tigrunia Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='PositiveThought']przyszłam sie przywitać :calus: ja nie w temacie itede. Cze Atka .. zara leze do Cie zobaczyć jak tam poszło :cool3: [quote name='Kincia']Moi tez sie nie dogadywali xD Daj im troche czasu :) Teraz moi zyja w zgodzie :loveu: Witam :D Fotki jakies by sie przydały :loveu: Cze Kincia :multi: Teraz nie mam czasu na zdjęcia bo non stop sprzątam :cool1: Dziś jeszcze mus jabłkowy robie a samo obieranie mi zajęło 2 godziny :cool1: [quote name='Karolajna']Witam witam. Dawno mnie nie było... Ale Pannica Jessi wygląda pięknie :D U mnie doszła nowa pannica Coco więc rodzina yorkowa na forum się powiększyła :) Witamy Karolajna :multi: [quote name='Kasia_zg']Witaj Beatko :) Jessi jest prześliczna i nie przejmuj sie oceną sędziów. Dopiero wszystko przed Wami i zobaczysz że oceny bedą coraz lepsze :) Bo ta mała panienka jest urocza :loveu: Naklejki mi sie bardzo spodobały i zainspirowały mnie do odnowienia mojego pokoiku hihi tylko coś mi sie wydaje że TZ szybko mi to wybije z głowy :evil_lol: Pozdrawiamy i czekamy na wieści jaki ostatecznie wybrałaś kolorek ;) Cze Kasiasta :loveu: A nie pisałam w końcu jaki kolor ? Hmm.. no to cafe latte z Duluxa albo kawa z mlekiem z Colours. Odcień taki sam praktycznie ale nie wiem która firma lepsza. Dulux troche droższy. [quote name='Kasia']Cze 2Be w poniedziałek...:loveu: Cze Kasiu :loveu: Quote
Kasia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Aurunia napisał(a): Ja słyszałam że Dulux lepszy ;) Jak nie najlepszy. ;) Kolory naprawdę wychodzą takie jak powinny! BIER DULUXA BEATRYCZE :lol: Quote
tigrunia Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Aurunia napisał(a):Ja słyszałam że Dulux lepszy ;) Kasia napisał(a):Jak nie najlepszy. ;) Kolory naprawdę wychodzą takie jak powinny! BIER DULUXA BEATRYCZE :lol: Ołkej .. biore Duluksa w takim razie :razz: Quote
tigrunia Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Trzymam za slowo ;) Mam Duluxem pomalowaną kuchnie ale tam jest farba lateksowa więc nie ma co porównywać .. no i tapete mam też w jednym pokoju duluxem machniętą a ciekawe jak wyjdzie na gładkiej ścianie :razz: Quote
Kasia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Wyjdzie tak jak ma wyjść. Od zawsze malujemy Duluxem i nie żałowałam jeszcze nigdy ;) Quote
tigrunia Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Ołkej.. postanowione więc - będzie Dulux :loveu: Czy naprawde nikt nie zauwazył mego pięknego nowego banerczysława?? :obrazic: Quote
Kasia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Zauważyłam na wątku banerczysławowym :eviltong: Często tam zachodze se... Fajowy jest :loveu: Quote
tigrunia Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 No .. chociaż jedna :loveu: I taki uniwersalny jest .. wiosenno-letnio-jesienny :razz: Tak więc dzień dobry we wtorek. Relacja z remontu : Dziś malowanie wszystkich ścian na biało :cool3: Nie pytajcie po co bo sama nie wiem :roll: Myślałam, że styknie jak się pomaluje tylko kolorem no ale jak się robotnik uparł to niech maluje :p Jess wczoraj wlazła do remontowanego pokoju, poobcierała sie o sciany i była cała biała :-o Dziś ma przymusową kąpiel :razz: Mam fotki z budowy ale w domu :cool1: Jak mi popołudniu przypomnicie to dostaniecie :cool3: Quote
Sara_i_Aris Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Cześć Beatko! Bannerek śliczny :loveu: Jessi się nie boi remontu? Aris trzymał się z dala od ścian, farb itp. Szczególnie nie wiedział, co ze sobą zrobić, gdy malowano mój pokój :lol: Quote
tigrunia Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Nie bo ona lezie wszędzie tam, gdzie ja. A jak sie czegos boi to mi sie za nogami chowa ale nigdy nie ucieka :roll: Quote
Kasia Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Fidlasty też zawsze lezie w środek remontu. Ostatnim razem jak TZ szlifował gładzie to Fidlak tak cichaczem przemycił sie do pokoju, położył tak z boczku aby nie przeszkadzać i se kimnął a gładź leciała prosto na niego robiąc taki mały biały kopiec. Jak sie wyspał to se wyszedł taki biały cały na resztę mieszkania, położył sie na moim niebieskim dywanie i se spał dalej...Myslałam, ze go zamorduję :diabloti: Prawie pół dnia szorowałam ten dywań!!!! Quote
Aga76 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 tigrunia napisał(a):Cze niuńkowa :loveu: :evil_lol: Dziś do której w pracy? Quote
tigrunia Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Matko matyldo- biedna Kasia :shake: Tylko ja wczoraj 3 razy cały dom leciałam z mopem :cool1: Bo nic nie pomagało jednorazowe mycie :placz: Dziś coś czuję, że będzie powtórka z rozrywki :cool1: Pracuję do 12:40 :razz: Quote
Aga76 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 tigrunia napisał(a): Pracuję do 12:40 :razz: A później do drugiej pracy na stanowisku mopowej ;) Quote
Aga76 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 tigrunia napisał(a):Mopowej i kucharkowej :cool1: Masz tych etatów do wyboru i do koloru :wink: Quote
tigrunia Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Aaa.. wczoraj też byłam "mocowaczką foliową" :evil_lol: Quote
Aga76 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 tigrunia napisał(a):Aaa.. wczoraj też byłam "mocowaczką foliową" :evil_lol: Wachlarz twoich możliwości chyba nie ma żadnych granic? Quote
tigrunia Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 A pewnie, że nie .. nawet sie mus jabłkowy nauczyłam robić :multi: Quote
Recommended Posts