Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='PositiveThought']przyszłam sie przywitać :calus:

ja nie w temacie itede.
Cze Atka ..
zara leze do Cie zobaczyć jak tam poszło :cool3:
[quote name='Kincia']Moi tez sie nie dogadywali xD
Daj im troche czasu :)
Teraz moi zyja w zgodzie :loveu:

Witam :D
Fotki jakies by sie przydały :loveu:
Cze Kincia :multi:
Teraz nie mam czasu na zdjęcia bo non stop sprzątam :cool1: Dziś jeszcze mus jabłkowy robie a samo obieranie mi zajęło 2 godziny :cool1:
[quote name='Karolajna']Witam witam. Dawno mnie nie było... Ale Pannica Jessi wygląda pięknie :D
U mnie doszła nowa pannica Coco więc rodzina yorkowa na forum się powiększyła :)
Witamy Karolajna :multi:

[quote name='Kasia_zg']

Witaj Beatko :)

Jessi jest prześliczna i nie przejmuj sie oceną sędziów. Dopiero wszystko przed Wami i zobaczysz że oceny bedą coraz lepsze :) Bo ta mała panienka jest urocza :loveu:
Naklejki mi sie bardzo spodobały i zainspirowały mnie do odnowienia mojego pokoiku hihi tylko coś mi sie wydaje że TZ szybko mi to wybije z głowy :evil_lol:

Pozdrawiamy i czekamy na wieści jaki ostatecznie wybrałaś kolorek ;)

Cze Kasiasta :loveu:
A nie pisałam w końcu jaki kolor ? Hmm.. no to cafe latte z Duluxa albo kawa z mlekiem z Colours. Odcień taki sam praktycznie ale nie wiem która firma lepsza. Dulux troche droższy.
[quote name='Kasia']Cze 2Be w poniedziałek...:loveu:
Cze Kasiu :loveu:

Posted

Aurunia napisał(a):
Ja słyszałam że Dulux lepszy ;)

Kasia napisał(a):
Jak nie najlepszy. ;)
Kolory naprawdę wychodzą takie jak powinny! BIER DULUXA BEATRYCZE :lol:

Ołkej .. biore Duluksa w takim razie :razz:

Posted

Trzymam za slowo ;) Mam Duluxem pomalowaną kuchnie ale tam jest farba lateksowa więc nie ma co porównywać .. no i tapete mam też w jednym pokoju duluxem machniętą a ciekawe jak wyjdzie na gładkiej ścianie :razz:

Posted

No .. chociaż jedna :loveu:
I taki uniwersalny jest .. wiosenno-letnio-jesienny :razz:

Tak więc dzień dobry we wtorek.
Relacja z remontu : Dziś malowanie wszystkich ścian na biało :cool3: Nie pytajcie po co bo sama nie wiem :roll: Myślałam, że styknie jak się pomaluje tylko kolorem no ale jak się robotnik uparł to niech maluje :p Jess wczoraj wlazła do remontowanego pokoju, poobcierała sie o sciany i była cała biała :-o Dziś ma przymusową kąpiel :razz:

Mam fotki z budowy ale w domu :cool1: Jak mi popołudniu przypomnicie to dostaniecie :cool3:

Posted

Cześć Beatko!

Bannerek śliczny :loveu:

Jessi się nie boi remontu? Aris trzymał się z dala od ścian, farb itp. Szczególnie nie wiedział, co ze sobą zrobić, gdy malowano mój pokój :lol:

Posted

Fidlasty też zawsze lezie w środek remontu.
Ostatnim razem jak TZ szlifował gładzie to Fidlak tak cichaczem przemycił sie do pokoju, położył tak z boczku aby nie przeszkadzać i se kimnął a gładź leciała prosto na niego robiąc taki mały biały kopiec. Jak sie wyspał to se wyszedł taki biały cały na resztę mieszkania, położył sie na moim niebieskim dywanie i se spał dalej...Myslałam, ze go zamorduję :diabloti:
Prawie pół dnia szorowałam ten dywań!!!!

Posted

Matko matyldo- biedna Kasia :shake:
Tylko ja wczoraj 3 razy cały dom leciałam z mopem :cool1: Bo nic nie pomagało jednorazowe mycie :placz: Dziś coś czuję, że będzie powtórka z rozrywki :cool1:

Pracuję do 12:40 :razz: