tigrunia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='Kasia']Sędzia kalosz i sie nie zna :p - Jessi jest sliczna i tyle :loveu:[/quote] Tak - właśnie tak Kasiu :loveu: [quote name='Aga76']Cze 2Be :loveu: No w końcu Jessi można zobaczyć, bo tylko Egipt i Egipt ostatnio :wink:[/quote] Cze A :loveu: Przyszła marudzić :mad: Egipt jusz się skończyl ! O ! A nie - wcale nie .. jakieś 5 zdjęć zostało z ostatniego dnia :eviltong: Dam kiedyś .. :roll: Kupiłam wczoraj wreszcie gładź na moją przyszłą sypialnie tylko robotnik coś chęci nie ma :cool1: Wyniosłam tyż kanape co by miejsce dla robotnika było :roll: Dziś po pracy jadę się łopalać nad jeziorko a po opalaniu zagonie go do roboty :mad: Quote
Aga76 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='tigrunia'] Cze A :loveu: Przyszła marudzić :mad: Egipt jusz się skończyl ! O ! A nie - wcale nie .. jakieś 5 zdjęć zostało z ostatniego dnia :eviltong: Dam kiedyś .. :roll: [/quote] Gdzie na mnie z tym paluszkiem [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSgaah.gif[/IMG][COLOR=paleturquoise] hihihi[/COLOR] Fajnie, że skoczysz dziś nad jezioro, przynajmniej w części wykorzystasz piękną pogodę. Wybrałaś już kolor do sypialni? Quote
tigrunia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Jakim paluszkiem ? :-o Toć to pała wielka jest :diabloti: Z jeziorka tyż sie ciesze a koloru jak nie było tak ni ma .. zero inspiracji :shake: Będzie pewno jakaś zieleń z szarością może? Albo coś beżowo-brązowego :roll: Nie wiem jak to wykombinować :shake: Quote
Aga76 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='tigrunia']Jakim paluszkiem ? :-o Toć to pała wielka jest :diabloti: Z jeziorka tyż sie ciesze a koloru jak nie było tak ni ma .. zero inspiracji :shake: Będzie pewno jakaś zieleń z szarością może? Albo coś beżowo-brązowego :roll: Nie wiem jak to wykombinować :shake:[/quote] Pała [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSteehee.gif[/IMG] eee tam hihihi Sama się zastanawiam jaką bym chciała mieć sypialnię, ostatnio widziałam w reklamie jakiejś farby świetne połączenie różu i zielni, to chyba mi się będzie podobać, tylko na żywo jeszcze muszę to zobaczyć. Quote
Aga76 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='tigrunia']A tyż Aguś remonta planujesz ??[/quote] Remonta nie planuje :evil_lol: Quote
tigrunia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Inspiracji poszukuję !! Pilna sprawa!! Quote
Aga76 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='tigrunia']Inspiracji poszukuję !! Pilna sprawa!![/quote] Masz tu inspiracje, jedna za drugą [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSarciere.gif[/IMG] Teraz tapety modne, skusisz się? Jeden kolor czy dwa będą? Quote
tigrunia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 O nie - żadne tapety - już nigdy :shake: Na początku miały byc .. kupiłam nawet klej do tapet za 40 zł (2 paczki) no i chyba się nie zda na nic :shake: Ciekawe czy już nie przeterminowany :roll: Inspiracjooooooooooooooooooooooooo :PROXY5: Quote
Aga76 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Inspiracja sobie pływa... [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Scene/11loveboat.gif[/IMG] Ale czy dopłynie? Zrób na zielono. Quote
madziasto4 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Cześć :hand: Głosuję na zielony :shiny: Maleństwo z Jessinki ;) Quote
Aurunia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Współczuje ci B tego remontu (no chyba ze lubisz remonty, bo ja nie:-() ja już po remoncie tapetowanie pokoju,przedpokoju i podłogi. Teraz to bym inaczej zrobiła pomalowała bym sobie pokój na np. dwa lub jeden kolor a nad łóżkiem przykleiła taki wzór (taki lub inny motyw) jak mam w przedpokoju: [IMG]http://img227.imageshack.us/img227/4538/28072008ct9.jpg[/IMG] Przepraszam za jakość zdjęcia tapeta jest zielona a kwiatki ciemni zielone. Jeszcze tylko kuchnie na początku roku on i drugi pokój później. Jak nie chcesz tapety to jest taki ładny jasny odcień zieleni z duluksa. Ponoć bardzo dobrze się maluję. Jak coś wymyślisz to napisz. Quote
tigrunia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='Aga76']Inspiracja sobie pływa... [URL="http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Scene/11loveboat.gif"]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Scene/11loveboat.gif[/URL] Ale czy dopłynie? Zrób na zielono.[/quote] Zielony po raz pierwszy :razz: [quote name='madziasto4']Cześć :hand: Głosuję na zielony :shiny: Maleństwo z Jessinki ;)[/quote] Zielony po raz drugi :razz: Cze Madzka .. no mała to ona jest :loveu: [quote name='Aurunia']Współczuje ci B tego remontu (no chyba ze lubisz remonty, bo ja nie:-() ja już po remoncie tapetowanie pokoju,przedpokoju i podłogi. Teraz to bym inaczej zrobiła pomalowała bym sobie pokój na np. dwa lub jeden kolor a nad łóżkiem przykleiła taki wzór (taki lub inny motyw) jak mam w przedpokoju: [URL]http://img227.imageshack.us/img227/4538/28072008ct9.jpg[/URL] Jeszcze tylko kuchnie na początku roku on i drugi pokój później. Jak nie chcesz tapety to jest takie ładny jasny odcień zieleni z duluksa. Ponoć bardzo dobrze się maluję. Jak coś wymyślisz to napisz.[/quote] Ada a ten wzór na ścianie to masz naklejki czy szablony ? Bo patrzyłam - szablony strasznie drogie :shake: A też i się strasznie podobają. Tapetom mówie - nie !! Edit : Nie zauważyłam, że zielony po raz trzeci :D Quote
Aurunia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 to są naklejki ten wzór kosztuje 10 zł. te elementy są odzielnie więc można tworzyć różne kombinacje wzór jest welurowy fajnie wygląda można je przyklejać na wszystko i nie trzeba przygotowywać ściany mój powstał w niecałe 10 minut. Quote
tigrunia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 No .. i to jest myśl - już mamy inspirację nr 2 :razz: Najpierw gipsujemy, potem malujemy na zielono (szukamy inspiracji co do odcienia :evil_lol:) i nalejamy wzorek :loveu: Quote
Aurunia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 na allegro są ale droższe po 16 i przesyłka u mnie w sklepie remontowym z narzędziami farbami i innymi rzeczami te wzory są i są naprawdę fajne polecam. Quote
Kasia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Be a czerwony? Widziałam sypialnie - czerwone ściany i czarno białe najklejki. Super to wyglada :loveu: Gdyby nie to, że przedpokój mam czerwony to na pewno zrobiłabym sobiew w tym kolorze sypialnie! Quote
tigrunia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Będę szukać ;) Mam Castoramę, Leroy Merlin, Obi, Nomi .. gdzieś się znajdzie :multi: Wysłałam właśnie kupony - 8 skreśliłam, 8 na chybił trafił. Zapłaciłam 32 zł :cool1: Quote
tigrunia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='Kasia']Be a czerwony? Widziałam sypialnie - czerwone ściany i czarno białe najklejki. Super to wyglada :loveu: Gdyby nie to, że przedpokój mam czerwony to na pewno zrobiłabym sobiew w tym kolorze sypialnie![/quote] O nie - nie lubię czerwonego :shake: Quote
PositiveThought Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 cześć Be :grins: ja się nie wtrącam, bo pojęcia o remontach nie mam :grins: jak będę swój dom w przyszłości urządzać to po prostu wezmę katalogi, powiem "chce tak o" i koniec fizolofii :evil_lol: kiedy jedziecie do tego Świńskiego ryja? :grins: Quote
Aga76 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='PositiveThought']ja się nie wtrącam, bo pojęcia o remontach nie mam :grins: [/quote] Ale masz piękną zieleń :loveu: Quote
PositiveThought Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 nooo pan przyniósł katalog, ja pokazałm paluszkiem... :evil_lol: wiesz co, to chyba Dulux był, Be! Quote
Aga76 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='PositiveThought']nooo pan przyniósł katalog, ja pokazałm paluszkiem... :evil_lol: [/quote] I super wyszło :loveu: Quote
PositiveThought Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Aga76']I super wyszło :loveu:[/QUOTE] noo... tylko kolor taki że 3 razy musieli malować :evil_lol: Quote
Aga76 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='PositiveThought']noo... tylko kolor taki że 3 razy musieli malować :evil_lol:[/quote] ... mówi się trudno i dalej maluje... Quote
Recommended Posts