tigrunia Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Ostatnie z serii mamowych zdjęć ;) A te zdjęcia robiłam już moim aparatem 19 lipca i od tamtego czasu tam nie byłam. Chyba te parę poprzednich było trochę później robione Quote
tigrunia Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Aga76 napisał(a):Fajowe foty budowlane :p Cze 2Be w środę. A Ty co, budowlanką sie interesujesz ?? :razz: Cze, cze :loveu: Tyż widze żeś milionerką nie została :p Quote
Aga76 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='tigrunia']A Ty co, budowlanką sie interesujesz ?? :razz: Cze, cze :loveu: Tyż widze żeś milionerką nie została :p Interesuję się, bo co? :eviltong: Jeszcze nie zostałam, ale to kwestia czasu! Quote
tigrunia Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 A bo nic no .. dziwie się, ze foty się podobają :evil_lol: Co Ty!! Ja bedę pierwsza !!!! :mad: Quote
Aga76 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='tigrunia']A bo nic no .. dziwie się, ze foty się podobają :evil_lol: Co Ty!! Ja bedę pierwsza !!!! :mad: Powinnaś napisać: jajco i by sie ślicznie rymowało :evil_lol: bo to jest jak natchnienie - hihihi - coś z niczego. Nie, myślisz się - ja będę pierwsza :loveu: Quote
tigrunia Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Nie kciałam być niegrzeczna :grins: A właśnie, że nie - bo ja !! :-x:stormy-sad::boom: Quote
Aga76 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='tigrunia']Nie kciałam być niegrzeczna :grins: A właśnie, że nie - bo ja !! :-x:stormy-sad::boom: Aaa tam, ja właśnie czekałam na to jajco :megagrin: A nie, bo ja - ja - ja! :knuje: Quote
tigrunia Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 No to masz : " JAJCO " :diabloti: I właśnie , że nie bo ja !!!!!!!!!!!!!! O - tu jest napisane !! : :czytaj: Quote
Aga76 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Teraz mi się podoba :loveu: Muszę cię wyprowadzić z błędu, ja ja ja i jeszcze raz ja wygram następnym razem :terazpol: Quote
madziasto4 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 http://images33.fotosik.pl/336/3f5b738d7403e5ab.jpg Osz, myślałam, że już chałupa stoi, a to przecie dom za siatką :evil_lol: Quote
tigrunia Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Heheh.. to jest bliźniak, do którego madrina się dobudowuje :razz: Będzie identyko tylko tu nie widać za dobrze, ale ogólnie to bardzo ładny, mały domek :loveu: Miało byc 5 pokoi ale mam stwierdziła, ze po co jej i z jednego garderobę se zrobiła :razz: Quote
Jagódka&Uzi Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 a juz myslalam ze to Twoje budowlane fascynacje i własnymi "rencami" tu cegły targasz:evil_lol: Quote
Kasia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Wy sie tu kłóćcie i prześcigajcie kto zostanie a kto nie, a skorzysta na tym Fidlasta i to Ona zgarnie pierwszy milion :loveu: Też chcę taką chałupke dla siebie :placz: Quote
tigrunia Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):a juz myslalam ze to Twoje budowlane fascynacje i własnymi "rencami" tu cegły targasz:evil_lol: Osz.. aż taka odważna to ja nie jestem :-o:shake: PositiveThought napisał(a):rozsadze was łatwo i przyjemnie... PIERWSZA MILIONERKĄ ZOSTANĘ JA! :grins: a cegiełka do cegiełki... :siara: Jasneee Atka .. jak zagrasz w Milionerach to może :diabloti: Kasia napisał(a):Wy sie tu kłóćcie i prześcigajcie kto zostanie a kto nie, a skorzysta na tym Fidlasta i to Ona zgarnie pierwszy milion :loveu: Też chcę taką chałupke dla siebie :placz: No następna :evil_lol: Kto by nie chciał .. :roll: Właśnie remont ruszył pełną parą :multi: Pół sufitu wygipsowane i bardzo szybko to idzie :loveu: Quote
madziasto4 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Jejku, jak ja bym chciała wygrać w takiego totka... Quote
tigrunia Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Jejku jakie to trzeba mieć szczęście żeby wygrać :roll: Quote
tigrunia Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Mam Jessi :loveu: I nawet się podzielę :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 No nareszcie fotki tej ślicznotki(nawet zrymowałam) Quote
Recommended Posts