Kincia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Bry:loveu:No nie powiem ten kolega fajny :loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Cze dziewuszki :multi: Weekenda mam wolnego :multi: W niedziele tylko wystawa :loveu: Quote
tigrunia Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='Zuza i Noddy']Będziesz może w Będzinie?[/quote] O jeny coś Ty :-o Toć to kawał drogi :shake: Quote
Zuza i Noddy Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 No właśnie tez mnie to zastanowiło to pewnie we Włocławku? Quote
tigrunia Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='Zuza i Noddy']No właśnie tez mnie to zastanowiło to pewnie we Włocławku?[/quote] Nie - we Włocławku też nas nie będzie. W niedziele Chojnice, potem Sopot , Toruń, Bydgoszcz, Poznań. Na razie tyle mamy w planach :cool3: Quote
Zuza i Noddy Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Ja tez będe w Sopocie, ale w sobotę, a yorki chyba w niedziele są. Quote
Aurunia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Yorki w Sopocie w sobotę 9 idą my też będziemy już w powiększonym składzie. Quote
tigrunia Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='Aurunia']Yorki w Sopocie w sobotę 9 idą my też będziemy już w powiększonym składzie.[/quote] A to nowe maleństwo już też prezentować się będzie ?? :razz: Quote
Aurunia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Nie prezentować nie ale przyjedzie pokibicować Aurze i innym. Quote
iberia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 A bawić będą miały się gdzie wszystkie psiury bo po wystawie grill u Moniki !! już w nowym domu :) Jutro będzie siała trawę żeby psiury miały gdzie sra.... <hahaha> oczywiście wszyscy zaproszeni!!! Quote
Zuza i Noddy Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Aurunia']Yorki w Sopocie w sobotę 9 idą my też będziemy już w powiększonym składzie.[/quote] A no tak rzeczywiście w sobotę, to może uda mi się przyjść i po oglądać. Quote
Aurunia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 My jak zwykle koło pomarańczowego namiotu. Łatwiej będzie nas zobaczyć Kasi i Moniki nie muszę zapraszać do namiotu oczywiście B dla ciebie i jesi też miejsce się znajdzie. Quote
tigrunia Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Ojj Aduś dziękuje za zaproszenie ale chyba jednak będzie trzeba rozbić drugi namiot bo jeszcze Marta z Dagmarą będą :razz: Tyle nas tam nie pomieścisz :eviltong: Quote
Aurunia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 No to na pewno będzie trzeba drugi namiot rozłożyć;) Quote
iberia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 oj ty goopia namiot jest nie dla nas tylko dla piesów<hahaha> my siedzimy przed namiotem Quote
tigrunia Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Gorzej jak padać będzie :cool1: Na Chojnice zapowiada się piękna pogoda :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Beatko :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cudne te Twoje foteczki z Egiptu, ogladalam je z przyjemnoscia, a z Ciebie niezla modelka ![/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pozdrawiam i na foteczki Jessuni czekam :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
tigrunia Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Ojj chyba jednak nie dokładnie Daguś oglądałaś bo pomiędzy Eg a Eg były tyz fotki Jess :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='tigrunia']Ojj chyba jednak nie dokładnie Daguś oglądałaś bo pomiędzy Eg a Eg były tyz fotki Jess :loveu:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No dobra, wyszlo :oops:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ale foteczek Jessuni ngdy za wiele :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
tigrunia Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No dobra, wyszlo :oops:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ale foteczek Jessuni ngdy za wiele :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] HiHi mam Cie :evil_lol: Quote
Recommended Posts