Kasia_zg Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Cze Beatko:)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Wersja rozczochranej Jessi jest superowa:loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Ah pozazdrościć wyjazdu....:lol:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
tigrunia Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Cześć Kasiu :multi: Jessi nawet lubi taką wersję :evil_lol: Dobry wszystkim w ten słoneczny poranek :loveu: Quote
Aurunia Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='iberia']klasa młodziezy suki I lok. Decoris CHARDONNEY II lok. HELLO MERY LOU Jantarowa fuga III lok ADARKA Palio[/quote] OOO to widzę że na pierwszym moja hodowczyni z nową laleczką. Beata zazdroszcze ci wakacji w tak pięknym miejscu. Miłego wypoczynku.:loveu: Quote
tigrunia Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Dzięki Ada - na pewno będzie świetnie :multi::loveu: Quote
tigrunia Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Cze Kincia :multi: Z solarium właśnie wróciłam :cool1: Nie pytajcie nawet jak mi gorąco :roll: Quote
tigrunia Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Już mi nie gorąco :eviltong: Teraz wieje fajny wiaterek przez łokienko :loveu: Dobry dzień :multi: Quote
Kasia Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 2B, Ty juz pomału jak Anka - zdjęć to prawie wcale tu ni ma...:roll: :diabloti: Quote
tigrunia Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 No jak nie m ? W poniedziałek chyba dawałam :roll: Cze Kasiu :loveu: Jak tam? zonko świeci?? Quote
Kasia Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 No, raz na 2 tydnie dasz... Zonka brak. Same chmury :shake: Quote
tigrunia Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 U nas zonko daje czadu ino wiatr zimny .. chłodno troche :roll: Quote
madziasto4 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 A u nas się ochłodziło, niebo zachmurzone i bedzie padać jak nic :cool1: Ale to dobrze, bo deszczu nie było ponad miesiąc i niesamowita susza.. Fidlasta, tylko my dwie porządnie prowadzimy galeryjki nie? Reszta foty raz na miesiąc wstawia :cool1: Quote
Kasia Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='madziasto4'] Fidlasta, tylko my dwie porządnie prowadzimy galeryjki nie? Reszta foty raz na miesiąc wstawia :cool1: [/quote] Tak. Racja. Jeszcze Kasia Kasiasta ma porządną galeryję :p U nas juz pada....i grzmi. Quote
Kasia_zg Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Kasia']Tak. Racja. Jeszcze Kasia Kasiasta ma porządną galeryję :p[/quote] [CENTER][I][COLOR=navy]Świeta racja Kasieńko ;)[/COLOR][/I] [I][/I] [I][COLOR=navy]Beatko udanego i przyjemnego wypoczynku Ci życze, przywieź nam mnustwo fotek[/COLOR][/I] :lol: [COLOR=navy]Pozdrawiamy:loveu:[/COLOR][/CENTER] Quote
tigrunia Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Kasiu bardzo dziękuję :loveu: Mam nadzieję, że będzie superrrr :multi: Fotki będę trzaskać ile wlezie :razz: Zaopatrzyłam się w 2 karty po 1 GB więc sporo się zmieści :cool3: No .. to żegnam moje drogie Panie .. Jessi będzie tu pewnie zaglądać więc proszę sie galeryją opiekować :p Tylko posprzątajcie przed moim powrotem co bym tu kurzu nie zastała :mad: Połaże jesio troche po waszych galeryjach i o 9 mykam do domku .. ostatnie pakowanie, prasowanie i sruuu do Poznania i sruuu do Egiptu :sweetCyb::sweetCyb: Wracam za 2 tyg w piątek jakby kto pytał. Pono o 19:15 lądujemy w Poznaniu. A w sobotę rano przyjeżdżają do mnie panienki z Yorkami - jedna z Gdyni dwie z Koszalina (:cool3:)i sruuu do Krakowa na wystawe :multi: Paaaaaaaaaa dziołszki :hand: Quote
Kasia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 2B to jedź na ten urlop, odpocznij wypocznij, obfoć wszystko i wszystkich i wracaj :loveu: Quote
tigrunia Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Dzięki, dzięki - mam nadzieję, że wrócę - że mnie za wielbłąda nie sprzedadzą :evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Cz eBe zdazylam do ciebie sie przysc pozegnac:multi: no to odpocznij zrob sie na murzynke :p a w samolocie nie zigej:evil_lol: miłego urlopu papa:bye: Quote
iberia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='tigrunia']Dzięki, dzięki - mam nadzieję, że wrócę - że mnie za wielbłąda nie sprzedadzą :evil_lol:[/quote] ciebie może za kape na wielbłada by cie sprzedali wielbład to za duzo :diabloti: Quote
Kincia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Zazdroszcze Cii :D:D Milego wypoczynku :multi: Będziemy tęsknic:placz::diabloti: Quote
PositiveThought Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 jako że ja zawsze bardzo na czasie jestem, życzę miłego wypoczynku :p Quote
AlKil Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 och, ktoś tu już się smaży...:lol: Zapomniałaś zapakować mnie w walizkę...:placz: Quote
tigrunia Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Pegaza']Cz eBe zdazylam do ciebie sie przysc pozegnac no to odpocznij zrob sie na murzynke a w samolocie nie zigej miłego urlopu papa[/quote] [quote name='iberia']ciebie może za kape na wielbłada by cie sprzedali wielbład to za duzo [/quote] [quote name='Kincia']Zazdroszcze Cii Milego wypoczynku Będziemy tęsknic[/quote] Czesc dziewczynki. Tu Tigrunia from Afrika :grins: Pogoda superr, woda slona .. opalam sie ile wlezie i juz ramionka zjarane :placz: Wczoraj bylam snorkowac .. podziwialam piekne rafyyy , rybki i nawet pare rybek Nemo widzialam :loveu: Niestety rekina zadnego nie bylo :p Jutro Jeep Safari :multi: Troszku Jeepami, troszku wielbladami :evil_lol: Ajjj .. fajnie bedzie :multi: Faraon jesio mnie nie dopadl :multi: A zarcie nawet zjadliwe :lol: No .. to leceee .. Trzymajcie sie dziolszki :razz: Do kiedysssss Quote
cardea Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 My tam siem czymamy i czekamy na Fspólne TOUR :loveu: Quote
Recommended Posts