Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Cze Beatko:)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Wersja rozczochranej Jessi jest superowa:loveu:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Ah pozazdrościć wyjazdu....:lol:[/COLOR][/I][/CENTER]

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='iberia']klasa młodziezy suki
I lok. Decoris CHARDONNEY
II lok. HELLO MERY LOU Jantarowa fuga
III lok ADARKA Palio[/quote]

OOO to widzę że na pierwszym moja hodowczyni z nową laleczką. Beata zazdroszcze ci wakacji w tak pięknym miejscu. Miłego wypoczynku.:loveu:

Posted

A u nas się ochłodziło, niebo zachmurzone i bedzie padać jak nic :cool1:
Ale to dobrze, bo deszczu nie było ponad miesiąc i niesamowita susza..

Fidlasta, tylko my dwie porządnie prowadzimy galeryjki nie? Reszta foty raz na miesiąc wstawia :cool1:

Posted

[quote name='madziasto4']

Fidlasta, tylko my dwie porządnie prowadzimy galeryjki nie? Reszta foty raz na miesiąc wstawia :cool1:
[/quote]

Tak. Racja.
Jeszcze Kasia Kasiasta ma porządną galeryję :p

U nas juz pada....i grzmi.

Posted

[quote name='Kasia']Tak. Racja.
Jeszcze Kasia Kasiasta ma porządną galeryję :p[/quote]
[CENTER][I][COLOR=navy]Świeta racja Kasieńko ;)[/COLOR][/I]
[I][/I]
[I][COLOR=navy]Beatko udanego i przyjemnego wypoczynku Ci życze, przywieź nam mnustwo fotek[/COLOR][/I] :lol:
[COLOR=navy]Pozdrawiamy:loveu:[/COLOR][/CENTER]

Posted

Kasiu bardzo dziękuję :loveu: Mam nadzieję, że będzie superrrr :multi: Fotki będę trzaskać ile wlezie :razz: Zaopatrzyłam się w 2 karty po 1 GB więc sporo się zmieści :cool3:
No .. to żegnam moje drogie Panie .. Jessi będzie tu pewnie zaglądać więc proszę sie galeryją opiekować :p Tylko posprzątajcie przed moim powrotem co bym tu kurzu nie zastała :mad:

Połaże jesio troche po waszych galeryjach i o 9 mykam do domku .. ostatnie pakowanie, prasowanie i sruuu do Poznania i sruuu do Egiptu :sweetCyb::sweetCyb:

Wracam za 2 tyg w piątek jakby kto pytał. Pono o 19:15 lądujemy w Poznaniu. A w sobotę rano przyjeżdżają do mnie panienki z Yorkami - jedna z Gdyni dwie z Koszalina (:cool3:)i sruuu do Krakowa na wystawe :multi:

Paaaaaaaaaa dziołszki :hand:

Posted

[quote name='tigrunia']Dzięki, dzięki - mam nadzieję, że wrócę - że mnie za wielbłąda nie sprzedadzą :evil_lol:[/quote]

ciebie może za kape na wielbłada by cie sprzedali wielbład to za duzo :diabloti:

Posted

[quote name='Pegaza']Cz eBe zdazylam do ciebie sie przysc pozegnac
no to odpocznij zrob sie na murzynke
a w samolocie nie zigej
miłego urlopu papa[/quote]

[quote name='iberia']ciebie może za kape na wielbłada by cie sprzedali wielbład to za duzo [/quote]

[quote name='Kincia']Zazdroszcze Cii
Milego wypoczynku
Będziemy tęsknic[/quote]

Czesc dziewczynki. Tu Tigrunia from Afrika :grins:
Pogoda superr, woda slona .. opalam sie ile wlezie i juz ramionka zjarane :placz: Wczoraj bylam snorkowac .. podziwialam piekne rafyyy , rybki i nawet pare rybek Nemo widzialam :loveu: Niestety rekina zadnego nie bylo :p
Jutro Jeep Safari :multi: Troszku Jeepami, troszku wielbladami :evil_lol: Ajjj .. fajnie bedzie :multi:
Faraon jesio mnie nie dopadl :multi: A zarcie nawet zjadliwe :lol: No .. to leceee .. Trzymajcie sie dziolszki :razz: Do kiedysssss