Jofka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Hej Dziewczyny!!!!! Pewnie wszystkie znowu w pracy,a ja mam dzisiaj na 14.00 do 20.00:-(....Pozdrawiam Quote
tigrunia Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Witaj Jofka! :multi: No i reszta oczywiście też :multi: Ja jeszcze w pracy , ale tylko 10 minut mi zostało i lece do mojej Jessiki :multi: Quote
Guest Agata_B Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 No, w pracy, a na dogo siedzi :lol: Fotki dzis będą? :lol: Quote
tigrunia Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='Yorkie']No, w pracy, a na dogo siedzi :lol: Fotki dzis będą? :lol:[/quote] Cicho ! :ices_bla: Jak szef sie dowie to dopiero będzie :mad: :eviltong: Fotek obawiam się, że nie będzie :shake: Dziś miałam bardzo zalatany dzień.Dopiero w domu zlądowałam i zapomniałam o ładowarce :shake: Quote
Guest Agata_B Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 No dobra, ale jutro mają być obowiązkowo! :D Quote
tigrunia Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 :lol:Ok, ok ..postaram się :lol: swoją drogą.. chyba ktoś godziny na Dogo nie przestawił :eviltong: Quote
Guest Agata_B Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Nie wiem jak ty, ale ja mam 19:27 :eviltong: Chyba w złą stronę adminek przesawił :lol: Quote
tigrunia Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='Yorkie']Nie wiem jak ty, ale ja mam 19:27 :eviltong: Chyba w złą stronę adminek przesawił :lol:[/quote] Dokładnie!! W złą stronę :eviltong: Ja teraz mam 19:46 Quote
Kincia Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Dobry :multi: Co tam u mojej kochanej czarniutkiej Jessi?:loveu: No wlasnie ktos moglby wkoncu dobra godzine ustawic na dogo :mad: Quote
Jofka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Uhuh co za godzina juz chyba trzeba isc spac....:p:p:lol::lol::lol: Quote
Guest Agata_B Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 No :p PS. Jofka gdzie galeryka TOLUSIA? :mad::lol: Quote
tigrunia Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Dobry :multi: Co tam u mojej kochanej czarniutkiej Jessi?:loveu:[/quote] Witaj :) Jessi ma się bardzo dobrze :) Broiła wczoraj jak nigdy ! :mad: Gryzła mnie i szczekała , zebym się z nią bawiła :eviltong: Miałyśmy wczoraj małe trzęsienie ziemi w domu bo TZ burzył ścianę a ona sie wcale nie bała :multi: Wielkie wtorkowe Helołł wszystkim:multi: Quote
Kincia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Dobry :multi::multi: Dzisiaj beda foteczki:loveu: Quote
Jofka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='Yorkie']No :p PS. Jofka gdzie galeryka TOLUSIA? :mad::lol:[/quote] ehehe....w czasie przerwy świątecznej na pewno się pojawi moje Drogie....tez przeciez chce abyscie go podziwialy hehe:cool3::cool3::lol::lol: Quote
Jofka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 tak w ogóle to Hejjjjjj wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::lol::lol: Quote
Kincia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='Jofka']tak w ogóle to Hejjjjjj wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::lol::lol:[/quote] Hej :multi::multi: Quote
Jofka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 A co dzisiaj tutaj taki mały ruch??? Gdzie Tigrunia i Jessi????...hymmm, a gdzie zdjęcia???:mad::mad: Quote
Kincia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='Jofka']A co dzisiaj tutaj taki mały ruch??? Gdzie Tigrunia i Jessi????...hymmm, a gdzie zdjęcia???:mad::mad:[/quote] Wlasnie:mad::mad: Codziennie tutaj pelno osob bylo i gadalo o glupotach a dzisiaj :D? A w ogole gdzie wlascicielka :mad:? Quote
tigrunia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Hehe.. właścicielka zaginęła w akcji :eviltong: Witajcie dziewuchy :evil_lol: Wczoraj bardzo zalatany dzień był w związku z zakupem nowego auta przez mojego TZ-a no i nie zdążyłam już na DOGO wejść :shake: Dziś porobię wieczorkiem jakieś zdjęcia i na pewno Jessi wam się pokaże :) Oczywiście jeśli będzie chciała współpracować :mad: No - to miłego dzionka :) paaa Quote
Jofka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Czekamy, dawno nowych zdjęć Jessi nie było:-(....ooo to nowe autko macie uhuhu:lol::lol:....ja dopiero wróciłam z cmentarza, kontrola,bo grasują hieny cmentarne:mad::mad: Quote
tigrunia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Witaj Jofka! Konkretnie to TZ ma nowe.. ja mam w dalszym ciągu swoj "pocisk" ;) TZ właśnie pojechał po ładowarke! Mam nadzieję, ze nie zamuli!! :mad: Quote
Recommended Posts