Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cześć Beatko.

2 maj tuż, tuż... Szkoda, że nie mogę być na wystawie, bo chciałabym zobaczyć Jessinkę, buuu :-( Trzymam za was kciuki, na pewno będzie super.
Beatko, a ile suczek będzie konkurowało z Jessi?

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Beatko.

2 maj tuż, tuż... Szkoda, że nie mogę być na wystawie, bo chciałabym zobaczyć Jessinkę, buuu :-( Trzymam za was kciuki, na pewno będzie super.
Beatko, a ile suczek będzie konkurowało z Jessi?[/quote]
Czesc Sarka :multi:
Nio faktycznie szkoda, ale może gdzieś na jakiejś wystawie jeszcze ją zobaczysz :loveu: Dziękujemy za kciuki a z Jessinką w sumie jest 18 suczek w młodzieży :placz:
[quote name='madziasto4'][URL]http://images34.fotosik.pl/233/9b708e1ee1e6d089.jpg[/URL]
Jaki fajny roztrzepaniec naburmuszony :loveu: :evil_lol:[/quote]
Ano :loveu: Moje słonko zaspane :loveu:

Posted

[quote name='PositiveThought']Dżessi, ta malutka dziewczynka, już w młodzieży!

:)[/quote]
Atkaaa.. tyle cie nie było czasu .. Jessi za tydzień rok konczy !!!! :loveu:

Posted

[quote name='PositiveThought']no co Ty :o

to ja się poddaje :mdleje:[/quote]
:cool3: Ano . 6 maja moja ksieżniczka ROCZEK ma :multi::multi:
[quote name='Kasia']W piętek Jej wielki dzień :loveu:[/quote]
Nio .. debiut :loveu::loveu:

Posted

[quote name='madziasto4']Kurczę kiedy te nasze psiaki dorastają...Strasznie szybko ten czas leci.
Mój Toro przecież za parę miesięcy 2 lata skończy, a Masterkowi już 5 rok leci...[/quote]
No wlasnie .. ja też nie mogę w to uwierzyć, że Jessi juz roczek pyknie .. a największym szokiem dla mnie byla jej cieczka :evil_lol:

Madzka .. siedze z Kasią nad tymi aparatami .. mówi,ze Canon ten 400d albo Nikon D60 :roll: Cięzki temat :shake:

Posted

wogóle to najlepiej nikon d300 :) ale cóż nie dla psa kiełbasa :(

jak dla mnie Nikon to jest THE BEST po prostu klasa. Firma z doświadczeniem i na poziomie. full profesional. Ale każdy ma swoje zdanie. Madzka a co ty masz??

Posted

[quote name='iberia']wogóle to najlepiej nikon d300 :) ale cóż nie dla psa kiełbasa :(

jak dla mnie Nikon to jest THE BEST po prostu klasa. Firma z doświadczeniem i na poziomie. full profesional. Ale każdy ma swoje zdanie. Madzka a co ty masz??[/quote]

Madzka tyz jest na etapie wyboru - poleciła mi tego 400d albo 450d

Posted

[quote name='iberia']wogóle to najlepiej nikon d300 :) ale cóż nie dla psa kiełbasa :(

jak dla mnie Nikon to jest THE BEST po prostu klasa. Firma z doświadczeniem i na poziomie. full profesional. Ale każdy ma swoje zdanie. Madzka a co ty masz??[/QUOTE]
Ja mam na razie kompakta, ale za miesiąc planuję nabyć lustro i mam na oku canona 400d albo 450d.
Początkowo brałam pod uwagę jeszcze nikona d80, ale jakoś tak na canona padło. Już mam obiektywy wybrane, tylko wystarczy zdecydować które body.

Posted

Cześć Beatko.

Nikon D60 jest bee, podobno trzeba kupywać obiektywy z silnikiem, bo sam nie ma :shake: Jak na razie moją uwagę przykuł D80 :loveu: Super się nim robi zdjęcia.

Beatko, a kiedy ty postanowiłaś kupić lustro? Pamiętam, jak niedawno pisałaś u Baksa w galerii, że lustrzanki niet :-o

Nikona to i ja bym chciała, ale przekonajcie moich rodziców, że aparat po miesiąciu mi się nie znudzi :grins: Tak to miałabym go już dawno...

Madzia, o Sigmach czytałam i się zraziłam... Często nie łapią ostrości. Nie znam nikogo, kto ją ma, więc bez sprawdzenia nie chcę jej :lol: Ja mam wybraną stałkę z Canona.