tigrunia Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 OOO Kasiu .. co tak mało ?? Widziałam, ze coś tam doszło na stronkę, ale pogoń kolege :mad: Powiedz,ze kiełbaski na grillu nie dostanie :diabloti: No to ja wstawie też parę fotek i lece na wystawe do Inowrocławia :multi: Fotograf nr 2 :diabloti: i Kasi koleżanka z Hanką :loveu: Hehe.. nie wiem jakim cudem to zdjęcie takie wyszło - musiałam się pochwalić :evil_lol: (Mam chyba dar w rękach:evil_lol:) Quote
tigrunia Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Czesanko Ibki w wykonaniu Ady :cool3: Oczywiście muszę dodać iż kokardkę dla Ibki przywiozłam aż z Koszalina od naszej kochanej Martuni :loveu: Quote
iberia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 I jak w Inowrocławiu ??? Opowiadaj dawaj fotki i wyniki Quote
tigrunia Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 iberia napisał(a):I jak w Inowrocławiu ??? Opowiadaj dawaj fotki i wyniki Ty no ja nie mam wyników :eviltong: Foty mam ale chyba dopiero jutro wstawie. Quote
tigrunia Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Cześć Madzka i reszta :multi: Mam jeszcze pare fotek z Grudziądza a wieczorem dam z Ino .. Quote
tigrunia Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 :loveu::loveu::loveu: Tylko tyle mam z Grudziądza - reszte robiłam Kasi aparatem i pewnie prędko się ich nie doczekam :mad: Quote
Kasia Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='tigrunia'] http://images33.fotosik.pl/223/a46336bcfe976896.jpg Co to jest za rasa? Wyglądają słodko :loveu: Quote
tigrunia Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Kasia napisał(a):Co to jest za rasa? Wyglądają słodko :loveu: Sama jestem ciekawa :evil_lol: Jessoo .. tyle jest tych ras, że naprawde idzie się pogubić :shake: Faktycznie są śliczne więc obfociłam :loveu: EDIT : Po dłuższym namyśle stwierdzam, ze to Cavalier, ale pewna nei jestem Quote
AmiX Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Hej :) Zgłosiłam moją Eti na tą wystawe w Bydboszczy;) nie wiem czy dobrze zrobiłam bo moja mała jeszcze chyba sie nie nadaje :lol: najwyżej będzie komedia:lol::oops: Bo ona ładnie chodzi i stoi ale jak w okolicy nie ma obcych psów:lol: no i najlepiej wychodzi jej na swoim podwórku:lol: Pozdrawiam Ania Quote
tigrunia Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 AmiX napisał(a):Hej :) Zgłosiłam moją Eti na tą wystawe w Bydboszczy;) nie wiem czy dobrze zrobiłam bo moja mała jeszcze chyba sie nie nadaje :lol: najwyżej będzie komedia:lol::oops: Bo ona ładnie chodzi i stoi ale jak w okolicy nie ma obcych psów:lol: no i najlepiej wychodzi jej na swoim podwórku:lol: Pozdrawiam Ania Świetnie Aniu :multi: A Eti w młodzieży jeszcze sie zalicza czy już pośrednia ?? :razz: Quote
AmiX Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 w młodzieży :) Lece na zajecia :placz:;) wpadne na forum po zajęciach ;) Quote
tigrunia Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 madziasto4 napisał(a):Cze 2Beee, fotki obejrzałane :p Cze Madzka :multi: Wpadnij wieczorem - dam z wystawy w Ino :loveu: Quote
tigrunia Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Dobry dzień Kasiu :loveu: Słonko dalej świeci :loveu: Przestało już u Cie padać ?? Quote
Kasia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 tigrunia napisał(a): Słonko dalej świeci :loveu: Przestało już u Cie padać ?? Niestety...od rana pada i jest ponuro... Cos ta słoneczna wiosna mnie nie lubi :shake: Quote
tigrunia Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Kasia napisał(a):Niestety...od rana pada i jest ponuro... Cos ta słoneczna wiosna mnie nie lubi :shake: Nie zasłużyłaś sobie może :mad: :loveu: Quote
tigrunia Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Kasia napisał(a):Ja??? Nieeeeeeeeee..... :loveu: Albo to przez Fidlaka :cool3: (uciekiniera:evil_lol:) Quote
Kasia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 tigrunia napisał(a): Nie zasłużyłaś sobie może :mad: :loveu: Ja??? Nieeeeeeeeee..... :loveu: Quote
Recommended Posts