Magda Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 tigrunia napisał(a): Ale chwila chwila!! Koczek jest MADE BY MARTA!!!! (nane) :loveu: Oj trzeba było się nie zdradzać!:eviltong: Marta w swoim słynnym różowym wdzianku:loveu: Super się prezentowały z Tanya! Musze jej pogratulować. Quote
tigrunia Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Magda_Miki napisał(a):Oj trzeba było się nie zdradzać!:eviltong: Marta w swoim słynnym różowym wdzianku:loveu: Super się prezentowały z Tanya! Musze jej pogratulować. No ta by mi dała popalić jakbym sie nie przyznała :evil_lol: Nio gratuluj, gratuluj bo jest czego :loveu: Nawet w opisie jej sędzie napisał , że doskonała prezentacja czy cuś podobnego :loveu: Swoją drogą - mogłaby wreszcie wleźć i się sama pochwalic :evil_lol: Zaraz ją przywołam do porządku :mad: Ide po nią .... Quote
tigrunia Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Magda_Miki napisał(a):To leć. Niech sama się chwali:mad: No doopa .. nie pochwali sie, bo dogo jej nie działa :placz::placz: Quote
tigrunia Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Magda_Miki napisał(a):Hmm... ciekawe dlaczego:roll: No lepiej coś z tym zrób :mad::mad::mad: Quote
Magda Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 tigrunia napisał(a):No doopa .. nie pochwali sie, bo dogo jej nie działa :placz::placz: Hmm... ciekawe dlaczego:roll: Quote
tigrunia Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 iberia napisał(a):hallo Be gdzie jesteś?? Obecna :loveu: A co chciała ?? :evil_lol: Gg mi nie chodzi coś :angryy: Kasia napisał(a):Bry wieczór...:loveu: Cze Kasieńka :multi: Jak wieczorek mija ?? Quote
Pegaza Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Cze Beata:p sloneczko zagląda niesmialo moze sie wypogodzi :multi: Quote
tigrunia Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Pegaza napisał(a):Cze Beata:p sloneczko zagląda niesmialo moze sie wypogodzi :multi: Cze D-E :p u mnie słoneczko piękne od rana ale troszke chłodnawo - na krótki rękawek ciut za zimno :shake: PositiveThought napisał(a):dzieńdoberek w słoneczny wtorek :grins: Dobry Atka :multi: madziasto4 napisał(a):Cześć 2B, fotasy z wystawy obejrzane :loveu: Cze Madzka .. ja dziś z rana Twoje fotasy próbowałam obejrzeć, ale coś mi nie poszło :shake: Internet w domu nawala :placz: Ide oglądać ... Quote
AmiX Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Cześć Beata wysyłam ci wiadomość z mailem do mnie jak możesz prześlij mi fotkiz Bydgoszczy z moim udziałem;) Quote
tigrunia Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 AmiX napisał(a):Cześć Beata wysyłam ci wiadomość z mailem do mnie jak możesz prześlij mi fotkiz Bydgoszczy z moim udziałem;) Hey Aniu .. już widziałam i tak sie domyśliłam , że o fotki chodzi :evil_lol: Spróbuję przesłać Ci wieczorkiem jeśli net mi bedzie chodził bo coś nawala ostatnio :placz: Quote
AmiX Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 OK :) U mnie też coś nie tak bo chciałam wstawić fotki ale Image Shack nie działa :( Quote
iberia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 hej dziewczyny dziś u Beci i Jessi Imprezka. Jessi kończy roczek!!!!!!! :new-bday::tort: :laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola: :BIG::tort::new-bday: Quote
Aurunia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!:laola::new-bday::BIG::tort::laola: Quote
iberia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 A ciekawe gdzie podziewa się solenizantka?? Pewnie torta truskawkowego pożera!!! A tort truskawkowy pierwsza klasa mniam.... Becia rzuć tu troszke tego torcika Quote
tigrunia Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Ojjj.. imprezzka na maxa :loveu: Wpadne za jakieś pół godzinki ale torta nie mam :placz: Quote
nane Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 W dniu Twojego Święta, dużo zdrówka i miłości, moc uśmiechu i słodkości. Mało smutku oraz łez, pełni szczęścia - jeśli chcesz. na szczęście dogo zadziałało mi w odpowiednim momencie :cool1: Quote
tigrunia Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 nane napisał(a): W dniu Twojego Święta, dużo zdrówka i miłości, moc uśmiechu i słodkości. Mało smutku oraz łez, pełni szczęścia - jeśli chcesz. na szczęście dogo zadziałało mi w odpowiednim momencie :cool1: Kochana Martunia :loveu: Nawet torcika przytachała :multi::multi: Siuper, że dogo Ci juz chodzi :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: No dobra dziewczyny - ja już wróciłam to co ? Świętujemy, tak ?? :laugh2_2: No to może najpierw zakąski .. %%%% na potem :evil_lol::evil_lol: No to zaległy grill - dla tych co nie byli Quote
iberia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Miesko pychotka:) tylko nie za mocnego drinka dawaj bo odlece :) Quote
tigrunia Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 iberia napisał(a):Miesko pychotka:) tylko nie za mocnego drinka dawaj bo odlece :) Masz alkoholiczko Pijemy dziewczyny !! Quote
Recommended Posts