tigrunia Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Troche kuchennych - za serek :evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Halo Be:p więc moze tak zaczne poznalam twarz P. Waldka z dogo czy to była Edytka mi sie zdaje że nie... jestem zaskoczona co niektórymi yorkami ich szata raczej nie była az tak piękna...Jessi ma ładniejszą:eviltong: Quote
tigrunia Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Pegaza napisał(a):Halo Be:p więc moze tak zaczne poznalam twarz P. Waldka z dogo czy to była Edytka mi sie zdaje że nie... jestem zaskoczona co niektórymi yorkami ich szata raczej nie była az tak piękna...Jessi ma ładniejszą:eviltong: Cze D-E :multi: Waldek był si, a Edytka to to jednak nie jest .. juz sie dowiedziałam :evil_lol: Ale podobna :eviltong: No też byłam w szoku, ze tak nieprzygotowane Yorki przyjechały :crazyeye: :shake: Quote
AmiX Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 http://images25.fotosik.pl/201/6fb971bdd5fab315.jpg Słodka jak cukiereczek i ślicza jak zawsze:loveu::loveu::loveu: A jak idzie ci robienie koczka bo mi nie idzie:lol: zaraz ide ćwiczyć;) Quote
tigrunia Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 [quote name='AmiX']http://images25.fotosik.pl/201/6fb971bdd5fab315.jpg Słodka jak cukiereczek i ślicza jak zawsze:loveu::loveu::loveu: A jak idzie ci robienie koczka bo mi nie idzie:lol: zaraz ide ćwiczyć;) Zrobiłam jedną próbe właśnie po kąpieli wtorkowej. Myślałam, że mi się uda bez lakieru no i sie przeliczyłam :shake: Dałam sobie spokój :shake: Quote
AmiX Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 tigrunia napisał(a):Zrobiłam jedną próbe właśnie po kąpieli wtorkowej. Myślałam, że mi się uda bez lakieru no i sie przeliczyłam :shake: Dałam sobie spokój :shake: wiem wiem ciężka sprawa z tym koczkiem:shake: Ja chyba przed wystwa wybiore sie do fryzjera.... ale z drugiej strony czy ten koczek wytrzyma całą noc i droge na wystawe...wątpie:shake: Pozostaje mi ćwiczyć:shake: Quote
madziasto4 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 1.Też poznałam Waldka. 2. Nie widzę żadnej pani w niebieskiej kurtce, od której masz Jessi. :cool1: 3. Śmiszna jest Jessinka :evil_lol: Fajne minki robi. Quote
Pegaza Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Madziu ta kurtka i moze kiedys byla niebieska tylko wybielacza uzyla hehe Quote
tigrunia Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 AmiX napisał(a):wiem wiem ciężka sprawa z tym koczkiem:shake: Ja chyba przed wystwa wybiore sie do fryzjera.... ale z drugiej strony czy ten koczek wytrzyma całą noc i droge na wystawe...wątpie:shake: Pozostaje mi ćwiczyć:shake: No nie - na pewno nie wytrzyma Aniu - ćwicz :loveu: madziasto4 napisał(a):1.Też poznałam Waldka. 2. Nie widzę żadnej pani w niebieskiej kurtce, od której masz Jessi. :cool1: 3. Śmiszna jest Jessinka :evil_lol: Fajne minki robi. 1.:roll: 2. No taka jakby błękitna :razz: 3. No uśmiech fajny czasneła :evil_lol: Pegaza napisał(a):Madziu ta kurtka i moze kiedys byla niebieska tylko wybielacza uzyla hehe Właśnie D-E .. idealnie to napisałaś .. A moze od słonca tak wyblakła ? :roll: Quote
tigrunia Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Dobry dzień wszystkim :multi: Zaczyna się robić ładnie i chyba pójde na działke kwiatki sadzić z Jessi :loveu: Quote
AmiX Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Dzień dobry :) To może porób fotki :cool3: My pomały szykujemy sie na szkolenie na godz12 Quote
tigrunia Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 AmiX napisał(a):Dzień dobry :) To może porób fotki :cool3: My pomały szykujemy sie na szkolenie na godz12 Cześć Aniu :multi: Fotki popołudniu chyba porobie bo istnieje szansa,ze trawa bedzie koszona :cool3: Juz pewnie jestescie na tym szkoleniu ... nono Eti będzie świetnie przygotowana :multi: Quote
Kasia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='tigrunia'] http://images30.fotosik.pl/202/8ca2b78b3893fcd2.jpg Świetne :loveu: Quote
tigrunia Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Kasia napisał(a):Świetne :loveu: No faktycznie fajnie wyszło :evil_lol: Właśnie naoliwiłam Jessike, zapapiotowałam pyszczek i chodzi teraz obrażona :loveu: Quote
tigrunia Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Pegaza napisał(a):Cze Be:p poka poka papilonka:lol: Cze D-E :multi: Fotki właśnie wgrywają się na Fotosik :loveu: iberia napisał(a):A co tu tak cicho?? Ano tak jakoś wyszło .. zara fotki dam :loveu: Kaśka opowiadaj co tam w Opolu jeszcze ciekawego było :cool3: Quote
tigrunia Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Dobry w ten piękny, słoneczny poranek :loveu::loveu: Macie wczorajszą Jessi : Śpimy :loveu: I lecim z podwórkowymi :multi: Quote
AmiX Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 http://images31.fotosik.pl/233/481632680f66460a.jpg Pięknie sie prezentuje!! :loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='AmiX']http://images31.fotosik.pl/233/481632680f66460a.jpg Pięknie sie prezentuje!! :loveu::loveu: Dziękujemy Aniu :loveu: Dostałaś juz potwierdzenie ? ja właśnie wyjełam ze skrzynki :multi::multi: Quote
tigrunia Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Kasia napisał(a):Mała miss modelka :lol: Modelka to ona dopiero na wystawie bedzie :evil_lol: wczoraj bieganie ćwiczyłyśmy :roll: Wychodzi średnio no ale zobaczymy .. jeszcze mamy pare dni ;) Miłego i słonecznego dnia wszystkim :loveu: Quote
Recommended Posts