Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

Haha, to pewnie 2 takie chrupki Hamerka i posiłek dla Jessi gotowy :evil_lol:

Coraz bardziej "lubię" amstafy.
Kiedyś bałam sie ich i tak z dystansem na nie patrzyłam i podchodziłam do nich ale teraz wiem, że to cudowne i kochane psy :loveu:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Kasia']Haha, to pewnie 2 takie chrupki Hamerka i posiłek dla Jessi gotowy :evil_lol:

Coraz bardziej "lubię" amstafy.
Kiedyś bałam sie ich i tak z dystansem na nie patrzyłam i podchodziłam do nich ale teraz wiem, że to cudowne i kochane psy :loveu:[/quote]
Dokładnie :evil_lol: Ale musiały jej bardzo smakować bo chyba aż 5 tak zjadła :evil_lol:

Właśnie Kasiu - ja mam to samo. W sumie dopiero od kontaktów z Hamerkiem jakoś tak polubiłam Amstaffy :loveu: To jest taki leluch kochany :loveu: Nawet na smycy ze mną szedł - troche ciągnął ale jakoś dałam rade (na szpilkach:oops:) - a dość spora róznica jak ciagnie Jessi a Amstaff :evil_lol:

Posted

[URL]http://images34.fotosik.pl/217/5c7c605e88d4c27d.jpg[/URL]
Piękny kawał psa:loveu: Dobrze wychowany Amstaff jest nawet bardzo całuśny :loveu:coś o tym wiem:lol:

[URL]http://images27.fotosik.pl/194/5ef449b1c95e7128.jpg[/URL]
Ślicznotka :loveu:

Posted

[quote name='AmiX'][URL]http://images34.fotosik.pl/217/5c7c605e88d4c27d.jpg[/URL]
Piękny kawał psa:loveu: Dobrze wychowany Amstaff jest nawet bardzo całuśny :loveu:coś o tym wiem:lol:

[URL]http://images27.fotosik.pl/194/5ef449b1c95e7128.jpg[/URL]
Ślicznotka :loveu:[/quote]
A Ty co ? Już po zajęciach ?? :p
On jest kochany :loveu: Ale wiecie co ? Mi sie wydaje , że to też coś z rodowodem ma wspólnego .. psy rozmnażane od tak sobie nierodowodowe na pewno mają w sobie jakieś geny "zabójców" :shake: A w takim piesku z rodowodem takie coś nie ma racji bytu :shake: Nie przeszło by to na wystawie :shake:

Posted

[quote name='tigrunia']A Ty co ? Już po zajęciach ?? :p
On jest kochany :loveu: Ale wiecie co ? Mi sie wydaje , że to też coś z rodowodem ma wspólnego .. psy rozmnażane od tak sobie nierodowodowe na pewno mają w sobie jakieś geny "zabójców" :shake: A w takim piesku z rodowodem takie coś nie ma racji bytu :shake: Nie przeszło by to na wystawie :shake:[/quote]

A no już :) a właściwie to wróciłam o 16.30 :lol: bo okazało sie że nie ma zajęć :p wziałam sie za sprzatanie, obiad i tak mi zleciało.....

Moim zdaniem wpływ na psychike amstaffa ma wychowanie własciwiela oraz hodowcy od pierwszych dni życia.
Geny pewnie też maja na zachowanie psa wpływ ale wychowanie moim zdaniem to podstawa.
Psy które są egresywnie nie mają szans na wystawach a przy tym nie powinny mieć uprawnień hodowlanych.

Posted

Pies to dzikie zwierzę udomowione przez człowieka więc w każdym z nich drzemie jakaś "agresja".
Według mnie to zależy o wychowania i od właściciela.

Posted

Jessi to pewnie pierwszy raz morze widziała, co nie?:razz: Fajne spotkanko miałyście. Następnym razem daj znać to może i my dołączymy. Jeśli będziecie chciały...:eviltong:
Marta, a my widziałyśmy się tylko raz, a tak blisko mamy do siebie hihi Ucałuj małego blondyna Vasco i Tanye:loveu:

Czy ta wizyta wiązała się z czymś jeszcze?:cool3:

Posted

[quote name='Aga76']Ale fajowe foty :grins:[/quote]
Dzięki Aguś :loveu:
[quote name='Magda_Miki']Jessi to pewnie pierwszy raz morze widziała, co nie?:razz: Fajne spotkanko miałyście. Następnym razem daj znać to może i my dołączymy. Jeśli będziecie chciały...:eviltong:
Marta, a my widziałyśmy się tylko raz, a tak blisko mamy do siebie hihi Ucałuj małego blondyna Vasco i Tanye:loveu:

Czy ta wizyta wiązała się z czymś jeszcze?:cool3:[/quote]
A właśnie , że nie bo już 3-ci raz była nad morzem :multi:
Pewnie, następnym razem wykombinuje zeby wpaść na dłużej i na pewno znajdziemy troche czasu na wspólny spacerek po plaży np :loveu:
No poza wizytą u Marty i jej kuzyna to juz z niczym wizyta ma Koszalińska się nie wiązała :loveu:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Już myślałam , że może jakiś szczeniaczek:razz:

Oby tylko pogoda dopisywała, bo ostatnio coś z nią ciężko...[/quote]
Może kiedyś .. :roll: Póki co chłopaków jej zostawiłam :loveu: Świetne małe rozrabiaki .. rece mi podrapały szczyle jedne :diabloti:

Co do pogody to w sobote była masakra :shake: Padało i zimno było .. brr .. ale wczoraj już było pięknie , słonecznie i ciepło :loveu: Jak przyjade następnym razem napewno też bedzie ładnie :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']A tu co taka cisza? :roll:[/quote]
Cześć Kasia :multi:
Przerwałaś właśnie cisze :loveu:

Zapomniałam wczoraj do Związku jechać :placz: Miałam po Jessikowy rodowód się zgłosić :placz:

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Cze Beatko :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Łał jak dużo foteczek Jessi świetnie wyglada przy tym amstafku taka drobiutka, malutka pzy tym masywanym olbrzymie ale słodko :loveu:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Świetne mieliscie to spotkanko :lol:[/COLOR][/I][/CENTER]

[CENTER][I][COLOR=#000080]Skleroza podobno nie boli ale na wszelki wypadek proponuje napisać karteczke że w przyszły wtoreczek po rodowód masz sie udać ;)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Pozdrawiamy:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Cze Beatko :)[/COLOR][/I]

[I][COLOR=navy]Łał jak dużo foteczek Jessi świetnie wyglada przy tym amstafku taka drobiutka, malutka pzy tym masywanym olbrzymie ale słodko :loveu:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Świetne mieliscie to spotkanko :lol:[/COLOR][/I]

[I][COLOR=navy]Pozdrawiamy:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]
Cześć kasiasta :multi:
No fajnie było - Jessi z hamerkiem się polubiła bez problemu a myślałam, że gorzej będzie :shake:

[COLOR=paleturquoise]Dziś doła mam :-( Kuźwa po co ktoś faceta wymyślił w ogołe ?? :angryy: [/COLOR]

Posted

[quote name='tigrunia']Cześć kasiasta :multi:
No fajnie było - Jessi z hamerkiem się polubiła bez problemu a myślałam, że gorzej będzie :shake:

[COLOR=paleturquoise]Dziś doła mam :-( Kuźwa po co ktoś faceta wymyślił w ogołe ?? :angryy: [/COLOR][/quote]
[CENTER][I][COLOR=paleturquoise]Cóż sie stało Beatko, który to sprawił Ci przykrośc zaraz sie z nim policzymy :mad::mad:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=paleturquoise]Nie łam sie Beatko nie ma co sie przejmować facetami...też nie raz sie zastanawiam po co ich stworzono chyba tylko po to by nas wkurzali...[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=paleturquoise]Cóż sie stało Beatko, który to sprawił Ci przykrośc zaraz sie z nim policzymy :mad::mad:[/COLOR][/I]

[I][COLOR=paleturquoise]Nie łam sie Beatko nie ma co sie przejmować facetami...też nie raz sie zastanawiam po co ich stworzono chyba tylko po to by nas wkurzali...[/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]
[COLOR=paleturquoise]|Ten łod Hamerka :placz::placz:[/COLOR]

Posted

[quote name='tigrunia'][COLOR=paleturquoise]|Ten łod Hamerka :placz::placz:[/COLOR][/quote]
[CENTER][I][COLOR=paleturquoise]Domysliłam sie że głównie z jego powodu tam pojechałaś ale to co z nim nie tak? Bo ne wiem jaką pałe na niego szykować[/COLOR][/I] :mad:....:lmaa:[/CENTER]

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=paleturquoise]Domysliłam sie że głównie z jego powodu tam pojechałaś ale to co z nim nie tak? Bo ne wiem jaką pałe na niego szykować[/COLOR][/I] :mad:....:lmaa:[/CENTER]
[/quote]
[COLOR=paleturquoise]Startuj z jedną i z drugą Kasieńka :placz:[/COLOR]

Posted

[quote name='tigrunia'][COLOR=paleturquoise]Startuj z jedną i z drugą Kasieńka :placz:[/COLOR][/quote]
[CENTER][I][COLOR=paleturquoise]Oj to w takim wypadku trzeba z wiekszym sprzetem nalezy mu sie....[IMG]http://www.gifygg.com/gifs/gifs/984769bazooka2.gif[/IMG][/COLOR][/I]
[I][/I]
[I][COLOR=paleturquoise]Nie pakaj Beatko nie wrto wylewać łeż z pododu kogoś kto nie jest tego wart...a tego kwiatu pół światu ;) Nie smutaj sie już :calus:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=paleturquoise]Oj to w takim wypadku trzeba z wiekszym sprzetem nalezy mu sie....[IMG]http://www.gifygg.com/gifs/gifs/984769bazooka2.gif[/IMG][/COLOR][/I][/CENTER]

[CENTER][I][COLOR=paleturquoise]Nie pakaj Beatko nie wrto wylewać łeż z pododu kogoś kto nie jest tego wart...a [SIZE=4][COLOR=black][U][B]tego kwiatu pół światu[/B][/U][/COLOR][/SIZE] ;) Nie smutaj sie już :calus:[/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]
[COLOR=paleturquoise][COLOR=black]Dziękuję Kasiu i chyba do twych rad się ustosunkuje[/COLOR] :evil_lol:A co tam-niech cierpi jak narozrabiał :angryy:[/COLOR]

Posted

[quote name='tigrunia'][COLOR=paleturquoise][COLOR=black]Dziękuję Kasiu i chyba do twych rad się ustosunkuje[/COLOR] :evil_lol:A co tam-niech cierpi jak narozrabiał :angryy:[/COLOR][/quote]
[CENTER][I][COLOR=navy]Brawo Beatko i tak trzymaj ;)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#000080]Mógł nie rozrabiać to teraz bedzie miał za swoje :evil_lol:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Brawo Beatko i tak trzymaj ;)[/COLOR][/I]

[I][COLOR=#000080]Mógł nie rozrabiać to teraz bedzie miał za swoje :evil_lol:[/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]
A jak :diabloti: Ja ostatnio cięta jestem na facetów więc niech się buja :angryy:
[COLOR=paleturquoise]A tak naprawdę to dalej mi źle .. :-( Ale cóż - takie życie :-([/COLOR]