tigrunia Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='Kasia']Dawaj foty pazurków! :lol: Ja zrobiłam sobie biały frencz z czerwonymi pieczątkami :loveu: Dość ładnie to wygląda![/quote] Nio dobra .. tyż wieczorkiem dam ;) Ja mam takie pomarańczowo-różowo-czerwone tzn to jest jeden kolor ale nie umiem go nazwać :evil_lol:) z brokatem, na to mampo 3 kwadraciki złote wtopione, porozrzucane czerwone pałeczki i na serdecznym i kciuku po kwiatku :loveu: Quote
tigrunia Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='Kasia']Ojej, to duzo tego masz :evil_lol:[/quote] Ano :loveu: Quote
tigrunia Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='AmiX']No i gdzie te fotki?? :cool3:[/quote] Dziś dopiero kąpiel będzie :loveu: Wczoraj juz nie dałam rady.. o 21 wyszedł ode mnie hydraulik i dopiero miałam wode w domu :shake: Masakra :shake: Quote
AmiX Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 No to czekamy :) U nas też dzisiaj kąpiel i pewnie sesja zdjeciowa :) Quote
Kasia_zg Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Beatko :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Z niecierpliwością czekamy na kompielowe focie....tulasie dla Jessi :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pozdrawiam:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
madziasto4 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Cześć 2B, widzę Cię [img]http://www.pic4ever.com/images/31.gif[/img] Quote
tigrunia Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='madziasto4']Cześć 2B, widzę Cię [IMG]http://www.pic4ever.com/images/31.gif[/IMG][/quote] Ooo .. hehe .. :evil_lol: Mnie często widać, ale nie tak czesto jestem. Dogo mam cały czas tylko włączone :evil_lol: Jade zaraz z Jessi do mamy to ją tam zaraz wykąpie, fotki porobie i później cosik wstawie :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='tigrunia'] Jade zaraz z Jessi do mamy to ją tam zaraz wykąpie, fotki porobie i później cosik wstawie :loveu:[/QUOTE] Cwaniara, fajny sposób na oszczędzanie wody u siebie :evil_lol: Dzisiaj u mnie też będą małpy w kąpieli :p Muszę dziady wykąpać :lol: Quote
Magda Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Miały być fotki pazurów, pokąpielowe.... no i co!:mad: No to sobie poczekamy. Quote
tigrunia Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Magda_Miki napisał(a):Miały być fotki pazurów, pokąpielowe.... no i co!:mad: No to sobie poczekamy. Ekhm :evil_lol: Ni ma :eviltong: Mam fotki w telefonie ale z niego zgrać nie umiem :shake: Pojade jakoś w tygodniu do aminy i porobie jej aparatem jakies fotki ;) Quote
Pegaza Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Cze Tigrunia :p obiecanki cacanki a fotek niet:razz: Quote
tigrunia Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Cześć D-E! Fotki będą .. obiecuje ale nie wiem kiedy :p A jak tam Twoje sprawy psowe się mają ?? :loveu: Quote
Kasia Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Miałaś pazurki pokazać.... Anusia u mnie pokazała swoje :loveu: Pikne!!! Quote
Kasia_zg Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Witaj Beatko :loveu: Postaraj sie o te foteczki fajniusio było by popatrzeć na Jessi i byś wkońcu pochawaliła sie tymi pazurkami...bo Cie kopne w kostke jak sie nie postarasz;) Quote
madziasto4 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Pegaza napisał(a): obiecanki cacanki a fotek niet:razz: Obiecanki cacanki, a głupiemu radość :p Quote
tigrunia Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='Kasia']Miałaś pazurki pokazać.... Anusia u mnie pokazała swoje :loveu: Pikne!!! Kasiu - ja dopiero odkryłam, ze zniknełaś mi z subskrycji :roll: Nie mam pojęcia jak to się stało :shake: Wczoraj już sie zastanawiałam gdzie Twa galeryja się podziewa ale myślałam,ze nic nie gadałyście .. ale wtopa :shake::shake: Już do Ciebie lece nadrabiać zaległości!! [quote name='Kasia_zg']Witaj Beatko :loveu: Postaraj sie o te foteczki fajniusio było by popatrzeć na Jessi i byś wkońcu pochawaliła sie tymi pazurkami...bo Cie kopne w kostke jak sie nie postarasz;) No ładnie .. już mnei leją :placz: Jofka , Jofka - czy Ty to widzisz?? Czy ktoś może mi w ogóle powiedzieć gdzie Jofka się podziewa ?? :placz: [quote name='madziasto4']Obiecanki cacanki, a głupiemu radość :p Terefere :p Quote
madziasto4 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='tigrunia'] Terefere :p Terfere kuku strzela baba z łuku :p A dziad strzelał z procy, wybił babie oczy...:evil_lol: Albo trafił babie między oczy- mniej drastycznie :hmmmm: Quote
tigrunia Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='madziasto4']Terfere kuku strzela baba z łuku :p A dziad strzelał z procy, wybił babie oczy...:evil_lol: Albo trafił babie między oczy- mniej drastycznie :hmmmm: Madzka nasza kochana :loveu::loveu: Skąd ty masz tyle tych rymowanek w główce ? :evil_lol: Witam sie w czwartek :multi: Na weekend się nie ciesze bo pracujący będzie :placz: .. i samotny :-( Quote
madziasto4 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 tigrunia napisał(a):Madzka nasza kochana :loveu::loveu: Skąd ty masz tyle tych rymowanek w główce ? :evil_lol: Mam jeszcze sporo w zanadrzu...:evil_lol: Quote
tigrunia Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 madziasto4 napisał(a):Mam jeszcze sporo w zanadrzu...:evil_lol: Co dzień nas czymś zaskakujesz :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 tigrunia napisał(a):Co dzień nas czymś zaskakujesz :loveu: Dobra dobra, nie przymilaj się, tylko daj zdjęcia jakieś :cool1: Quote
Recommended Posts