Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='tigrunia']Startuj z jedną i z drugą Kasieńka :placz:

Oj to w takim wypadku trzeba z wiekszym sprzetem nalezy mu sie....

Nie pakaj Beatko nie wrto wylewać łeż z pododu kogoś kto nie jest tego wart...a tego kwiatu pół światu ;) Nie smutaj sie już :calus:

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Oj to w takim wypadku trzeba z wiekszym sprzetem nalezy mu sie....

Nie pakaj Beatko nie wrto wylewać łeż z pododu kogoś kto nie jest tego wart...a tego kwiatu pół światu ;) Nie smutaj sie już :calus:

Dziękuję Kasiu i chyba do twych rad się ustosunkuje :evil_lol:A co tam-niech cierpi jak narozrabiał :angryy:

Posted

[quote name='tigrunia']Dziękuję Kasiu i chyba do twych rad się ustosunkuje :evil_lol:A co tam-niech cierpi jak narozrabiał :angryy:

Brawo Beatko i tak trzymaj ;)
Mógł nie rozrabiać to teraz bedzie miał za swoje :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Brawo Beatko i tak trzymaj ;)

Mógł nie rozrabiać to teraz bedzie miał za swoje :evil_lol:

A jak :diabloti: Ja ostatnio cięta jestem na facetów więc niech się buja :angryy:
A tak naprawdę to dalej mi źle .. :-( Ale cóż - takie życie :-(

Posted

[quote name='tigrunia']A jak :diabloti: Ja ostatnio cięta jestem na facetów więc niech się buja :angryy:
A tak naprawdę to dalej mi źle .. :-( Ale cóż - takie życie :-(

Wiem że Ci źle ale to przejdzie...minie zobaczysz tylko nie smutaj sie...lepeij wymiziaj od Nas Jessi :loveu:

A my zmykamy już spać bo przed nami jutro ciezki dzionek
Słodkich snów Wam życzymy Dobranoc

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Wiem że Ci źle ale to przejdzie...minie zobaczysz tylko nie smutaj sie...lepeij wymiziaj od Nas Jessi :loveu:

A my zmykamy już spać bo przed nami jutro ciezki dzionek

Słodkich snów Wam życzymy Dobranoc

Jessi juz dawno gdzieś śpiocha tylko nie wiem gdzie :roll: Pewnie gdzieś pod kołdrą się ukryła :evil_lol: Biore sie za papilotowanie łba :loveu:

Dobrej nocki Kasieńko :loveu: My rówież pozdrawiamy ;)

Posted

Nio dzień dobry dziewczynki o poranku :multi:
Chciałam poinformować iż Jessi została wczoraj wieczorkiem zgłoszona na wystawę w Bydgoszczy, która odbędzie się 2 maja :sweetCyb: Będzie też Kasieńka z Iberią, Estera z Szyszką i Sandra z Sue :sweetCyb: Ojj.. będzie się działo :evil_lol: Juz nie mogę sie doczekać :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:
Aaaa.. Jessi bierze też udział w konkursie na Młodego Prezentera, którym to będzie Sandrunia :loveu: Mam nadzieję, że Jessi przyniesie jej szczęście :thumbs:

Posted

Kasia napisał(a):
Gratulujemy :lol:
I kciuki juz od teraz zaciskamy aby sie powiodło Jessi!!!

I witamy sie też czwartkowo :loveu:

Nio ciskajcie, ciskajcie bo od tego zależy czy dzidzie mieć będzie czy nie :roll:

Cześć Kasiu :loveu:

Posted

[quote name='Aga76']Żeby od ściskania... no no no, może coś w tym jest...

[quote name='Kasia']Będzie se hodowle zakładać? :cool1:

Jak będziece mocno ciskać to sędzia jej da dobrą ocene a jak nie to nie :-(

A hodowle zakładać bendem .. ale nie wiem, czy Jessi będzie w niej użyteczna :shake: Wszystko zależy od tych wystaw :roll:

Posted

Hej :)
Widze że Jessi też sie nie upiekło i lata w papilotach :lol:
Mojej małaj też zakładam już trzeci tydzień ale ja mam w domu wielkiego (1m 91cm) przeciwnika pipilotów-Adama:evil_lol:
No ja też nie jestem za bardzo szcześliwa z tego powodu ale jakoś sama sobie to tłumacze że jej chyba wygodniej niż miałaby deptać sobie po włosach:lol:;)
Pozdrawiam

Posted

Cześć Aniu :multi:
Ty Etience pewnie na całość zakładasz, co ?? Ja Jessi na całość założyłam może z 2-3 razy.
U mnie wszyscy są przeciwnikami papilotów :shake: A najgorzej jak ją tylko olejkiem nasmaruje :mad: No ale trudno - czego się nie robi dla urody :loveu:

Pozdrawiamy z samego ranka :multi: