tigrunia Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='madziasto4']Ja też lubiem. Ale jak się nie psuje :p Już się naprawił :multi: Wszystkie fotki wgrane, zaraz wstawiam :loveu: [quote name='Magda_Miki']Ja sem tam nie pamiętam, żebym Ciebie zapraszała:cool1: Po co leziesz? A bo ja nie do Ciebie :evil_lol: Można powiedzieć, ze pośrednio do Martuni (nane) :loveu: [quote name='Kasia']Niektóre typy tak mają - na chamca sie wpraszają :evil_lol: 2B gdzie fotki? A co :evil_lol: Już są : Paznokcie przed : Paznokcie po (czyt.obecne) : Quote
tigrunia Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Jessi with kuzyn Łacio :loveu::loveu: Sama Jessi :loveu: Quote
tigrunia Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='iberia']dobra dobra akurat do Marty <hahaha> Cicho bo sie wyda :diabloti: Quote
tigrunia Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Pościelówy (coś dla Madzki bo poczochrana :evil_lol:) : I na dobranoc coś słodkiego :loveu: Torcik beza-czekolada :loveu: Branoc dziewuszki i do poniedziałku :multi: Quote
madziasto4 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 http://images24.fotosik.pl/194/ff3d787bfaa55b4b.jpg :loveu::loveu::loveu: Jessi z kicią synchroniczne leżenie uprawiają :evil_lol: Quote
Kincia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Sliczna :loveu::loveu::loveu: Mmmm jaki torcik:loveu::loveu: Quote
AmiX Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Jessi jest śliczna!!!!:loveu: bardzo podoba mi sie kolorek pyszczka, takie ciemne złoto:loveu: ps. myślałam ze sie już nie doczekam tych fotek:eviltong: Quote
nane Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Hej Dla zainteresowanych Beatka jest u nas :cool1: zostaje do jutra :eviltong: Quote
tigrunia Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='madziasto4'] Jessi z kicią synchroniczne leżenie uprawiają :evil_lol: Ano :evil_lol: Nieźle im to wychodzi :loveu: [quote name='Kincia']Sliczna :loveu::loveu::loveu: Mmmm jaki torcik:loveu::loveu: Cześć Kincia :multi: - myślałam, ze już nie wrócisz z tego odwyku :diabloti: [quote name='AmiX']Jessi jest śliczna!!!!:loveu: bardzo podoba mi sie kolorek pyszczka, takie ciemne złoto:loveu: ps. myślałam ze sie już nie doczekam tych fotek:eviltong: Dziękujemy Aniu :loveu: Jutro będzie więcej :multi: I cś dla Ciebie specjalnie też :loveu: [quote name='nane']Hej Dla zainteresowanych Beatka jest u nas :cool1: zostaje do jutra :eviltong: Zainteresowanych brak kochana :p Nio tak więc wróciłam :multi: Cieszycie się, co nie ? :diabloti: Ale było fajnieeeeee :loveu: Praktycznie całą sobote spędziłam z Marunią i nawet zostałam do niedzieli :loveu: Vasco mnie obcałował :loveu: Tanya tyż i Gazelka tyż :cool3: Maluchy mnie podrapały .. diabełki małe :diabloti: Całej ekipy niestety nie widziałam, bo Jessina się troszke bała ale widziałam ich jak przebiegają z pokoju na dwór :evil_lol: Ale akcja! :crazyeye: hehe Przed wyjazdem do domku jeszcze pojechałam sie pożegnać no i w droge.. ok 18:30 wyjeżdżałam. Mam troche zdjęć z plaży ale raczej dziś nei dam tady ich zgrać. Jestem tak zmęczona, wszystko mnie boli i jak wróce z pracy to chyba ie spać i śpie do rana :evil_lol: No - to miłego dzionka dziewczynki a ja się zabieram za nadrabianie zaległości - chyba zaczne od Galeryjek bo wszystkiego nie dam i tak rady teraz nadrobić a przynajmniej mi się nie pomiesza ;) Quote
tigrunia Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Aga76 napisał(a):Cze 2Be, teraz to już częściej będą zdjęcia? Cze Agusia :multi: Nio obiecać nie moge, ale aparat od mamy wziełam.Mam nadzieję, że prędko mi go nie zabierze więc będę się starac. Pogoda sprzyja, może zabiore dziś Jessi nad jeziorko :loveu: Quote
Kasia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Ojej ile fotek :loveu: Super!!! Pazurki też niezłe ;) Quote
tigrunia Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Aga76 napisał(a):To w końcu nie kupiłaś nowego sprzętu? Niee :shake: Na razie nie mam kasy :shake: Kasia napisał(a):Ojej ile fotek :loveu: Super!!! Pazurki też niezłe ;) Ojej jaki Kasia ma refleks :evil_lol: Gdzie byłaś przez weekend?? :p Quote
Kasia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 tigrunia napisał(a): Ojej jaki Kasia ma refleks :evil_lol: Gdzie byłaś przez weekend?? :p TZ przyjechał na weekend wiec praktycznie nie siedziałam na necie ;) Quote
anmi0 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Noo znad jeziora fotki chcę!:evil_lol: Jessi się kąpie? Quote
tigrunia Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Kasia napisał(a):TZ przyjechał na weekend wiec praktycznie nie siedziałam na necie ;) Aaa.. ale już wrócił do Bydg ? :cool3: Wiesz gdzie pracuje ? W jakiej firmie albo na jakiej ulicy ?? Tak z ciekawości pytam tylko :roll: Aga76 napisał(a):Zgadzam się z Kasią, pazurki fajowe :p Dziękuję Aguś :loveu: anmi0 napisał(a):Noo znad jeziora fotki chcę!:evil_lol: Jessi się kąpie? Aznad morza nie chcesz ?? :eviltong: No co ty .. za zimno :shake: Quote
anmi0 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Znad morza? hmmm... a niech będą:eviltong:hehe No tak, ale ogólnie czy się kąpie:eviltong: bo Piksi za nic nie wejdzie do wody:lol: Quote
Recommended Posts