tigrunia Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='Kasia']Ale jaki króliczek mi go przyniesie? Tzta nie ma, zajad jeszcze za mały, może Wy? :loveu:[/quote] Taakkk pewnie, że my!! nie Aguś ?? Na plecach przytaśtamy :loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='tigrunia']Taakkk pewnie, że my!! nie Aguś ?? Na plecach przytaśtamy :loveu::loveu:[/quote] Dla Kasi mogę się poświęcić. Quote
tigrunia Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='Aga76']Dla Kasi mogę się poświęcić.[/quote] No ja ewentualnie tyż :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Aga76'] Dla Kasi mogę się poświęcić. [/quote] Dziękuję :loveu: [quote name='tigrunia'] No ja ewentualnie tyż :loveu::loveu::loveu: [/quote] Ewentualnie...:placz: Quote
Aga76 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Kasia']Dziękuję :loveu: [/quote] Proszę :Rose: A jakiego plaskacza byś chciała, też 37 czy większy? Quote
madziasto4 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Ja mogę przynieść na plecach :loveu: Tylko która z Was płaci? Quote
Kasia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='madziasto4'] Ja mogę przynieść na plecach :loveu: Tylko która z Was płaci? [/quote] No przecież nie ja :loveu: Aguś większy niet bo się w półce nie zmieści :evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='Kasia'] Ewentualnie...:placz:[/quote] No co .. za to myślenie :eviltong: [quote name='Aga76']Proszę :Rose: A jakiego plaskacza byś chciała, też 37 czy większy?[/quote] Jeszcze są 40 .. wcale nie dużo większe, ale nie polecam.. Koleś powiedział nam w sklepie,ze im większy TV tym gorszy obraz [quote name='madziasto4']Ja mogę przynieść na plecach :loveu: Tylko która z Was płaci?[/quote] Te . my już dwie sie do niesienia zgłosiłyśmy .. wychodzi na to,ze płacic musisz ty :evil_lol: [quote name='Kasia']No przecież nie ja :loveu: [/quote] No przecież , że nie - Madzka z Anusią :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='tigrunia'] No przecież , że nie - Madzka z Anusią :evil_lol:[/QUOTE] Eeeee:shake:, my to biedne maturzystki i studentki jesteśmy... Quote
Aga76 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Kasia'] Aguś większy niet bo się w półce nie zmieści :evil_lol:[/quote] To może być ten 2Be :megagrin: nówka sztuka Quote
tigrunia Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [quote name='Aga76']To może być ten 2Be :megagrin: nówka sztuka[/quote] O nie!! Ja swojego nie oddam :shake::shake: Dobry dzień wszystkim :loveu: Quote
tigrunia Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [quote name='Aga76']Cze :loveu:[/quote] No cze Agusa, cze :loveu::loveu: Co słychać ?? :loveu: Ja mam humora dziś :loveu: Quote
Aga76 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='tigrunia']No cze Agusa, cze :loveu::loveu: Co słychać ?? :loveu: Ja mam humora dziś :loveu:[/quote] Wiatr wieje, że hoho... Jakiego masz humora :razz: Quote
tigrunia Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [quote name='Aga76']Wiatr wieje, że hoho... Jakiego masz humora :razz:[/quote] Ojj wieje, wieje .. :placz: Pogoda paskudna :shake: Dziś u siebie nocowałam z mym nowym TV (:evil_lol:) to myślałam,ze mi go zaraz wywieje :shake: Humora mam fajnego :loveu::loveu: hihi Quote
Kasia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 To co? Ustalono w koncu kto niesie a kto płaci? :loveu: Ja czekam i moja półka też, nawet kurze z niej starłam...:evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [quote name='Kasia']To co? Ustalono w koncu kto niesie a kto płaci? :loveu: Ja czekam i moja półka też, nawet kurze z niej starłam...:evil_lol:[/quote] No niesiemy my z Agusią :loveu::loveu: A co dalej to niech te dwie następne się namawiają :evil_lol::evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Kasia']To co? Ustalono w koncu kto niesie a kto płaci? :loveu: Ja czekam i moja półka też, nawet kurze z niej starłam...:evil_lol:[/quote] Będę dzielnie tuptać.... Quote
tigrunia Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [quote name='madziasto4']Cześć tigrunia :grins: Co słychać?[/quote] [quote name='Pegaza']Czesc Beatka eh i wiecej dzis nie wydusze[/quote] Cześć wam :multi: Hmm.. nic ciekawego .. Zmęczona jestem na maxa :shake: Ciężki dzień miałam w pracy a jutro jeszcze gorszy :placz: Mam tyle roboty przed świętami a najgorsze, że nikt mi nie raczy pomóc :placz: Dobrze,ze na te "wakacje" do Kasi sie wybieram :evil_lol: Szkoda tylko, że takie krótkie :placz: Quote
tigrunia Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [quote name='Aga76']Bry nocą :cool1:[/quote] Jaką nocą Agusia .. Toć to sie dopiero dzień zaczyna :multi: Quote
Aga76 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='tigrunia']Jaką nocą Agusia .. Toć to sie dopiero dzień zaczyna :multi:[/quote] Coś ty piła? :razz: Quote
tigrunia Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [quote name='Aga76']Coś ty piła? :razz:[/quote] Hehe.. w sumie to nic .. hejbatke tyłko :evil_lol: Quote
Recommended Posts