Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
No właśnie tez mnie to zastanowiło to pewnie we Włocławku?

Nie - we Włocławku też nas nie będzie. W niedziele Chojnice, potem Sopot , Toruń, Bydgoszcz, Poznań. Na razie tyle mamy w planach :cool3:

Posted

Aurunia napisał(a):
Yorki w Sopocie w sobotę 9 idą my też będziemy już w powiększonym składzie.

A to nowe maleństwo już też prezentować się będzie ?? :razz:

Posted

A bawić będą miały się gdzie wszystkie psiury bo po wystawie grill u Moniki !! już w nowym domu :) Jutro będzie siała trawę żeby psiury miały gdzie sra.... <hahaha> oczywiście wszyscy zaproszeni!!!

Posted

My jak zwykle koło pomarańczowego namiotu. Łatwiej będzie nas zobaczyć Kasi i Moniki nie muszę zapraszać do namiotu oczywiście B dla ciebie i jesi też miejsce się znajdzie.

Posted

Ojj Aduś dziękuje za zaproszenie ale chyba jednak będzie trzeba rozbić drugi namiot bo jeszcze Marta z Dagmarą będą :razz: Tyle nas tam nie pomieścisz :eviltong:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Czesc Beatko :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Cudne te Twoje foteczki z Egiptu, ogladalam je z przyjemnoscia, a z Ciebie niezla modelka ![/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiam i na foteczki Jessuni czekam :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='tigrunia']Ojj chyba jednak nie dokładnie Daguś oglądałaś bo pomiędzy Eg a Eg były tyz fotki Jess :loveu:

[FONT=Comic Sans MS]No dobra, wyszlo :oops:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ale foteczek Jessuni ngdy za wiele :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]No dobra, wyszlo :oops:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ale foteczek Jessuni ngdy za wiele :loveu:[/FONT]
HiHi mam Cie :evil_lol:

Posted

OOO .. a dzie takie promocje D-E?? :razz:
Ja od 6 rano zdzieram tapety z mej przyszłej sypialni :shake: Taki ładny dzień a ja ani razu na dworzu dzis nie byłam :-o Nawet Jess dziś sama wyszła bo czasu nie miałam :p

Posted

No dzień faktycznie niezbyt odpowiedni na remonty no ale co zrobić jak to jedyny wolny dzień w tygodniu :roll: Praktycznie cały dzień to robiłam z małymi przerwami. Od 6 rano do 19 :cool1:
Jutro jedziemy na wystawę :multi: Jess już wykąpana, jutro ją dokończe z rana i sruuu :loveu: Znów o 6 wstajemy :placz: