nane Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [FONT=Courier New]Patrzę z góry :sadCyber: i się zastanawiam się nad ... :angel::angel::angel: [/FONT] Quote
Magda Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 hihi a tu cały czas Egipt:loveu: Przez ten nadmiar zdjęć mogę już mówić, że tam byłam:lol: Super, super, super! Quote
tigrunia Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 nane napisał(a):[FONT=Courier New]Patrzę z góry :sadCyber: i się zastanawiam się nad ... :angel::angel::angel: [/FONT] Ty to masz pomysły M ... :stupid: PositiveThought napisał(a):http://images32.fotosik.pl/314/5daa37e404c127b6.jpg ale wypas :loveu: takie rzeczy to ja uwielbiam... kurcze, a ta woda taka czysta? bo wygląda świetnie, nic, tylko wskoczyć :razz: podziwiam, patrzę i napatrzeć się nie mogę :iloveyou: Nie wiem czy woda ów czysta była. Używali jej do podlewania pól :roll: Magda napisał(a):hihi a tu cały czas Egipt:loveu: Przez ten nadmiar zdjęć mogę już mówić, że tam byłam:lol: Super, super, super! Ano toć możesz :evil_lol: Wgrywam właśnie fotki na fotosik, ale nie za bardzo wiem co to za świątynia teraz jest :cool1: Jak sie namyśle, to wstawie :eviltong: Quote
tigrunia Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 No to już mi sie przypomniało :evil_lol: Przecie do Luksoru jechalismy no i mam nadzieje, że to właśnie jest w Luksorze. Quote
tigrunia Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Aleja Sfinksów : W naszym autokarze.. dali mi troche pokierować :diabloti: Quote
tigrunia Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Kolacja i zakwaterowanie w hotelu w Luksorze. Hotel był naprawdę superr jak na 3*, w pokoju wszystko w wiklinie, basen nawet był. Spedziliśmy tam 2 noce i był tez czas na opalanie :cool3: No i .... :loveu: Dzień 11 :loveu: [SIZE=2] Dolina Królów [SIZE=2] W tych skałach odkryto jakieś 65 grobowców :crazyeye: Czynnych było parenaście-w pozostałych trwały prace archeologiczne. My na nasz bilet mogliśmy wejść do 3-ch wybranych. Tutenhamon oczywiście był dodatkowo płatny więc nie skorzystaliśmy :cool1: Quote
tigrunia Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Pojechalismy tam ok 7 rano .. no może o 8 byliśmy na meijscu więc upał jeszcze był do wytrzymania :razz: Quote
tigrunia Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Nie wiem czy już mówiłam, ze to tuff-tuff?? : Quote
tigrunia Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Świątynia królowej Hatshepsut :loveu: Tam już był upał potworny i akie mini-gryzące muszki latały :angryy: Quote
tigrunia Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Ślad po Polakach :razz: A tu nam jakiś dwóch pacanów się wbiło :mad: A takie ładne zdjęcie by było Quote
tigrunia Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Wytwórnia alabastru: (tu wytwórca:evil_lol:) Kolosy Memnona: Z Panem kierującym :razz: : Quote
AlKil Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 http://images31.fotosik.pl/322/ab1aa3c54dc3b23d.jpg Hej! To świątynia Karnak w Luksorze.:cool3: http://images32.fotosik.pl/315/db43fd9ef15a0160.jpg - obowiązkowe zdjęcie każdego Polaka u Hatszepsut...:evil_lol: W wytwórni alabastru byliśmy innej. A gdzie są zdjęcia z budowy????:mad: Quote
Kasia_zg Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Rewelacyne foteczki Beatko:loveu: Widoczki nieziemskie:lol: Quote
tigrunia Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 AlKil napisał(a):http://images31.fotosik.pl/322/ab1aa3c54dc3b23d.jpg Hej! To świątynia Karnak w Luksorze.:cool3: http://images32.fotosik.pl/315/db43fd9ef15a0160.jpg - obowiązkowe zdjęcie każdego Polaka u Hatszepsut...:evil_lol: W wytwórni alabastru byliśmy innej. A gdzie są zdjęcia z budowy????:mad: Yhm .. właśnie tak - to Karnak :multi: Brakowało mi tej nazwy :evil_lol: Tych wytwórni tam jest mnóstwo A zdjęć z budowy nie dostałam :-( I nawet nie widziałam :placz: PositiveThought napisał(a):kurde, Ty od rana z tym swoim słońcem :shake: :evil_lol: ale bym się rozwaliła na którymś kamieniu... :loveu: Napawam was optymizmem od rana :loveu: madziasto4 napisał(a):Iii, fajnie tam :loveu: Ano .. :loveu: A smaka wam narobić ?? :diabloti: Właśnie zjadłam obiadek. Zrobiłam sobie pangę pieczoną w sosie śmietanowo-koperkowym :loveu: Quote
madziasto4 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 tigrunia napisał(a): A smaka wam narobić ?? :diabloti: Właśnie zjadłam obiadek. Zrobiłam sobie pangę pieczoną w sosie śmietanowo-koperkowym :loveu: Oo, jadłam niedawno solę zrobioną w podobny sposób :p Też w sosie koperkowym :p Tak w ogóle to sola lepsza jest od pangi :cool1: Jak ja dawno nic takiego ekstra nie jadłam :placz: Muszę się zabrać za jakąś chińszczyznę wkrótce, bo mam ochotę. Ale teraz, na najbliższe dni, w planach mam zrobić pierogi z jagodami :loveu: Quote
tigrunia Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Nie wiem czy jadłam Sole :roll: A jagód nie lubiem :p Ide papilotować .... Quote
madziasto4 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 tigrunia napisał(a):Nie wiem czy jadłam Sole :roll: A jagód nie lubiem :p Ide papilotować .... Sola jest bardzo podobna w smaku do pangi, też nie ma ości, tyle, że nie zajeżdża mułem jak panga :p Jagód nie lubi??? :mdleje: O Ty gamońcu, no żeby jagód nie lubić :shake: Quote
tigrunia Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 madziasto4 napisał(a):Sola jest bardzo podobna w smaku do pangi, też nie ma ości, tyle, że nie zajeżdża mułem jak panga :p Jagód nie lubi??? :mdleje: O Ty gamońcu, no żeby jagód nie lubić :shake: Przecież każda ryba ma ości :-o Ino wyfiletowana nie Bo ja żem wyjątkowa jest :megagrin: Wszyscy lubią a ja nie :grins: Quote
Magda Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Mmm... ja jadłam ostatnio pangę w sosie śmietankowo-czosnkowym:loveu: i frytki do tego! W Wawie pierwszy raz w życiu jadłam hamburgera - wieśmaka dokładnie (naprawdę pierwszy raz:p). Zawsze trzymałam się z daleka od tego typu dań, ale z głodu wszystko się zrobi. Ach szkoda, że u nas nie ma takiego słoneczka:placz: Cały czas chmury i lekki deszcz. Quote
tigrunia Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Eee.. po czosnkowym z buzi śmierdzi :eviltong: Ja jestem uzależniona od McChickenów <szok> Gdzie pada Władka, gdzie pada? U mnie dziś cały dzień było słonecznie :loveu: Quote
Kasia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 tigrunia napisał(a): Ja jestem uzależniona od McChickenów <szok> Gdzie pada Władka, gdzie pada? U mnie dziś cały dzień było słonecznie :loveu: Ja od BigMaców :loveu: U nas też piękne słonko dziś!!!! Quote
tigrunia Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Fotosik znów nie chce współpracować :placz: Quote
tigrunia Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 No to z przewodnikiem teraz :cool3: (Egipskim) No i cholipa co to za świątynia ? Stawiam na Edfu :evil_lol: Quote
Recommended Posts