tigrunia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 pysiulka86 napisał(a):A jak tam Jessi ? Objedzona ? :evil_lol: Ta .. babcia jej specjalnie ugotowała kawałek karpia i mogła sobie też zjeść :lol: Quote
pysiulka86 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 U mnie identycznie tylko, że moja mama jej wymyslala potrawy :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 pysiulka86 napisał(a):U mnie identycznie tylko, że moja mama jej wymyslala potrawy :evil_lol: No proszę :evil_lol: Jessi raczyła się tylko rybką ale przemówić do nie nie raczyła o 24 :mad: Quote
pysiulka86 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 O to mialas pecha bo moja gadała jak najeta :razz: Quote
tigrunia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 pysiulka86 napisał(a):O to mialas pecha bo moja gadała jak najeta :razz: Hihi :evil_lol: i co Ci ciekawego powiedziała?? :cool3: Quote
pysiulka86 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 A duzo sekretów, obiecałam, ze nie powiem nikomu :D Quote
Jofka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 tigrunia napisał(a):Dziś w pracy ale jutro znów wolne :multi: W niedziele tylko na 2-3 godzinki :multi: Przyszły tydzień będzie ciężki bo od pon-sob na 5 rano :placz: Biedna Beatka!!! ja to bede biedna od przyszłego czwartku!!! Łaaaaa w ogole sie nie ucze!!! Polegne chyba!!!:crazyeye::crazyeye: Quote
tigrunia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Ja jakby mi dobrze poszło to bym siedziała teraz i do matury sie uczyła (na styczeń) .. no ale nie wyszło :placz: Nie zdałam egz.z maty i lipa .. :placz: Quote
Jofka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 tigrunia napisał(a):Ja jakby mi dobrze poszło to bym siedziała teraz i do matury sie uczyła (na styczeń) .. no ale nie wyszło :placz: Nie zdałam egz.z maty i lipa .. :placz: znam ten ból....ja już dzięki Bogu mam to za sobą....historie i wos brrrr Quote
Jofka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Nie wiem co jest z Jessi Beatko Tolek to nawijal i nawijal az mu zostalo do dzisiaj....zwlaszcza jak prosi!!!:eviltong: Quote
tigrunia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Jofka napisał(a):znam ten ból....ja już dzięki Bogu mam to za sobą....historie i wos brrrr Ja Mature zdaje tylko z angielskiego i polskiego bo konczylam Liceum Ekonomiczne :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Jofka napisał(a):Nie wiem co jest z Jessi Beatko Tolek to nawijal i nawijal az mu zostalo do dzisiaj....zwlaszcza jak prosi!!!:eviltong: Hege.. a o Jessi coś napomknął ?? :cool3: Quote
Jofka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 tigrunia napisał(a):Ja Mature zdaje tylko z angielskiego i polskiego bo konczylam Liceum Ekonomiczne :evil_lol: no co Ty?? nie musisz dodatkowego przedmiotu?? ja to tak czy siak bo na studia to wiesz musialam Quote
tigrunia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Jofka napisał(a):no co Ty?? nie musisz dodatkowego przedmiotu?? ja to tak czy siak bo na studia to wiesz musialam Ano nie musze :evil_lol: Ja raczej na studia się nie wybieram.. zrobie jakieś pare 1-2 rocznych policealnych i będę miała tyleee zawodów , ze będę mogła przebierać w ofertach :evil_lol: hihi.. Quote
Jofka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 tigrunia napisał(a):Ano nie musze :evil_lol: Ja raczej na studia się nie wybieram.. zrobie jakieś pare 1-2 rocznych policealnych i będę miała tyleee zawodów , ze będę mogła przebierać w ofertach :evil_lol: hihi.. masz racje ja nie jestem co do tego przekonana na tych dziennych to normalnie zapierdziel i jeszcze nie moge pracowac i gooofno mam Quote
tigrunia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Jofka napisał(a):masz racje ja nie jestem co do tego przekonana na tych dziennych to normalnie zapierdziel i jeszcze nie moge pracowac i gooofno mam Wiem, wiem .. moja siostra ma 25 lat , nie pracuje , skonczyla jakieś tam studia po których nie wiadomo co dalej .. i poszła teraz na policealną architekturę wnętrz czy coś takiego i dopiero to jej się podoba .. moze po tym jakąś prace znajdzie .. A ja już pracuję 2,5 roku :multi: Bardzo sie cieszę z tego powodu bo zarobiłam na auto, w Turcji byłam, do Egiptu jade, kuchnie i pokój sobie wyremontowałam , sprzęty AGD pokupowałam, niedługo zabieram sie za remont sypialni ... jest fajnie :lol: Quote
Jofka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 tigrunia napisał(a):Wiem, wiem .. moja siostra ma 25 lat , nie pracuje , skonczyla jakieś tam studia po których nie wiadomo co dalej .. i poszła teraz na policealną architekturę wnętrz czy coś takiego i dopiero to jej się podoba .. moze po tym jakąś prace znajdzie .. A ja już pracuję 2,5 roku :multi: Bardzo sie cieszę z tego powodu bo zarobiłam na auto, w Turcji byłam, do Egiptu jade, kuchnie i pokój sobie wyremontowałam , sprzęty AGD pokupowałam, niedługo zabieram sie za remont sypialni ... jest fajnie :lol: nooo auto by sie przydalo najbardziej....nie no prawo mi sie podoba...cos tam znajde,a jak nie alternatywa jest wyjazd do USA do rodzinki:razz: Quote
tigrunia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Jofka napisał(a):a do Egiptu z TZ??:razz: No właśnie wreszcie wczoraj go przekonałam :multi::multi: Quote
Jofka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 tigrunia napisał(a):No właśnie wreszcie wczoraj go przekonałam :multi::multi: Juz zazdroszcze.... Quote
tigrunia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Jofka napisał(a):Juz zazdroszcze.... Kończ szybko to prawo to będziesz moła sobie 2 razy w roku jeździć :cool3: Ze stołem juz nie wiem co .. TZcikowi bardziej się szkany podoba :p Quote
natija Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 wpadla zyczyc Wam szczesliwego Nowego Roku,do uslyszenia wkrotce... Quote
Jofka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Witaj,witaj!!! O ja dzisiaj musiałam wcześniej wstać,bo czarny ...yyy tzn ksiądz dzisiaj myka po kolędzie u babci od 9.00 o jaaa!!! i najlepsze jest to ze babcia wsiąkła!!!:-o:-o nie wiem co ja zrobie teraz....super....Spać!!! Quote
tigrunia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 natija napisał(a):wpadla zyczyc Wam szczesliwego Nowego Roku,do uslyszenia wkrotce... Witamy i bardzo dziękujemy :) Jofka napisał(a):Witaj,witaj!!! O ja dzisiaj musiałam wcześniej wstać,bo czarny ...yyy tzn ksiądz dzisiaj myka po kolędzie u babci od 9.00 o jaaa!!! i najlepsze jest to ze babcia wsiąkła!!!:-o:-o nie wiem co ja zrobie teraz....super....Spać!!! Cześć Jowitko :cool3: Leć szukać tej babci lepiej :evil_lol: Mona4 napisał(a):Witam was poświatecznie :loveu: Witamy Moniczko w naszych skromnych progach po świątecznie i przed noworocznie :lol: Quote
Recommended Posts