iwop Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Przepraszam za offa :oops: ale w pierwszym poście piszesz o dalmatynce, która jest w boksie ze stafikiem... Czy jest ogłoszona... jest na wątku kropków...?:oops: Quote
Ka$ka9141868 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Lulka Basiagk Bianka1 Czarodziejka Popytaj :) na PW... Off- a jedziemy jutro do schroniska :razz: Quote
Ka$ka9141868 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 iwop napisał(a):Przepraszam za offa :oops: ale w pierwszym poście piszesz o dalmatynce, która jest w boksie ze stafikiem... Czy jest ogłoszona... jest na wątku kropków...?:oops: Dalmatynka już jakis czas temu została zaadoptowana :) Quote
EwelinaJ Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Malgos tak zrobię bo naprawdę nie mam zielonego pojęcia kobieta już wydała 500 zł a to pewnie nie koniec bo z tymi uszami to pewnie długie leczenie będzie więc chciałabym jakos pomóc a zawsze pare rzeczy znajde najgorsze jest to że pies to anioł a nikt sie nim nie interesuje przynajmniej z normalnych osób bo takich chętnych to juz pare było a to na łańcuch a to osoba która miała amstafa ale zachorował o go oddała :angryy: kurcze do schroniska go z powrotem nie oddamy bo to dla niego pewna śmierć jak bez dużych mrozów pies zachorował dość poważne przeziębienie teraz te uszy strach pomyśleć co by było dalej Quote
malagos Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Leczyć trzeba, nie ma innej opcji. I zrobić wymaz - jesli to gronkowcowe zapalenie uszu to kiszka, strasznie cieżko się leczy, bo gronkowiec uodparnia sie na wiele antybiotyków. Ale bądźmy dobrej myśli. Napisz pw do kogoś, Bianka, Zmysł, pomogą Ci, tylko czy masz co wystawić? Quote
Ka$ka9141868 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Właśnie nie mamy za bardzo co wystawiac :( Ewelina coś tam szuka ale ja nie mam... jeszcze moge poszukac ale nie wiem... Quote
Ka$ka9141868 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 A leczenie to raczej jeszce bardzo długo potrwa :( [z tego co mi ewelina mowiła] A p ela juz bardzo duzo zainwestowala w Czarnuszka naszego i trzeba jej troche przynajmniej pomoc :( Quote
EwelinaJ Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Czarny ma się dobrze teraz w hoteliku szybciej wyzdrowieje tylko strasznie ciężko jest mu wpuszczać maść do ucha razem z p. Elą opiekunką Czarnego musiałyśmy go przygnieść ja z jednej strony na nim leżałam p. Ela z drugiej jejku jak go ciężko utrzymać żeby mu wsadzić te cudo z maścią do ucha i potem do drugiego istny cyrk nie dość że go strasznie te uszy bolą to jeszcze maść trochę piecze na początku koszmar Quote
EwelinaJ Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 byłam wczoraj u Czarnego w hoteliku czuje się coraz lepiej uszy ma zakraplane codziennie juz tak nie macha głową jak wcześniej psiak zaczyna zdrowieć niestety dalej zero jakiegokolwiek zainteresowania nim, już mysleliśmy że może zakocha się w nim któryś z praktykantów którzy przychodzą z tech wet ale niestety narazie cicho Quote
EwelinaJ Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 i jeszcze raz tak na dobranoc może komuś się przyśnisz :loveu: Quote
EwelinaJ Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 dzień dobry moje słoneczko, jejku taki świetny pies nawet do obcych ludzi podchodzi z zaufaniem od razu by sie przytulał a tu zero zainteresowania Quote
Ka$ka9141868 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 hopany ma pierwszą :loveu: ps. o jakich obcych chodzi :D Quote
EwelinaJ Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 o praktykantów którzy wyprowadzają czarnego na spacery Quote
Klaudus__ Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 O rany jaaaaakie cudeńko !! Tylko trochę daleko... Quote
malagos Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Klaudus, na dogomanii nie ma pojęcia daleko :cool3: Quote
Klaudus__ Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Racja... Ale palnęłam :oops: hehe. A ile Nasz chłopak ma? Quote
Ka$ka9141868 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 okolo 3 lata jesli o to ci chodzi :D Quote
EwelinaJ Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Kaśka podobno nie ma nawet 2 p Ela mów że po jajkach poznaje :cool3: nie wiem czym si e różnią od psa 3 letniego ale ja się na jajkach psich nie znam :lol: Quote
Ka$ka9141868 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 hha ja tez sie nie znam na jajkach lol ale psa wiek to bardziej po zębach :p albo pani ela prawdopodobnie porownuje jajka naszego czarnuszka do jej pieska :p Quote
andzia69 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 możecie w skrocie opowiedzieć jego historię??? dlaczego go zwrocono i czy po leczeniu ten pies pójdzie do tego domu co go oddal??? jeśli nei to poproszę oladne zdjecia wstawię go do wątkulomżyńskich bullowatych na niebieskim forum Quote
doddy Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Andzia on ma wlasny watek na forum. Mnie takze interesuje co bedzie dalej. Czy on wroci do schroniska? Czy Fundacja ma cos pomoc w oplaceniu kosztow jego leczenia? Quote
Ka$ka9141868 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [FONT=Comic Sans MS]no post! 10 znaków [/FONT] Quote
doddy Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 A Fundacja nie odpowiada Ewelinie na e-maile. Czarny jest teraz ,,pod opieką finansową,, prywatnej osoby! Fundacja odpowiada na maile które dostaje. Jak nie dostaje - nie odpowiada. Ok. Czyli nie martwimy się o fundusze dla psiaka. Dziwi mnie jednak, że sama zaprzeczasz temu co napisałaś... ale ok... może to domek tak młodych osób jak Ty. Zresztą dałaś popis swych zdolności twórczych już na wątku Nany. A p ela juz bardzo duzo zainwestowala w Czarnuszka naszego i trzeba jej troche przynajmniej pomoc Quote
Recommended Posts