Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam za offa :oops: ale w pierwszym poście piszesz o dalmatynce, która jest w boksie ze stafikiem... Czy jest ogłoszona... jest na wątku kropków...?:oops:

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwop napisał(a):
Przepraszam za offa :oops: ale w pierwszym poście piszesz o dalmatynce, która jest w boksie ze stafikiem... Czy jest ogłoszona... jest na wątku kropków...?:oops:

Dalmatynka już jakis czas temu została zaadoptowana :)

Posted

Malgos tak zrobię bo naprawdę nie mam zielonego pojęcia kobieta już wydała 500 zł a to pewnie nie koniec bo z tymi uszami to pewnie długie leczenie będzie więc chciałabym jakos pomóc a zawsze pare rzeczy znajde najgorsze jest to że pies to anioł a nikt sie nim nie interesuje przynajmniej z normalnych osób bo takich chętnych to juz pare było a to na łańcuch a to osoba która miała amstafa ale zachorował o go oddała :angryy: kurcze do schroniska go z powrotem nie oddamy bo to dla niego pewna śmierć jak bez dużych mrozów pies zachorował dość poważne przeziębienie teraz te uszy strach pomyśleć co by było dalej

Posted

Leczyć trzeba, nie ma innej opcji. I zrobić wymaz - jesli to gronkowcowe zapalenie uszu to kiszka, strasznie cieżko się leczy, bo gronkowiec uodparnia sie na wiele antybiotyków. Ale bądźmy dobrej myśli.
Napisz pw do kogoś, Bianka, Zmysł, pomogą Ci, tylko czy masz co wystawić?

Posted

Czarny ma się dobrze teraz w hoteliku szybciej wyzdrowieje tylko strasznie ciężko jest mu wpuszczać maść do ucha razem z p. Elą opiekunką Czarnego musiałyśmy go przygnieść ja z jednej strony na nim leżałam p. Ela z drugiej jejku jak go ciężko utrzymać żeby mu wsadzić te cudo z maścią do ucha i potem do drugiego istny cyrk nie dość że go strasznie te uszy bolą to jeszcze maść trochę piecze na początku koszmar

Posted

byłam wczoraj u Czarnego w hoteliku czuje się coraz lepiej uszy ma zakraplane codziennie juz tak nie macha głową jak wcześniej psiak zaczyna zdrowieć niestety dalej zero jakiegokolwiek zainteresowania nim, już mysleliśmy że może zakocha się w nim któryś z praktykantów którzy przychodzą z tech wet ale niestety narazie cicho

Posted

możecie w skrocie opowiedzieć jego historię??? dlaczego go zwrocono i czy po leczeniu ten pies pójdzie do tego domu co go oddal??? jeśli nei to poproszę oladne zdjecia wstawię go do wątkulomżyńskich bullowatych na niebieskim forum

Posted

Andzia on ma wlasny watek na forum.

Mnie takze interesuje co bedzie dalej. Czy on wroci do schroniska? Czy Fundacja ma cos pomoc w oplaceniu kosztow jego leczenia?

Posted

A Fundacja nie odpowiada Ewelinie na e-maile.
Czarny jest teraz ,,pod opieką finansową,, prywatnej osoby!

Fundacja odpowiada na maile które dostaje. Jak nie dostaje - nie odpowiada.

Ok. Czyli nie martwimy się o fundusze dla psiaka.
Dziwi mnie jednak, że sama zaprzeczasz temu co napisałaś... ale ok... może to domek tak młodych osób jak Ty. Zresztą dałaś popis swych zdolności twórczych już na wątku Nany.

A p ela juz bardzo duzo zainwestowala w Czarnuszka naszego i trzeba jej troche przynajmniej pomoc