Patia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Aga , dajmy mu trochę czasu , niech się oswoi a potem kiedyś razem wpadniemy , chętnie wyściskam Łateczka , co Ty na to ? Quote
Kropcia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Cudowna wiadomość!!! Ogromnie się cieszę!!! Z powodu braku internetu jestem teraz bardzo rzadko na Dogo, teraz udało mi się na moment dostać, a tu takie wieści!!! CUDNIE!!!! Bądź szczęśliwy Łatku!!! :loveu::loveu::loveu: [CENTER]:sweetCyb::cunao::sweetCyb: [/CENTER] Quote
papudraczek Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 moana napisał(a):Ciekawe co u Latka...:razz: mnie też ciekawość zjada:lol: Quote
AgaG Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Patia napisał(a):Aga , dajmy mu trochę czasu , niech się oswoi a potem kiedyś razem wpadniemy , chętnie wyściskam Łateczka , co Ty na to ? jak Patia znajdzie chwilę to pojedziemy do Łatka w odwiedziny:loveu: Quote
papudraczek Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 co słychać u Łatka!!?? czy ktoś go odwiedzał?? Quote
Recommended Posts