Jagienka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Zdjęcia Ślepaczka ze spacerku :) Cudowny jest, przylepa ogromna :loveu: Quote
paulus Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Dzisiaj Patia też mu porobiła trochę zdjęć, więc będzie w czym wybrać Quote
moana Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Patia napisał(a): cudny! zdjecia cudne tez! Quote
AgaG Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 po ogłoszeniu w dzienniku z pięknym zdjęciem były dwa telefony. jeden pan dzwonił, by zapytac, czy mam adres kogos kto ro zrobiłpsu, bo by go sprał... jedna pani chce go adoptować.mąz juz się zgodził, pani ma dwa koty w tym jednego głuchego, ma miezkanie w Krakowie. Jutro rano jadę z Olą do hotelu, jeśli to będzie dobry dom a takie mam wrażenie, to oczywiście piesek tam zostanie... jak nie wróci do hotelu. wiecej telefonów nie było...:-( natomiast jedna pani po filmiku o Latku wpłaciła 150 zł. na hotel dla niego, już to wpisałam w wątku rozliczeniowym Quote
AgaG Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 dziś z Ola zawiozłyśmy Łatunia do mieszkania w Krakowie. zamieszkał z dwoma spasionymi kotami, w tym jednym głuchym. na pewno nie zbraknie mu miłości. Był bardzo przestraszony, i fot mam bardzo mało, bo bateria siadła..ale MA DOM I TO DOBRY DOM, CIEPŁY!!!! W TYM DOMU KOTY SPIĄ W ŁÓZKACH A PANI OBIECYWAŁA ZNOSIĆ ŁATKA ZE SCHODÓW, CHOĆ PO SCHODACH..BARDZO CHCIAL ISĆ SAM. tO KOCHANY PSIAK!!:p:p:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:T BYŁ JEDEN JEDYNY TELEF:loveu:ON ALE SIĘ UDAŁO!! Quote
_bubu_ Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 super! gratuluje ! :) powodzenia piesku :) Quote
karusiap Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 cudownie!!!nalezalo mu sie:loveu::loveu: Quote
Jagienka Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 :multi::multi::multi::multi: Cudownie, Ślepaczek był wzruszający :loveu: Quote
papudraczek Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 :multi::multi:fantastycznie!!! ale się cieszę!!! zasługuje na dużo miłości!!!!!! Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 :multi: tak sie ciesze ,że slepaczek znalazl kochającego czlowieka bo pewnie w swoim życiu nie zaznal milości.:lol: Quote
Kanzaj Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Superrrrr!!! Oby w nowym domku był już zawsze szczęśliwy!!!!!! Quote
Patia Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Bardzo się cieszę ! Łatku , bądź szczęśliwy w nowym domku !:loveu: Quote
AgaG Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 mam tylko trzy foty...i to byle jakie... ech.. wysłałam karolinie.. Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 AgaG napisał(a):mam tylko trzy foty...i to byle jakie... ech.. wysłałam karolinie.. Aga co tam foty ,najważniejsze że latek ma super domek.:loveu: Quote
weszka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Wspaniała wiadomość :multi::multi::multi: Kochany Łatek ma swój dobry domek :loveu: Quote
AgaG Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 WIEM, ŻE ZAWALIŁAM Z TYMI FOTAMI... ALE MOŻE KTOŚ MIAŁABY CZAS ODWIEDZIĆ ŁATKA BO TO CENTRUM KRAKOWA (PRZECZNICA OD SKAWIŃSKIEJ) I POROBIĆ FOTY? :cool3::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts