Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

po ogłoszeniu w dzienniku z pięknym zdjęciem były dwa telefony. jeden pan dzwonił, by zapytac, czy mam adres kogos kto ro zrobiłpsu, bo by go sprał... jedna pani chce go adoptować.mąz juz się zgodził, pani ma dwa koty w tym jednego głuchego, ma miezkanie w Krakowie. Jutro rano jadę z Olą do hotelu, jeśli to będzie dobry dom a takie mam wrażenie, to oczywiście piesek tam zostanie... jak nie wróci do hotelu. wiecej telefonów nie było...:-(
natomiast jedna pani po filmiku o Latku wpłaciła 150 zł. na hotel dla niego, już to wpisałam w wątku rozliczeniowym

Posted

dziś z Ola zawiozłyśmy Łatunia do mieszkania w Krakowie. zamieszkał z dwoma spasionymi kotami, w tym jednym głuchym. na pewno nie zbraknie mu miłości. Był bardzo przestraszony, i fot mam bardzo mało, bo bateria siadła..ale MA DOM I TO DOBRY DOM, CIEPŁY!!!! W TYM DOMU KOTY SPIĄ W ŁÓZKACH A PANI OBIECYWAŁA ZNOSIĆ ŁATKA ZE SCHODÓW, CHOĆ PO SCHODACH..BARDZO CHCIAL ISĆ SAM. tO KOCHANY PSIAK!!:p:p:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:T BYŁ JEDEN JEDYNY TELEF:loveu:ON ALE SIĘ UDAŁO!!

Posted

mam tylko trzy foty...i to byle jakie... ech.. wysłałam karolinie..

Posted

WIEM, ŻE ZAWALIŁAM Z TYMI FOTAMI... ALE MOŻE KTOŚ MIAŁABY CZAS ODWIEDZIĆ ŁATKA BO TO CENTRUM KRAKOWA (PRZECZNICA OD SKAWIŃSKIEJ) I POROBIĆ FOTY? :cool3::cool3::cool3: