Agnieszka P Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 walczylysmy o nie przez 2 dniu i chyba sie udalo, rottka znaleziona na dzialkach wazy 15 kg na dodatek ma ropomacicze ze wzgledu na wycienczenie nie mozna jej operwowac ,od 2 dni jest w klinice w warszawie na tatarkiewicza, non stop na kroplowkach, jesli ktos moze pomoc dziekujemy ,mamy teraz prawie 50 rottkow pod opieka Quote
Agnieszka P Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 http://www.forum.rottweiler.sky.pl/viewtopic.php?t=2228&postdays=0&postorder=asc&start=0 Quote
ewajanka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Straszneeeeee. Jak można zwierzaka dopuścić do takiego stanu. Quote
Lulka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Mimi pokazuj sie na pierwszej moze ktos Cie wspomoze :placz: Quote
Lulka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 a gdzie ty sie kochana chowasz tak daleko? do gory po pomoc ;) Quote
Brucio Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 zrobilam taki banerek dla Mimi moze sie przyda komus bo ja juz nie wcisne nic Quote
carolinascotties Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 gdzie jest sunia i jak mozna zasilic JEJ konto? Quote
carolinascotties Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 zarejestrowalam sie na tamtym forum i prosze o PW - czy konto ktore tam jest jest wlasciwe? i dopisek MImi? Quote
Agnieszka P Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 carolinascotties konto KTOZ tak jak na forum z dopiskiem na rottweilerke Krone/Mimi Quote
Lulka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='Brucio']zrobilam taki banerek dla Mimi moze sie przyda komus bo ja juz nie wcisne nic dzieki wielkie :loveu: Quote
Lulka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 pozwole sobie zacytować Kasie z forum rottkowego "Mimi dzisiaj pochłonęła pół puszki jedzenia, jadła tak jak tylko zagłodzone zwierzę potrafi. na szczęście nie ma nosówki, wzrosła jej krzepliwość krwi i jutro ma być chlastana. Trzymajcie kciuki ile sil w łapkach, mam nadzieję, że da radę. jest słodka, byłam dzisiaj z dzieciakiem swoim, więc dzieci lubi, trochę boi się mężczyzn-obcych. jest strasznie przytulasta, jak przestawałam ją drapać to machała łapką żeby jeszcze. trzymałam ją przy pobieraniu krwi i była spokojna-nie jest agresywna. Zacznijmy szukać domu!" Mimi prosi o wsparcie!!!! Quote
Anza&Hacker Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Trzymam kciuki za rottki! :p ...jak pisałam w wątku Krony - postaram się coś dla nich na bazarek narysować :oops: Quote
Lulka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 no niestety kolejna :shake: i znow prosimy o wsparcie ..... Quote
AśkaK Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 :placz: Nie mogę wesprzeć finansowo:-(, ale gdyby była potrzebna pomoc w transporcie to służę autem. Oby operacja się udała, trzymaj się Mimi! Quote
Agnieszka P Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Mimi po UGG ,ropomacicze mniejsze zapadla decyzja ze mala dostanie interferon plus witaminy i na pare dni na tymczas i za jakies 2 tygodnie operacja dziekujemy wszystkim za pomoc Quote
Lulka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Mimiutku kochany trzymaj sie ciepło ja myslalam ze juz po OP, a ta bida musi sie nadal męczyć :shake: no nic trzeba czekac, trzymam nadal kciuki za małą :loveu: kto moze pomoc finansowo? bardzo prosimy o wsparcie na leczenie i operacje Mimi ..... Quote
gosikf & dogs Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 no niestety nie mogę wspomóc, ale jestem z wami rękami, nogami, i co najważniejsze sercem...:-( Wygląda strasznie, musiała dłuuuuugo głodowac, nie do pomyślenie, same kości, ciekawe czy można jej wymacac pierwszy kręg szyjny, bo wygląda na taki stan zagłodzenia. Bardzo wierzę, że operacja się powiedzie i sunia wróci do normy. Ach te biedne rottki... i boksery i inne, no to nie ma końca... Mam nadziejęże kiedyś weźmiemy przewagę nad zwyrodnialcami. Quote
Recommended Posts