Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

walczylysmy o nie przez 2 dniu i chyba sie udalo, rottka znaleziona na dzialkach wazy 15 kg na dodatek ma ropomacicze ze wzgledu na wycienczenie nie mozna jej operwowac ,od 2 dni jest w klinice w warszawie na tatarkiewicza, non stop na kroplowkach, jesli ktos moze pomoc dziekujemy ,mamy teraz prawie 50 rottkow pod opieka

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pozwole sobie zacytować Kasie z forum rottkowego

"Mimi dzisiaj pochłonęła pół puszki jedzenia, jadła tak jak tylko zagłodzone zwierzę potrafi. na szczęście nie ma nosówki, wzrosła jej krzepliwość krwi i jutro ma być chlastana. Trzymajcie kciuki ile sil w łapkach, mam nadzieję, że da radę. jest słodka, byłam dzisiaj z dzieciakiem swoim, więc dzieci lubi, trochę boi się mężczyzn-obcych. jest strasznie przytulasta, jak przestawałam ją drapać to machała łapką żeby jeszcze. trzymałam ją przy pobieraniu krwi i była spokojna-nie jest agresywna. Zacznijmy szukać domu!"

Mimi prosi o wsparcie!!!!

Posted

Mimiutku kochany trzymaj sie ciepło
ja myslalam ze juz po OP, a ta bida musi sie nadal męczyć :shake:
no nic trzeba czekac, trzymam nadal kciuki za małą :loveu:

kto moze pomoc finansowo? bardzo prosimy o wsparcie na leczenie i operacje Mimi .....

Posted

no niestety nie mogę wspomóc, ale jestem z wami rękami, nogami, i co najważniejsze sercem...:-( Wygląda strasznie, musiała dłuuuuugo głodowac, nie do pomyślenie, same kości, ciekawe czy można jej wymacac pierwszy kręg szyjny, bo wygląda na taki stan zagłodzenia. Bardzo wierzę, że operacja się powiedzie i sunia wróci do normy. Ach te biedne rottki... i boksery i inne, no to nie ma końca... Mam nadziejęże kiedyś weźmiemy przewagę nad zwyrodnialcami.