Lulka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Mimi jest bardzo potrzebna pomoc finansowa.... moze macie kochani cos na bazarki? no i tymczas tez potrzebny :placz: Quote
Lulka Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Mimiusia kochana pros ciotki o pomoc....nawet bardzo, bardzo drobną Quote
Lulka Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Mimi nadal nie moze byc operowana :shake: prosimy o wsparcie dla suni Quote
Lulka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 jak jej stan sie unormuje to za tydzien bedzie mogla byc operowana - prosimy o pomoc w oplaceniu tej operacji :-( Quote
Agata-Poznań Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Boże,to jest straszne:placz::placz: Podnoszę Cię biedulko:-(:-( Quote
Lulka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Mimi bardzo, bardzo prosi o pomoc.....o domek...o pieniadze na dalsze leczenie Quote
Lulka Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 sunia nadal bardzo bardzo słaba, nie dosc ze zagłodzona to jeszcze to ropomacicze robi swoje i nie pozwala jej nabrac sil :-( ech...zostaje trzymac kciuki z calych sil i kto moze to mile widziana pomoc finansowa .....:roll: Quote
Aga_Mazury Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Bardzo mocno trzymam kciuki za nią i za Kronę.....wyjątkowo zapadające w serce sunie Quote
Dobermania Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 A ja mam pytanie: czy można pomóc w ten sposób, żeby ją odwiedzać i zabierać na spacery, jak już będzie w lepszym stanie? Żeby jej smutno nie było i żeby mogła się załatwić, rozruszać. Ja tak odwiedzałam tam dogomaniackiego Zacka - dobermana (no, prawie;)) z Krzyczek - a mam niedaleko. Można? Quote
Lulka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Dobermaniu Mimi jest w tej chwili na tymczasie, musi dojsc do siebie, zeby mogla byc operowana. W klinice jest nadal Krona z mojego banerka i jej własnie bardzo potrzebne są odwiedziny. tu jest jej wątek na forum rotkow: http://www.forum.rottweiler.sky.pl/viewtopic.php?t=2215&postdays=0&postorder=asc&start=80 i dokładnie napisane jak sie z nia obchodzic, bo Kronka jest specjalnej troski :p Quote
Dobermania Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Dobra, to ja idę na wątek Krony. Juhu! Quote
Lulka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 dzieki Dobermaniu kochana :loveu: a Mimi miala wczoraj zły dzien, dostała strasznego rozwolnienia:-( w ogole nie przybiera na wadze :placz: Mimi tez prosi o grosik do swojej skarpetki Quote
Recommended Posts