Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bianka w nowym domu:multi:
Domek ma odpowiedzialny, ten Pan sprawiał wrażenie takiego ;)

A przed chwilą dostałam wieści, że z tym Brutuskiem, z którym mieszka teraz Bianka się zakumplowali i już z jednej miski jedli razem!:crazyeye::multi:

Posted

[quote name='Hund']Ha , kto wymyślał imie Biance niech wystąpi :)

...to byłam ja :pna pierwszych spacerach Bianki bubu zapytała jakie ma dać jej imię-imionka się trochę wyczerpały,więc palnęłam nieśmiało BIANKA(bo tak miała nazywać się moja córka gdybym ją miała:roll::evil_lol:) bubu zawołała tak na psinke i ta się obróciła więc zgodnie uznałyśmy,że to jej imię skoro na nie reaguje;)

Posted

Pan z rozmowy byŁ bardzo poważnie nastawiony do opieki nad psem.PrzypominaŁ mi mojego wójka. Obawiaam się decyzji dziewczynki dlatego nie naciskaŁam. Dom jest z dużym ogrodem do dyspozycji dla psów.

Posted

Dobrze, że dogadują się z Brutuskiem, o to najbardziej się obawiali!

Jak będziesz mogła Basiu, to dawaj znać jak tam samopoczucie Bianki w jej nowym życiu! ;)

Posted

Sabinko, tak sobie myślałam dziś o Tobie - na pewno już Ci tęskno za Bianką :) Ale pochwalę się, że udało mi się ubrać dziś Gutkowi szelki w 3 minuty i to w jego boksie :evil_lol:

Pan był na prawdę w porządku, nawet przeprowadził z nami akcję wyciągania kleszczy szczeniakom ;) A dziewczyna... mam nadzieję, że nie żałuje swojej decyzji.

Bianeczko, niech Ci się powodzi! :loveu:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Sabinko, tak sobie myślałam dziś o Tobie - na pewno już Ci tęskno za Bianką :)

Bianeczko, niech Ci się powodzi! :loveu:

...jak się w schronie przywiązuje do jakiegoś psa(a mi się to nagminnie zdarza;)),i jest adoptowany to takie dziwne odczucie-kompletnie nie potrafię tego określić "niby"radość ale też tęsknota...?:roll:

...od jakiegoś czasu odnosiłam wrażenie,że Bianka marnieje-jakoś tak w oczach "szarzała" (pewnie dieta i w ogóle...) dlatego naprawdę pomimo przywiązania b.się cieszę,że JEST JUż W DOMU:p

Posted

Nowe wieści:
na początku Brutusek nie chciał wpuszczać Bianki do domu, teraz podobno leżą razem,ale czasem jeszcze ją tam podgryzie;) Bianka się zadomowiła :) swobodnie się rusza i chodzi do ogrodu:multi: Je ładnie, apetyt ma:) A jak jest sama w domu to wyje trochę;)

Bianka poznaje okolicę:loveu:

Z nową właścicielką;)

Posted

Jak cudownie popatrzec na szczęśliwa Biankę! Wyje? To znaczy, ze nie lubi samotności, jak cudnie :loveu: Na zdjęciach wygląda, jakby mieszkała tam od zawsze :) :) :)