Szarik Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Bianka już w nowym domu! Więcej szczegółów jak dziewczyny przyjdą ;) To Ola rozmawiała z właścicielami :) Quote
basia bonnie Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Bianka w nowym domu:multi: Domek ma odpowiedzialny, ten Pan sprawiał wrażenie takiego ;) A przed chwilą dostałam wieści, że z tym Brutuskiem, z którym mieszka teraz Bianka się zakumplowali i już z jednej miski jedli razem!:crazyeye::multi: Quote
[email protected] Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='Hund']Ha , kto wymyślał imie Biance niech wystąpi :) ...to byłam ja :pna pierwszych spacerach Bianki bubu zapytała jakie ma dać jej imię-imionka się trochę wyczerpały,więc palnęłam nieśmiało BIANKA(bo tak miała nazywać się moja córka gdybym ją miała:roll::evil_lol:) bubu zawołała tak na psinke i ta się obróciła więc zgodnie uznałyśmy,że to jej imię skoro na nie reaguje;) Quote
[email protected] Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 ...nooo i naprawdę jestem szczęśliwa...:placz:...,że poszła do domu :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
[email protected] Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 ...(coś mi się tak czuje)że pustkę w moim serduchu zapewne wypełni von Gustaw;) dla przyjaciół Gucio:p:loveu: Quote
Hund Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Pan z rozmowy byŁ bardzo poważnie nastawiony do opieki nad psem.PrzypominaŁ mi mojego wójka. Obawiaam się decyzji dziewczynki dlatego nie naciskaŁam. Dom jest z dużym ogrodem do dyspozycji dla psów. Quote
basia bonnie Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Dziewczyna już od dawna zafascynowana była Bianką, więc myślę, że na pewno będzie ją kochać tak mocno jak Brutuska:loveu: Quote
[email protected] Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 ..."ufam" w wasze "odczucia" względem domu Bianki- dlatego tę adopcje przyjmuję spokojnie(nie to co z Topikiem:-() MAM OGROMNą NADZIEJę że to dobry dom! Quote
Szarik Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Dobrze, że dogadują się z Brutuskiem, o to najbardziej się obawiali! Jak będziesz mogła Basiu, to dawaj znać jak tam samopoczucie Bianki w jej nowym życiu! ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Sabinko, tak sobie myślałam dziś o Tobie - na pewno już Ci tęskno za Bianką :) Ale pochwalę się, że udało mi się ubrać dziś Gutkowi szelki w 3 minuty i to w jego boksie :evil_lol: Pan był na prawdę w porządku, nawet przeprowadził z nami akcję wyciągania kleszczy szczeniakom ;) A dziewczyna... mam nadzieję, że nie żałuje swojej decyzji. Bianeczko, niech Ci się powodzi! :loveu: Quote
[email protected] Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 ...no to wielki Szaaaacun Koleżanko;) mi to zajmuje do 10 min.i zawsze mi wyrwie z kojca:oops:Gucio to Wariot:evil_lol: zgłosze się do Ciebie na szkolenie;) Quote
[email protected] Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Sabinko, tak sobie myślałam dziś o Tobie - na pewno już Ci tęskno za Bianką :) Bianeczko, niech Ci się powodzi! :loveu: ...jak się w schronie przywiązuje do jakiegoś psa(a mi się to nagminnie zdarza;)),i jest adoptowany to takie dziwne odczucie-kompletnie nie potrafię tego określić "niby"radość ale też tęsknota...?:roll: ...od jakiegoś czasu odnosiłam wrażenie,że Bianka marnieje-jakoś tak w oczach "szarzała" (pewnie dieta i w ogóle...) dlatego naprawdę pomimo przywiązania b.się cieszę,że JEST JUż W DOMU:p Quote
Hund Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Wiem co czujesz...chyba to samo uczucie żywię jesli chodzi o Warkę... Quote
[email protected] Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Basia co u Bianki,masz jakieś wieści??? ...jak te 1-sze dni-zaadoptowała się? Quote
basia bonnie Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Nowe wieści: na początku Brutusek nie chciał wpuszczać Bianki do domu, teraz podobno leżą razem,ale czasem jeszcze ją tam podgryzie;) Bianka się zadomowiła :) swobodnie się rusza i chodzi do ogrodu:multi: Je ładnie, apetyt ma:) A jak jest sama w domu to wyje trochę;) Bianka poznaje okolicę:loveu: Z nową właścicielką;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 No ja nie mogę, jakie cudne zdjęcia! :loveu: Jak gdyby cała przeszłość została wymazana z jej pamięci! :loveu: Bianeczko, tak się cieszymy! Quote
basia bonnie Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 ... a po niej trzeba odpocząć:evil_lol: :multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Nie wiem jak Wy, ale ja oglądając te zdjęcia czuję się spokojna na sercu... :) Quote
Szarik Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Jak cudownie popatrzec na szczęśliwa Biankę! Wyje? To znaczy, ze nie lubi samotności, jak cudnie :loveu: Na zdjęciach wygląda, jakby mieszkała tam od zawsze :) :) :) Quote
basia bonnie Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 ona na pewno jest po sterylce? :hmmmm: bo wygląda na to, że ma cieczkę....:crazyeye: Quote
Hund Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Pan się dopiero umwiaŁ na sterylkę z Panią Marysią z tego co sŁyszaŁam. Quote
Hund Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Piękne zdjęcie szczególnie to jak lezy w kwiatach na trawce :) a maŁy szkutek śliczny ;) lubię takie mikrusy:) Quote
basia bonnie Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Hund napisał(a):Pan się dopiero umwiaŁ na sterylkę z Panią Marysią z tego co sŁyszaŁam. Aa to przepraszam, nie wiedziałam ;) Quote
Hund Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 dopytaj delikatnie, szkoda żeby zostaŁo to zaniedbane. Quote
Recommended Posts