Ulka18 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Gdybyscie byly Cioteczki Kropokowe zainteresowane, to sa chetni w Niemczech na sterylizowana, kilkuletnia suczke dalmatynke. Adopcja przez znana nam Fundacje Dobermana, przez ktora wiele psów bez szans z mieleckiego schroniska znalazlo domy. Zdjecia i wiadomosci sa co jakis czas przesylana. Gdyby byla jakas biedulka, ktora ma trudnosci ze znalezieniem domu, to prosze o wiadomosc.
bea_m Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Ulka18 my sie bardzo dobrze znamy z Tą Fundacją. Zapewniam Cię że ludzie z Tej Fundacji wiedzą o wszystkim psiakach o których my wiemy.
Goska76 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Jest na Śląsku sunia - 4 latka, dalmatynka. Kochana. Ludzie chcą się jej pozbyć, bo ponoć dziecko ma alergię. ...... Sunia nie miała łatwego życia. Została porzucona przez właścicieli, którzy wyjechali, zostawili ją u ludzi gdzie teraz przebywa i nigdy więcej się zjawili.... Tam gdzie teraz jest, mieszka w chłodne dni w suterynie a jak jest ciepło to ma łańcuch i siedzi na placu. Jest zaniedbana, nieszczepiona. Sunia jest bardzo przyjacielska, lubi dzieci. Bawi sie z innymi suczkami. Skarb nie pies. a oto piękność: ma na lewym oczku niebieską plamkę - co dodaje jej jeszcze uroku :smile:
_ogonek_ Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 łatki kropki ciapki i plamki w górę!!! :loveu::loveu::loveu:
kate11 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Droga Koleżanko, dzięki za informację. Gdzie dokladnie jest piesek, czy możemy dostać tel do tych ludzi. Musimy wiedzieć co i jak by moc ją gdzieś umieścić. Dzięki.
kate11 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 czy możemy sunię umieścić na naszym forum i czy mogę poprosić chociaż o kontakt do Ciebie, maila, cokolwiek. Dzięki. www.dalmatynczykiwpotrzebie.pl/forum
Goska76 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 tel. do mnie w sprawie informacji o suni: 503 188417, dzięki za pomoc!! Sunia jest w Zawierciu - jeśli chodzi o transport do ewentualnego domku - to się załatwi :)
:: FiGa :: Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 [quote name='kate11']czy możemy sunię umieścić na naszym forum i czy mogę poprosić chociaż o kontakt do Ciebie, maila, cokolwiek. Dzięki. www.dalmatynczykiwpotrzebie.pl/forum Już ją umieściłam na forum Dalmatyńczykiwpotrzebie.pl • Zobacz temat - 4-latka ze śląska
_ogonek_ Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 wet :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kropka kropka no i hopka!
kamilka91 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Takie wspaniałe istoty muszą mieć swój wątek :lol: :loveu:
Wet-siostra Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 AdaK napisał(a):wet :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kropka kropka no i hopka! Kropka hopka,hopka kropka...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
_ogonek_ Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 kamilka91 napisał(a):Nareszcie wesoło się tu zrobiło :) Nio :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Śmiejemy się z wszystkimi i z wszystkich :lol:
Recommended Posts