PaulinaT Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Szukasz mu domu - to najważniejsze. A jeśli leczenie daje wymierne efekty, nawet w schroniskowych warunkach - to dobry znak! Quote
basiaap Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Kurcze, żeby tylko ktoś się nie porządził Dinusiowym losem... Moniko, a ogłoszenie w Wyborczej? Quote
MonikaP Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 basiaap napisał(a):Kurcze, żeby tylko ktoś się nie porządził Dinusiowym losem... Moniko, a ogłoszenie w Wyborczej? Ogłoszenie było i...cisza....:shake: Quote
MonikaP Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Hala napisał(a):Monika, czy w schronie mogą uśpić Dina? Tak, przeważnie psa, który ma ataki padaczki, z miejsca się usypia. Jednak w przypadku Dinusia udało się wyprosić trochę czasu.Ile - tego nie wiemy... Na razie Dinuś jest w szpitalu... Quote
Edi100 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Psy chore na padaczkę, leczone mogą mieć ataki raz na pół roku. Każdy jest coraz lżejszy. Piesku oby udało Ci się znaleźć mądrych i kochających ludzi! Quote
basiaap Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 I co? Pewnie nic szczególnego, bo byś napisała, Moniko:-( Quote
MonikaP Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 basiaap napisał(a):I co? Pewnie nic szczególnego, bo byś napisała, Moniko:-( Na razie nic...to znaczy Dinuś jest w szpitalu i korzysta z tego,że "niektórzy" (ci, co decydują) o nim zapomnieli... W Wyborczej będzie artykuł o Dinusiu i o Braciszku... Może to coś da?.... Quote
basiaap Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 MonikaP napisał(a):Na razie nic...to znaczy Dinuś jest w szpitalu i korzysta z tego,że "niektórzy" (ci, co decydują) o nim zapomnieli... W Wyborczej będzie artykuł o Dinusiu i o Braciszku... Może to coś da?.... Oby. Trzeba wierzyć. Trzymam kciuki, zwłaszcza za Dinusia, bo z Braciszkiem to myślę jakoś pójdzie;) Quote
Agata-Poznań Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Boże,żeby tylko się udało:roll: Dinusiu biedny-hopdaj po domek:crazyeye: Quote
MonikaP Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Podnoszę Dinusia. Niewiele o nim w tej chwili wiem. Żyje, to najważniejsze.... Quote
MonikaP Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=263339736 Quote
MonikaP Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Dinuś ma jednego obserwatora...oby nie z nudów ten obserwator tam siedział...:shake: Quote
MonikaP Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Mam nadzieję, że jutro dowiem się, jak czuje się Dinuś...i że będą to dobre wiadomości... Quote
MonikaP Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 PaulinaT napisał(a):Troszkę mnie straszy ta cisza...... Paulino, ta cisza to brak wiadomości...ja nie mam teraz dostępu do szpitala, muszę polegać na informacjach od innych... Jutro kończy się aukcja na allegro...Dinuś ma 1 obserwatora i...zero maili czy telefonów w jego sprawie :-(. Quote
MonikaP Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Niestety nie mam dobrych wieści :-(. Mimo podawania leków i początkowej poprawy, Dinuś znów ma ataki...Obawiam się,że to oznacza dla niego tylko jedno....a musimy też wziąć pod uwagę, że on się bardzo męczy :shake:. Quote
MonikaP Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 To miejsce nazywane jest Tęczowym Mostem....i tam odszedł Dinuś, prowadzony za łapkę przez kogoś, kto był przy nim do końca. Próbowaliśmy....Może chociaż czuł, że zależy na nim paru ludziom....nie umierał samotnie, w kącie boksu... Quote
jola od jadzi Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Śpij spokojnie malutki...Tam już Ci nic nie grozi, jesteś bezpieczny...:-( Quote
basiaap Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Dogo tak kiepsko chodziło ostatnio... I dopiero dziś zaczęłam szukać watków psiaków, o których myślę... Jak zobaczyłam, że nie ma Dinusia na Psach w potrzebie, posmutniałam... bo wiadomo że wtedy trzeba się przenieść tutaj:-( To mam nadzieję, że chociaż tak było, jak piszesz, Moniko, że nie odchodził w strachu i obojętności:-( Dinusiu...:-( Quote
Recommended Posts