Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anula1959 napisał(a):
A wiesz może czy Kubuś się Pani spodobał? Czy już u niego była?

Tyle co wyszłam z gabinetu , ale dzisiaj przyjmował mnie mąż Pani doktor , to się nie miałam jak zapytać . Jutro zadzwonię .

Posted

Pani Doktor przed chwilą sama zadzwoniła . Pani zabrała Kubusia do domku . Bardzo się podobał . Oczywiście gdyby bylo coś nie tak , to ma go odwieść na klinikę . Narazie nie dzwoniła z reklamacją :multi:

Posted

anula1959 napisał(a):
CUDOWNIE!!!!!! Oby Kubuś się spisał na medal!:multi: Kończyć aukcję , czy niech jeszcze sobie pobędzie?

Chyba kończyć , będzie taniej :cool3:

Posted

Bardzo sie cieszę:multi::multi::multi: chociaz popłakuje za lkolejnym Biankowym kociatkiem...
Takie jest to zycie, ze dobre wiadomosci przeplataja sie ze złymi.

Posted

A co ja mam powiedzieć ? Te kocieta są jak moje dzieci , wykarmione smoczkami , wycałowane :-(
Chyba muszę zrobić sobie przerwę na emocjonalne odreagowanie :shake:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
A co ja mam powiedzieć ? Te kocieta są jak moje dzieci , wykarmione smoczkami , wycałowane :-(
Chyba muszę zrobić sobie przerwę na emocjonalne odreagowanie :shake:

Koniecznie Bianeczko , chociaż krótką ,bo się wypalisz :-(
Jest dokładnie tak jak napisałaś , całemu światu nie da sie pomóc , musimy się cieszyć z tego , że komuś udało się pomóc, że nie cierpi , że jest bezpieczny i nakarmiony , to dla tego jednego zwierzaczka bardzo dużo .........

Posted

Zadzwoniła nowa pani Kubusia . Pani jest zadowolona i szczęśliwa , że ma Kubusia . Kubuś jest grzeczny . Od dwóch dni nie siusia w domu i godzi się z kotem . Zaprasza kota do zabawy , ale kot nie jest zainteresowany :evil_lol:
Reklamacji nie ma , choć może jedna :cool3: Kubuś podgryza nogę od stołu :razz:
Ale Pani pracuje nad wychowaniem malca . :evil_lol: Teraz już jestem spokojna o Kubusia .

Posted

anula1959 napisał(a):
Ogromnie się cieszę ze szczęścia obu stron. Psiak ma dom i kumpla a Pani ma przyjaciela:lol::loveu:. Oby wszystkie zwierzaczki tak szczęśliwie kończyły swoją tułaczkę:multi:

i ja tak to odbieram, więc podpiszę się po prostu... :multi:

Posted

I znowu wspaniałe zakończenie!!! To cudownie, że są jeszcze tacy ludzie, którzy chcą pomóc biedom!!!
Kubusiu - niech twój domek będzie szczęśliwy z tobą, a ty z nowym domkiem :loveu: