AMIGA Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Spróbuj mnie przesłać, ale nie wiem, czy będę mogła je otworzyć - mój adres [email protected] Quote
BIANKA1 Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='AMIGA']Spróbuj mnie przesłać, ale nie wiem, czy będę mogła je otworzyć - mój adres [email protected] Przesłałam jedno na próbę . Quote
AMIGA Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Faktycznie to zdjęcie jest z jakimś rozszerzeniem ht - coś tam i nie da się go wrzucić do Fotosika:shake::shake: Quote
BIANKA1 Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Ale tylko jedno mi się otworzyło i wkleiło :placz: Sliczny , młody i mądry .:lol: Quote
AMIGA Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 On taki szorściaczek jest? Ślicznota!! :loveu: Quote
BIANKA1 Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 AMIGA napisał(a):On taki szorściaczek jest? Ślicznota!! :loveu: Co z tego że śliczny , jak nikt go nie chce :placz: Quote
AMIGA Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Nie bądź taka w goracej wodzie kąpana! Przecież dopiero się zaczynamy o nim dowiadywać Quote
anula1959 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ciocia Bianka , psiur jest cudny:loveu:. A może by tak wstawić tą zdjęcie przy pierwszym poście? Nie każdemu chce się szukać zdjęć po całym wątku Quote
anula1959 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Jesooo, no w takim tempie mu nie znajdziemy domu:placz:. Ja bym mu allegro zrobiła ale wątpliwe żeby do niedzieli się coś wykluło:shake: Quote
anula1959 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ciocia Bianka , wysmażyłam taki tekst : Śliczny , młody i mądry …………………….hmmm, no to niech mi ktoś z Państwa powie dlaczego „dobra duszyczka” podrzuciła tego pieska na teren Uniwesytetu Rolniczego we Wrocławiu? Zakładam , że jednak nie miał zostać studentem weterynarii …………. Jak się Państwo domyślacie zajęto się pieskiem troskliwie. No i rozpoczynamy szukanie mu domu , przecież Kubuś , takie dostał imię, nie może mieszkać na terenie uczelni. Piesek jest młody , ma mniej więcej 1,5 roku, jest wielkości spaniela, waży około 12 kg, chyba miał sznaucera w rodzinie ,jest bardzo miły i wyjątkowo mądry , przyjaźnie nastawiony do psów i kotów. Tak pisze o nim lekarz weterynarii , który opiekuje się Kubusiem: Kubuś /1,5 roku/ to prawdziwy wulkan energii. Ma jej bardzo wiele, o wiele więcej niż 3 studentów i lampa błyskowa w aparacie. Zrobienie mu zdjęcia to prawdziwa sztuka o czym sam się przekonałem. Jest niezwykle ciekawy świata, przyjacielski i wesoły. Choć musi się jeszcze sporo nauczyć /np. chodzić na smyczy/, to jest to piesek bardzo inteligentny, więc nie powinno być z tym problemu Sami Państwo widzicie , że Kubuś posiada prawie same zalety . Niestety nie może długo zostać na terenie uczelni dlatego zwracamy się do Państwa z gorącym apelem o domek dla Kubusia! W przeciwnym razie czeka go oddanie do schroniska. BARDZO PROSIMY O DOMEK DLA WSPANIAŁEGO PIESKA!!!!!!! Moje pytanie brzmi : czy może być oraz czy Pan doktor , lub Pani doktor bedzie go trzymać do czasu znalezienia domku ? Quote
anula1959 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ee, ciotka pewnie już chrapie :sleeping:. To może i ja pójdę w Jej ślady , coś zmęczona jestem leciutko....... Quote
AMIGA Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Hala napisał(a):Anula, wszyscy o tej godzinie śpią... Haha, wszyscy oprócz Hali. Jakby tak się udało uprosić ludzi, którzy się teraz Kubusiem zajmują, żeby jakoś go przechowali aż się znajdzie domek dla niego !!:modla: Quote
BIANKA1 Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Kubusia Nie Będą Trzymali Do Czasu Znalezienia Domu .ma Czas Do Jutra , W Poniedziałek Schron . Quote
anula1959 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Słuchajcie , to może inaczej . Czy ktoś we Wrocku podejmie się popilotowania sprawy , gdyby Kuba znalazł domek? Quote
BIANKA1 Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Muszę podesłać wątek Ciotkom z Wrocławia . Quote
BIANKA1 Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Nikt do ciebie nie zagląda biedaku :placz: Quote
Recommended Posts