Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na prośbę Anouk92 wklejam apel o pomoc dla psiaka z Fundacji Maja.

Poszukujemy domu tymczasowego lub adopcyjnego dla Porto.
Porto miesiąc temu najadł się taśmy magnetofonowej wynikiem czego są jego kłopoty z jelitami.:-( Przygoda z kasetą odciska piętno na jego wadze – pies bardzo chudnie.:shake::shake:
Porto wymaga przez 3 tygodnie stałej opieki – systematycznego podawania leków oraz specjalnie przygotowanego jedzenia (gotowany ryż z kurczakiem).
Pani Joanna nie jest w stanie zapewnić mu systematycznego podawania leków i gotowanego jedzenia.:shake::shake: Dlatego pilnie szukamy domku tymczasowego dla Porto. Leki i jedzenie zapewnia Fundacja Maja.
Porto jest miłym i spokojnym psem, bardzo prosi o pomoc!!!

Kontakt:
Kamila tel. 501 635 782

Posted

o matko fatycznie nikt tu nie zaglada..:shake:

BARDZO PROSIMY O TYMCZAS DLA PORTO - JEDYNE 3 TYGODNIE!!! NA CZAS LECZENIA PSA... CHODZI TYLKO O REGULARNE PODAWANIE MU LEKÓW...:-(:-(:-(:-(

Posted

Porto już nie czeka ........... :shake: Odszedł wczoraj za TM :-(:-(:-(

Pani Joanna poinformowała, że miał już bardzo poważny stan zapalny dużej części jelita, chudł - stał się szkieletem psa. Kiedy połknął taśmę magnetofonową był zawieziony na Książęcą, gdzie krótko przebywał i wrócił z diagnozą "nic mu nie jest".
Kiedy Porto zaczął wydalać taśmę popełniono bardzo poważny błąd - NIGDY NIE WOLNO WYCIĄGAĆ WYDALANEJ TAŚMY, niestety próbowano wyciągnąć i to spodowało poważny stan zapalny.

Biegaj Portosku po niebiańskich łąkach :bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:

Posted

[quote name='paros']Porto już nie czeka ........... :shake: Odszedł wczoraj za TM :-(:-(:-(

Pani Joanna poinformowała, że miał już bardzo poważny stan zapalny dużej części jelita, chudł - stał się szkieletem psa. Kiedy połknął taśmę magnetofonową był zawieziony na Książęcą, gdzie krótko przebywał i wrócił z diagnozą "nic mu nie jest".
Kiedy Porto zaczął wydalać taśmę popełniono bardzo poważny błąd - NIGDY NIE WOLNO WYCIĄGAĆ WYDALANEJ TAŚMY, niestety próbowano wyciągnąć i to spodowało poważny stan zapalny.

Biegaj Portosku po niebiańskich łąkach :bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:
qrwa...!!:-(:-(:-(sorry ale nic innego mi nie przychodzi do głowy:-(

Posted

właśnie chciałam to samo powiedzieć. On powinien był zostać zoperowany dawno temu, szkoda, bo właśnie szykowałam mu miejsce u nas w szpitalu i chciałam zaoferować leczenie:-(