paros Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Na prośbę Anouk92 wklejam apel o pomoc dla psiaka z Fundacji Maja. Poszukujemy domu tymczasowego lub adopcyjnego dla Porto. Porto miesiąc temu najadł się taśmy magnetofonowej wynikiem czego są jego kłopoty z jelitami.:-( Przygoda z kasetą odciska piętno na jego wadze – pies bardzo chudnie.:shake::shake: Porto wymaga przez 3 tygodnie stałej opieki – systematycznego podawania leków oraz specjalnie przygotowanego jedzenia (gotowany ryż z kurczakiem). Pani Joanna nie jest w stanie zapewnić mu systematycznego podawania leków i gotowanego jedzenia.:shake::shake: Dlatego pilnie szukamy domku tymczasowego dla Porto. Leki i jedzenie zapewnia Fundacja Maja. Porto jest miłym i spokojnym psem, bardzo prosi o pomoc!!! Kontakt: Kamila tel. 501 635 782 Quote
anouk92 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Porto potrzebuje tymczasu tylko na 3 tygodnie - później wróci do fundacji. Czy ktoś znajdzie dla niego miejsce w którym będzie mógł dojść do siebie:shake: Quote
anouk92 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Prosimy o pomoc dla tego psiaka to tylko 3 tygodnie! Quote
anouk92 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Pomoc pilnie potrzebna - psiak musi dostawać regularnie leki a w obecnym miejscu niestety ich nie dostaje.:shake: Quote
anouk92 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Porto cały czas spada i nikt się nie zainteresował:shake: Quote
paros Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Taki milutki piesek w potrzebie i ....... :-(:-(:-( Quote
anouk92 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Czy naprawdę nikt nie widzi tego wątku:shake: Quote
Tigraa Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Podnoszę wątek, niestety, nie jestem w stanie zapewnić mu opieki przez 3 tygodnie Quote
paros Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 kto mi pomoże??? :-( http://images11.fotosik.pl/93/5a96baa7f1c4aabamed.jpg Quote
paros Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Nikt tu nie zajrzał :shake::shake::shake: Quote
anouk92 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Bardzo, bardzo prosimy o tymczas na 3 tygodnie - później psiak wróci do fundacji. Quote
paros Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Porto czeka na pomoc .......:-(:-( Quote
elainfo Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 o matko fatycznie nikt tu nie zaglada..:shake: BARDZO PROSIMY O TYMCZAS DLA PORTO - JEDYNE 3 TYGODNIE!!! NA CZAS LECZENIA PSA... CHODZI TYLKO O REGULARNE PODAWANIE MU LEKÓW...:-(:-(:-(:-( Quote
elainfo Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 anouk92 napisał(a):Dzisiaj Porto miał operacje:shake: o matko???!!! i gdzie on bidak bedzie hospitalizowany? Quote
paros Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Porto już nie czeka ........... :shake: Odszedł wczoraj za TM :-(:-(:-( Pani Joanna poinformowała, że miał już bardzo poważny stan zapalny dużej części jelita, chudł - stał się szkieletem psa. Kiedy połknął taśmę magnetofonową był zawieziony na Książęcą, gdzie krótko przebywał i wrócił z diagnozą "nic mu nie jest". Kiedy Porto zaczął wydalać taśmę popełniono bardzo poważny błąd - NIGDY NIE WOLNO WYCIĄGAĆ WYDALANEJ TAŚMY, niestety próbowano wyciągnąć i to spodowało poważny stan zapalny. Biegaj Portosku po niebiańskich łąkach :bigcry::bigcry::bigcry::bigcry: Quote
elainfo Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='paros']Porto już nie czeka ........... :shake: Odszedł wczoraj za TM :-(:-(:-( Pani Joanna poinformowała, że miał już bardzo poważny stan zapalny dużej części jelita, chudł - stał się szkieletem psa. Kiedy połknął taśmę magnetofonową był zawieziony na Książęcą, gdzie krótko przebywał i wrócił z diagnozą "nic mu nie jest". Kiedy Porto zaczął wydalać taśmę popełniono bardzo poważny błąd - NIGDY NIE WOLNO WYCIĄGAĆ WYDALANEJ TAŚMY, niestety próbowano wyciągnąć i to spodowało poważny stan zapalny. Biegaj Portosku po niebiańskich łąkach :bigcry::bigcry::bigcry::bigcry: qrwa...!!:-(:-(:-(sorry ale nic innego mi nie przychodzi do głowy:-( Quote
rybon36 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 właśnie chciałam to samo powiedzieć. On powinien był zostać zoperowany dawno temu, szkoda, bo właśnie szykowałam mu miejsce u nas w szpitalu i chciałam zaoferować leczenie:-( Quote
anouk92 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Porto biedaku...przepraszam... [*] [*] [*] Quote
Recommended Posts