kasiaprodex Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Jaaga']To nie ja dzwoniłam do schroniska. Czy Kiara jest bardzo żywiołowa, bo szukam raczej spokojnej suki. Mam małe dzieci i małe psy, więc nie chciałabym, zeby im niechcący zrobiła krzywdę. Jeśli nie ona, to może jakaś inna większa suka w schronisku pasowałaby do nas? Wiek nie gra roli, możemy wziąć starszą sunię, bo nasz pies, z którym ona przebywałaby jest też starszy. Najważniejsza jednak jest reakcja na koty, bo oprócz swoich 5 ciągle mam jakieś na tymczasie. Jaaga to mam dla ciebie ideał Warszawianka zwana takżę kocia mamą. Duzy mix owczarkowaty Została odebrana od pijaków z bazaru którzy ja bili.. Przebywała w strasznych warunkach. Została zabrana do schroniska azorek w Sochaczewie. Tam doszła do siebie .Przytyła, miła, ufna sunia , ciagle dopomina się głaskania. Taka przylepeczka Pewnego dnia uciekła. Urwała się z łańcuch i zniknęła. Jakie było zdziwienie pracownika gdy poszedł do kociarni nakarmic koty i co widzi a Warszawianka leży wśród kociaków i dorosłych kotów i tak sobie wszyscy ładnie spali przyuleni do siebie jak aniołki. Drugim razem już jej sie nie udało dostac do kotów bo wejście do kociarni zostało zastawione.a ona tak cała noc stala pod kociarnia i czekała az ja tam wpuszczą. Sunia jest miła, chetna do głaskania, nie jest agresywna do innych psów. Przepada za kotami,wprost je uwielbia.Poprostu taka kocia mama Ziuta zaraz wstawi zdjecia;) Quote
Ziutka Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 luka1 napisał(a):Pewnie trzeba Warszawiankę poogłaszać jeśli Jaaga nie zdecyduje się na nią, ale myślę że nie popełni tego błędu. Myślę, że nie ma innej suczki ONkowatej, która tak bardzo kocha koty :lol: Też mam nadzieje, że nie popełni takiego błędu :cool3: Ale oczywiście nic na siłę. Quote
Diegula Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Kiaruni aukcja na allegro kończy się za godzinkę(oczywiście wystawię ją ponownie) i ma na razie jednego obserwatora:cool3: Quote
Ziutka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Diegula napisał(a):Kiaruni aukcja na allegro kończy się za godzinkę(oczywiście wystawię ją ponownie) i ma na razie jednego obserwatora:cool3: Dzięki wielkie Diegulko :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Diegula Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 ziuta-23 napisał(a):Dzięki wielkie Diegulko :loveu: :loveu: :loveu: Nie ma za co;) Quote
Ziutka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 luka1 napisał(a):Co będzie dalej z Warszawianką? strasznie sie niecierpliwię. Też się niecierpliwię :placz:......czekam na wieści od Jaaga :roll: Quote
Ziutka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Kiara bidulka zamknięta w betonowym boksie i nawet sobie pokopać nie może :shake: Quote
luka1 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 No piesku do góry musisz sie przeneść, bo tu nikt cię nie znajdzie. Quote
Diegula Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Kiaruniu a ty jeszcze w boksie się nadal męczysz? Quote
luka1 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Jak jej powiedzieć że jeszcze musi posiedzieć w schronisku? Quote
Ziutka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Zrobiłam niuni ogłoszenia : http://www.gumtree.pl/warszawa/30/15688330.html http://www.petworld.pl/psy,17831.html http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?rid=1&aid=1047052&cid=170 http://www.bono-polska.pl/index.php/a/3/b/2/c/101/d/3/id/7986 http://www.pineska.pl/?t=46350 http://www.ojej.pl/mazowieckie/Sochaczew/Zwierzeta/psy_i_koty/Oddam_za_darmo/ogloszenie_nr_423040.html Jutro kolejne Azorkowce :loveu:.........jeżeli net będzie mi tak dobrze chodził jak dzisiaj :multi:..........bo inaczej to klapa i mogę sobie pomarzyć :shake: Quote
Diegula Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Kiaruniu kiedy ty będziesz mogła pobiegać????????? Quote
luka1 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Kiara musi znależć dom inaczej zwariuje w tym boksie i wtedy nie znajdzie już domu. To pies kochający ludzi i musibyć z człowiekiem. Quote
Ziutka Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 luka1 napisał(a):Kiara musi znależć dom inaczej zwariuje w tym boksie i wtedy nie znajdzie już domu. To pies kochający ludzi i musibyć z człowiekiem. Musi i to jak najszybciej bo Ona naprawdę powoli wariuje :shake: Ona kocha wolność........a zamknięcie jej w tym boksie było dla niej kolejnym ciosem po tym jak porzucił Ją "właściciel :angryy: :angryy: :angryy: " Quote
Ziutka Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Dzisiaj wzięłyśmy z Kasią, Kiarę na spacerek......ależ się niunia cieszyła a Kasi w pewnych momentach to rąk nie urwała bo tak sobie brykała :loveu: A jakie śliczne całuski nam dawała....ahh....żałujcie ludziska, że jej nie chcecie toż to sam skarb :cool3: Siedzi bidula sama w boksie :shake: Aż mi dzisiaj łezki poleciały jak ją zobaczyłam....potem zawołałam Kasię i Kasi też odjęło mowę jak zobaczyła tą "koopkę nieszczęścia" :-( P.S. Czy Kiara ma jakieś ogłoszenia....allegro itp :roll: Quote
Diegula Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Na allegro ja ją cały czas wystawiam :cool3:chociaż niestety bez żadnych większych skutków:-( Quote
luka1 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 To taki miły, ładny pies. Myśle, że ludzi odstrasza jej wielkość. Ogólnie panuje przeświadczenie, że jak pies duży to dużo je, no i dużo kosztuje. Nic podobnego, każdy psiarz wie, że wielkie psisko regularnie karmione nie potrzebuje dużej michy. Pokochajcie Kiarę nawet taką dużą - zmarnuje si ę w tym boksie. Quote
Ziutka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Zdjęcia Kiary z boksu...kiedy byłyśmy na spacerku to już nam padły baterie w aparacie :placz: Quote
luka1 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Kiarunia nikt nie chce cię docenić, ani twoją urodę, ani twoje wielkie serce.Te ludzie to głupie jakieś, albo ślepe. Leczyć się, leczyć bo będzie za póżno. Quote
Diegula Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Kiaruniu wskakuj na pierwszą stronkę. Quote
luka1 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Boks dla Kiart jest więzieniem, Uwolnij Kiarę! Quote
luka1 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Czy ktoś dziś pogłaskał Kiarunię? Psina przebiera łapkami przy kratach i czeka na odrobinę czułości. Quote
Diegula Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Kiarunia idzie na poranny(szkoda że tylko wirtualny:-()spacerek Quote
Diegula Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 I dzisiaj też trzeba iść na spacerek:cool3: słodka Kiaruniu:loveu: Nikt się nawet nie dowiadywał o Kiarunie? Quote
Recommended Posts