Ania-Sonia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Kiara to rodzaj „wielkopsa” ;) – ogromna ok. 2 letnia wilkowata sunia o pięknej szaro burej maści. Kiara imponuje wyglądem, może nawet sprawiać bardzo groźne wrażenie (ostatnio wskoczyła na budę obszczekując nas zza ogrodzenia schroniska i aż budę przewróciła :evil_lol:). Kiara jest wielka, waży kilkadziesiąt kilo i jest najsłodszą przylepę jaką można sobie wyobrazić :loveu: Jest niesamowicie ufna i łagodna. Obcym babom (mi i Ani14 ;)) dała ze sobą zrobić wszystko. Jaką przyjemnością było wtulenie się w to ciepłe, gęste futro… Nie dajmy jej czekać zbyt długo na dom. Taki pies to skarb!!! :loveu: Kiara mieszka w sochaczewskim schronisku „Azorek” Kontakt w sprawie Kiary z pracownikiem schroniska - 668 43 24 19 (w schronisku jest bardziej znana jako Misia;-)) Quote
luka1 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 No tak jak ktoś zapyta o Misię to na pewno będzie wiadomo o którego psa chodzi :lol::lol::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 luka1 napisał(a):No tak jak ktoś zapyta o Misię to na pewno będzie wiadomo o którego psa chodzi :lol::lol::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To koniecznie trzeba dodawać "wielka" Misia ;) Quote
asiamm Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 prawdziwy wygląd Kiary :evil_lol: smutas i jeszcze jedno, taki mały szczególik... Kiara uwielbia wykopywać wieeeelkie doły i nory, w których nie ma problemu się zmieścić, kasiaprodex gdzieś na wątku Azorka jej fotkę w takim dołeczku wkleiła Quote
luka1 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 a mnie się wydawało że doły kopie taki łaciaty z kamieniem w pysku Trzeba uprosić Markę aby nowe wAtki wstawiła na pierwszą stronę sochaczewkiego wątku Quote
Bodziulka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Ania-Sonia napisał(a):To koniecznie trzeba dodawać "wielka" Misia ;) oj tak - malutka to ona nie jest :evil_lol: Quote
asiamm Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 luka1 napisał(a):a mnie się wydawało że doły kopie taki łaciaty z kamieniem w pysku nie wydawwało Ci się, to dwa największe kopacze w schronisku ;) Quote
Ziutka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 luka1 napisał(a): Trzeba uprosić Markę aby nowe wAtki wstawiła na pierwszą stronę sochaczewkiego wątku Marka ma problemy z netem.....ale myślę, że jak tylko uda jej się połączyć z tej obcej planety :evil_lol: to wstawi wszystkie nowe wątki. Quote
Ania-Sonia Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Dzięki, asiamm! Boskie zdjęcie! :loveu: Quote
Ania-Sonia Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Nikt to Misi nie zagląda, a ja myślałam, że pierwszego dnia kolejka się po nią ustawi! Quote
luka1 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Kto nie pozna Kiary osobiście nie zauroczy sie nią. Ale jeat to psisko o tak wielkim sercu, tak bardzo potrzebująca bliskości człowieka, że trudno od niej odejść. Chyba tylko to że jest dużą psiną sprawia że jeszcze siedzi w schronisku. Quote
Ziutka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 luka1 napisał(a):Siedzi psina w boksie i nawet pokopać sobie nie może. Kiara jest teraz w boksie :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: W których cioteczko Ją zamknęli :angryy: Quote
luka1 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 W nowych na wprost wejścia. W ogóle przy budach został tylko Amik i taki szary wikowaty Misio, czarny Misio, i nie pamiętam ale chyba jeszcze jeden Misio. Tak więc na łańcuchach pozostały trzy albo cztery psiaki. Quote
Ania-Sonia Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 ziuta-23 napisał(a):Kiara jest teraz w boksie :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: W których cioteczko Ją zamknęli :angryy: Szkoda, że Kiarę zamknięto w boksie. Jeśli ktoś może niech wyprosi powrót. Kiara miała długi łańcuch, więcej miejsca, swobody i powietrza niż w śmierdzącym boksie :shake: Jej sierść pachniała powietrzem, piaskiem... Quote
Ziutka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Ania-Sonia napisał(a):Jeśli ktoś może niech wyprosi powrót. Teraz kiedy już nie ma pana Waldka wydaje mi się to nierealne :shake: :shake: Quote
luka1 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Psinka bardzo potrzebująca kontaktu z ludziem. Quote
luka1 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Kiara ma wątek ale ogłoszeń nikt nie robi? :shake: Quote
luka1 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Kiara zamknięta w boksie nie może rozbiegać swoich długich łap. Tak jak Kamień, który wędruje między boksami przeskakując górą, nie ma dostatecznej przestrzeni. A przecież to wspaniała sunia, i będzie ozdobą najpiękniejszego ogrodu (górskiego chyba :evil_lol:) Quote
Diegula Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Zrobiłam tak na szybko allegro Kiarze http://www.allegro.pl/show_item.php?item=257534156 Jeśli mam coś zmienić to piszcie. Quote
luka1 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 wstwiłam Kiarę http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=31016&id_kat=11 http://ogloszenia4you.pl/index.php?strona=dodawanie i na centrumofert.pl http://www.ikomis.pl/index.php?widok=html/ogloszenia/kasowanie&i=3128&p=1192709335 Quote
Nicol Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Kiara hop do góry.... choć tak mogę pomóc. Hej domku gdzie jestes Quote
Recommended Posts