Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

karol_27 napisał(a):
Witam serdecznie,
Jako że wątek dotyczy zdjęć naszych goldenów, pozwolę sobie przedstawię Wam Lune:)

wątek dotyczy Bona :roll: załóż swojej Lunie galerie i nie zaśmiecaj wątku-bez obrazy

Posted

karol_27 napisał(a):
Witam serdecznie,
Jako że wątek dotyczy zdjęć naszych goldenów, pozwolę sobie przedstawię Wam Lune:)

To galeria jednego psa- Bonka należącego do Tepes. Gdzieś może zbiorowa galeria goldów jest, ale na pewno nie tutaj.
Btw, źle wstawiasz zdjęcia, nie wyświetlają się.

Gadałam wczoraj z Anulą, w dojczlandzie fajnie ale drogo :eviltong:

Posted

Avaloth napisał(a):
To galeria jednego psa- Bonka należącego do Tepes. Gdzieś może zbiorowa galeria goldów jest, ale na pewno nie tutaj.

Możesz jej powiedzieć, że jeszcze kilka postów i jej galeria będzie na 666 stronie. :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']cudo.:loveu::loveu::loveu:
dziękujemy;)

[quote name='Sweet']Baw się dobrze i w ogóle :D:D :diabloti:

ta bawia sie ale niestety jutro powrót:roll: choć już mi tęsko za Boczkiem;)

[quote name='bianka19']noo miłej zabawy, tylko przywieź nam coś. :D

duuuużo fot, może być;)?

[quote name='darii_iia']Baw się dobrze. ;)
Btw. Też jadę do Łodzi na Marsów.:diabloti:

ooo super Asia gordonowa też jedzie to może gdzieś sie trafimy?
płyta czy sektory?

[quote name='karol_27']Witam serdecznie,

wątek NIE tyczt się naszych goldenów tylko mojego:roll:

[quote name='klaudusia0219']wątek dotyczy Bona :roll: załóż swojej Lunie galerie i nie zaśmiecaj wątku-bez obrazy
dzięki;)

[quote name='Avaloth']To galeria jednego psa- Bonka należącego do Tepes. Gdzieś może zbiorowa galeria goldów jest, ale na pewno nie tutaj.[quote name='Avaloth']

a no fajnie i drogo straaasznie! i już koniec odbiego końca;)

[quote name='darii_iia']Możesz jej powiedzieć, że jeszcze kilka postów i jej galeria będzie na 666 stronie. :evil_lol:

jeeeeeeeeeeeeeeee:loveu:

[quote name='Paulina_mickey']http://img710.imageshack.us/img710/7622/dogo4.jpg[quote name='Paulina_mickey']

to ładniutkie :)

dzięki!

Posted

Powiem tak, jest tu zupełnie inaczy niż u nos w Polsce.
Dokładni siedza w Recklinghausen ale niestety jutro o 16:10 mom autobus do domu, choć z jedny strony dobrze bo tęskno za moim faldem:loveu:

Nie ma tu czegoś takiego jak bezpańskie psy, czy koty za to lotają jak gupie dzikie króle, co mie zaszokowało:evil_lol: Ogólnie psów jest mało, w mieście idą elegancko na smyczy nie ma gatki o puszczeniu luzem, park, polko pies jasne lata se, ogółem psy baaardzo wychowane tu są i ludzie mają do nich super podejście. Ogółem ludzie są tu bardzo mili. Sąsiedzi, z uśmiechem na twarzy dzien dobry co słychać i wgl. Kierowcy w busach to samo, widzą, że biegniesz zatrzymią się poczekają nie tak jak u nos zamknie ci drzwi przed nosem i do widzenia...Busy i pociągi klimatyzowane^^ Z porównaniem do Rudy jest tu fest czysto, każdy segreguje śmieci i wgl. Dużo do zwiedzania. Zoologiczne full wypas, sprzedawcy w nich doradzą polecą i wgl ino niestey wielki minus za ceny...Straaaasznie drogo tu jest...No to jest jasne, że Niemcy inaczy zarabiają i wgl ale jak na tako przeciętno polsko kieszeń ceny mordercy. Na szczęście pogoda sie udała jedynie dzisiej padało. W pon jak przyjada to zaczna sie ogarniać z fotkami;)

Posted

urwałem się z choinki, który dzisiaj jest ???

satorkowa co ty wypisujesz ( xD) głosując na PO czy PiS wybieramy między biedą a ubóstwem,ale chociaż, może kiedyś, jak prezydentem zostanie Tepessss :P

Posted

[quote name='Tepes']
ooo super Asia gordonowa też jedzie to może gdzieś sie trafimy?
płyta czy sektory?

Niestety sektor, na płycie miejsc już nie było. :roll:
Tylko nie pamiętam, który....siostra bilety zamawiała.
Ja, to bym z chęcią poznała. ;)

Posted

[quote name='sator_k_']Ciekawe czy my dożyjemy żeby u nas było tak jak w Niemczech pod psim względem...eh
szczerze watpia;)

i tu jest tak, że jak mosz psa rasy agresywny co ROKU przychodzą i sprawdzają czy jest dobrze wychowany czy nie rzuco sie na ludzi i wgl! w zoologicznym Pani o tym godała znaczy mi to Renata tłumaczyła bo niestety niemieckiego nie znom

[quote name='przeszlus']urwałem się z choinki, który dzisiaj jest ???

satorkowa co ty wypisujesz ( xD) głosując na PO czy PiS wybieramy między biedą a ubóstwem,ale chociaż, może kiedyś, jak prezydentem zostanie Tepessss :P
niestety jo sie nie nadaja na prezydenta:shake::evil_lol:

[quote name='darii_iia']Niestety sektor, na płycie miejsc już nie było. :roll:
Tylko nie pamiętam, który....siostra bilety zamawiała.
Ja, to bym z chęcią poznała. ;)
ojoj prawie mi przykro:diabloti:
a jo elegansio 3 bilety na płycie kupiłach jedne z ostatnich uu:multi::evil_lol:

Posted

[quote name='Tepes']
ojoj prawie mi przykro:diabloti:
a jo elegansio 3 bilety na płycie kupiłach jedne z ostatnich uu:multi::evil_lol:

Wredota. :eviltong:
Może gdybym wcześniej wiedziała, że siostra też chce jechać, to bym zdąrzyłą... :roll:
Btw. Fajne zdjęcia. ;)