Tepes Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 w sumie nie ma tam co dodać wg mie:evil_lol: i sie przy okazji spytom o tyn kolejny ile by chioł;) Quote
Sweet Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Ja mam 3 miejsce na tatuaże i mam zamiar w przyszłości je tam zrobić :D Ale po maturze chyba dopiero za to się wezmę, trochę nie po drodze mi wybrać się zrobić tatuaż :evil_lol: ale wiem, że zrobię bo tak od roku to już mocno chce :P A Anula jaki kolejny? :D Quote
sator_k_ Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Ja może nie tatuaż, ale kolczyk chodziłam sobie zrobić rok, więc dziewczyny macie dużo czasu ;) Quote
Tepes Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 [quote name='Sweet']Ja mam 3 miejsce na tatuaże i mam zamiar w przyszłości je tam zrobić :D Ale po maturze chyba dopiero za to się wezmę, trochę nie po drodze mi wybrać się zrobić tatuaż :evil_lol: ale wiem, że zrobię bo tak od roku to już mocno chce :P A Anula jaki kolejny? :D wypustki z wiolonczeli na plerach ale tyż od ceny zależy;) [quote name='sator_k_']Ja może nie tatuaż, ale kolczyk chodziłam sobie zrobić rok, więc dziewczyny macie dużo czasu ;) jaki, jaki?:cool3: Quote
sator_k_ Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Jakże ekstrawagancka druga dziurka zwykła na razie, ale bardzo mam ochotę na sztangę w chrząstce, ale to jeszcze musi chwilkę poczekać. I trochę się boję, bo to jednak trochę boli ;) Quote
Tepes Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 ła no to szał:evil_lol: w uszach to ja mam 6, jedną w chrząstce i czy jo wiem czy to bolało jakoś niezbyt, późni se tyż zrobiłach kolejno w chrząstce ale musiałach go wyciągnąć mie kusi strasznie septum abo medusa ale nie wiem:evil_lol: Quote
sator_k_ Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Ja kolczyki jedynie w uszach toleruje. :) Koleżanki, które mają kolczyki z chrząstkach narzekały może bardziej na to, że długo się goiło i wtedy bolało, bo samo zrobienie to wiadomo pyk i po bólu. Quote
Tepes Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 oj tak co do gojenia dłuuugo. ale mi sie długo goiło bo miałach robione pistoletem;) drugo w chrząstce poszła szybko robiłach sama wenflonem ale zachaczyłach sie fest i musiałach go ściągnąć;) Quote
Tepes Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 miałach w środa iś do salonu spytać za ile poprawią mi tattoo i spytać o wycena innego a tu prosze bardzo okazało sie, że jednak przyjeli mie na zootechnika i w środa jaka do Krk papiery złożyć :diabloti: niestety pIsior bydzie mioł wyrywanego zęba i sie ze mną nie zoboczy:roll::evil_lol: Quote
NightQueen Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 a ja pytałam ile wezmą mi za tatoo i wiesz ile za łapę na stopie sobie zaśpiewał facet :mdleje: w granicach 170 zł, chyba go popieściło równo :shake: bardziej opłąca mi się do Katowic czy Krk pojechać niż tyle tu płacić :razz: btw gdzie ty swój robiłaś? może przyjadę do ciebie :diabloti: Quote
Sweet Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 O jednak się dostałaś?? Dlaczego dopiero teraz się dowiedziałaś??:D Zaocznie?;) W każdym razie gratulacje :D Zdjęcia daj no :evil_lol: Quote
Tepes Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Night no cena powiem masakra...Angel tattoo na Nowym Bytomiu Sweet nie zaocznie;) dzis dostalach meila o kery sie rozpoczecie zaczyno i zdziwienie po co mi to poslali jak sie nie dostalach wchodza na ta strona rekrutacyjno i szok zostalach zakwalifikowano:) Quote
Tepes Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 oto witam was JA obecny sztudent Uniwersyeteu Rolniczego:loveu::loveu::diabloti: rolnik, rolnik, rolnik pod rolnikiem cięgnik, na ciągniku rooolnik woreeek ma, w tym worku sa buraki i choć chce rolnik w krzaki nie może bo w miescie buraków skup już trwaaa:loveu::loveu::evil_lol: może wrzuca jakieś foootki:cool3: Quote
Sweet Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Nie zaocznie czyli dziennie? czy nie, zaocznie :evil_lol: Gratulacje jeszcze raz:D Czekam na zdjęcia :diabloti: Quote
Tepes Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 [quote name='Sweet']Nie zaocznie czyli dziennie? czy nie, zaocznie :evil_lol: Gratulacje jeszcze raz:D Czekam na zdjęcia :diabloti: DZIENNE bo na zaocznych nie ma tych specjalizacji a jo jest na Prewencji weterynaryjny i ochronie zdrowia zwierząt;) Quote
Tepes Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 zachód do bani nie umia robić zachodów:shake: Quote
Sweet Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='Tepes']DZIENNE bo na zaocznych nie ma tych specjalizacji a jo jest na Prewencji weterynaryjny i ochronie zdrowia zwierząt;) O teraz juz wszystko wiem :razz::razz: Mało kapująca jestem wieczorami :eviltong: Będziesz dojeżdżać codziennie?? ;) Fajne zdjęcia :D to a drzewie super :D Quote
Tepes Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 [quote name='ania90']ladne widoki:) ;) [quote name='Sweet']O teraz juz wszystko wiem :razz::razz: Mało kapująca jestem wieczorami :eviltong: Będziesz dojeżdżać codziennie?? ;-) Fajne zdjęcia :-D to a drzewie super :-D Ty mi tu godosz, zes jest mało kapujaco jo o 5 musiałach wstać!!:evil_lol: na razie byda dojeżdżać aż z Lotnikiem niczego nie znajdziemy;) a dziękuję ^^ Quote
Sweet Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='Tepes'] Ty mi tu godosz, zes jest mało kapujaco jo o 5 musiałach wstać!!:evil_lol: na razie byda dojeżdżać aż z Lotnikiem niczego nie znajdziemy;) a dziękuję ^^ Oj tam :evil_lol: Ja wstałam o 5.45 :evil_lol: też mam prawo być mało kapująca ;P Pewnie znajdziecie coś za jakiś czas ;) Ej, ale fajnie, że dostałaś się tam gdzie chciałaś ;D Quote
Tepes Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 to 45 min robi WILEKO róznica:evil_lol: no miło by było jakby my coś znaleźli no i fest cie ciesza, że ida na to co chciałach! Quote
Recommended Posts