dog193 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Jutro zaczynam i już sram w gacie, że nic nie sprzedam :D Dzisiaj ćwiczyłam odbijanie pilki, już mi trochę lepiej to wychodzi, bo wczoraj to tragedia była :diabloti: Nie wiem jeszcze, gdzie mnie jutro wyślą, mogą być Katowice, Tarnowskie Góry, Sosnowiec, Gliwice - zobaczymy ;) Ale się boję :diabloti: Quote
Tepes Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 [quote name='dog193']Jutro zaczynam i już sram w gacie, że nic nie sprzedam :D Dzisiaj ćwiczyłam odbijanie pilki, już mi trochę lepiej to wychodzi, bo wczoraj to tragedia była :diabloti: Nie wiem jeszcze, gdzie mnie jutro wyślą, mogą być Katowice, Tarnowskie Góry, Sosnowiec, Gliwice - zobaczymy ;) Ale się boję :diabloti: nie zdziwia sie jak nic nie sprzedosz:diabloti: Sosnowiec ymm a paszport mosz? i szczepienia bo jeszcze jakiego syfa złapiesz:evil_lol: a po wiela to to? Quote
Tepes Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 [quote name='klaudusia0219']co ? gdzie ty jedziesz Ewka ?:D do roboty zarabiać na swego zajebistego foksa:diabloti: Quote
Culineo Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 [quote name='Tepes']do roboty zarabiać na swego zajebistego foksa:diabloti: hahahhaha xd i dobrzee :D Quote
C&B Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Zlot bez was to już nie będzie zlot, więc zostawie mojego agresora Czikę w domu :evil_lol: Wezmę aniołeczka Pradę, taka ciamajdka słodka, co zawsze grzeczna jest :loveu::loveu::loveu: Quote
dog193 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Dzięki Anula, podniosłaś mnie na duchu :diabloti: 28zł ;) Sama piłka z gumą 9, rakieta 65. Chętna? :diabloti: Quote
Tepes Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 [quote name='dog193']Dzięki Anula, podniosłaś mnie na duchu :diabloti: 28zł ;) Sama piłka z gumą 9, rakieta 65. Chętna? :diabloti: polecom sie na przyszłosć:loveu::loveu::diabloti: łosz matko bosko ta oczywiście, że chętno:lol: Quote
Tepes Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Wczoraj my szli do ciotki polami no i loto jakiś dalmat. Wołomy kobieta, żeby wzieła swojego psa, a ta baba se idzie dali, za psem nie paczy, nos nie słyszy. No to pies do Boczka i coroz bliży stoi taki naprężony i zbliżo sie, Bocz w końcu zaczoł szczekać jak gupi i chcioł sie wyrywać z szelek żeby uciekać:shake: Ostatnio tyż na polach chciało sie bawić takie coś onkowatego i nagle skoczył na Bona to tyn już nie wiedzioł co robić kłapnył zębami w powietrzu i zaczął spieprzać. I wszystko od tego pogryzienia...Na początku boł sie nawet małych psów...Myślałach, że to mu przejdzie,a le gdzie tam... Quote
Aleksa. Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 okropni są tacy ludzie.. :( popływaliście sobie. :D Quote
Culineo Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 o wy też tyłki moczyliście :loveu: ludzie to tępaki.. Quote
Tepes Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 [quote name='Aleksandra95']okropni są tacy ludzie.. :( popływaliście sobie. :D [quote name='klaudusia0219']o wy też tyłki moczyliście :loveu: ludzie to tępaki.. ale to już downo jak my na wsie kiedyś byli;) ja jo pływom po warszawsku...dupą po piasku:diabloti: Quote
Sweet Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 ja pływam tak samo jak Anula :diabloti: :evil_lol: Fajne macie to zdjęcie w wodzie :D Quote
Tepes Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 [quote name='Aleksandra95']ja też pływać nie umiem. :diabloti: nie, że nie umia pływać ale boja sie wejś na głębokie;) [quote name='Sweet']ja pływam tak samo jak Anula :diabloti: :evil_lol: Fajne macie to zdjęcie w wodzie :D bo my są elita cicho:diabloti: ida psu umyć zęby bo mu jedzie:evil_lol: Quote
Culineo Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 bejeranckii :loveu: kochany ten twój fałd :iloveyou: Quote
Tepes Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 a jak tu można nie kochac takiego fałda:evil_lol: ale od września ostre odchudzanie:D Quote
Culineo Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Tepes']a jak tu można nie kochac takiego fałda:evil_lol: ale od września ostre odchudzanie:D chcesz mu zabrać częśc jego ?! Quote
Tepes Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='klaudusia0219']chcesz mu zabrać częśc jego ?! a owszem:diabloti: Quote
Culineo Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Tepes'] a owszem:diabloti: osz ty ! :D Quote
Tepes Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='klaudusia0219']osz ty ! :D do TOZu ze mną!:diabloti: nie no za gruby jest najlepi by było tak z 5 kg mni, ale jo go odchudza przyjedziemy do domu to zaś reszta rodziny go zapasie...:roll: Quote
Recommended Posts