Tepes Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 [quote name='Sweet']aaa:p widziałam już:evil_lol::eviltong: nie w moim guście:eviltong: A w moim owszem:diabloti: [quote name='Karolina&Lucky']Hej wam :p Hi:) I już po bólu!:) Stres był straszny. Ale w sumie nie warto!:) Tak idziemy patrze a przed salonem stoi ten gosciu co ma mi robić i taki inny z założonymi rękami a ja tylko o ****! xP Wpierw odbił wzór szwaje dałam na stołeczek:evil_lol: A Adam tak z boku stoi i patrzy a ja mu no chodź:D przyszedł troche bliżej to ja go za szmaty przyciągałam i łapie za ręke:diabloti:i rąsia do sciskania sie bardzo przydała!:) Bolało jak bolało przeżyć idzie:) myślałam że będzie gorzej. Ale żyję i jest BOSKI!!:) Na razie mam opatrunek i sciągnać go mogę za 4h:) Quote
sandrulka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 no i super!!! teraz czekam na fotkę:) a ile płaciłaś? Quote
Karolina. Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Mocno bolało? :cool3: Czekamy na fotki :p (tzn. już po ściągnięciu bandaża :evil_lol:) Quote
sandrulka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 60 zł to tanio.Ja płaciłam 100 zł i 50 zł za żel i krem. Quote
Tepes Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 [quote name='sandrulka']no i super!!! teraz czekam na fotkę:) a ile płaciłaś? 60 zł:) [quote name='Karolina&Lucky']Mocno bolało? :cool3: Czekamy na fotki :p (tzn. już po ściągnięciu bandaża :evil_lol:) A bolało ale przezyć idzie:diabloti: A fotka będzie dziś na wieczór albo jutro:) Quote
Martunia Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 No no, fajnego masz kolegę. :D Ale na początku chyba sam miał trochę stracha, musiałaś mówić, by był bliżej. :evil_lol: O właśnie, też go muszę na nk zobaczyć. :p A jak inaczej. :D Ale wrażenia. :) Musisz zrobić zdjęcie! Quote
Rahl Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 ale fajny tatuaż :razz: a to czerwone koło niego to co to, krew? :o Quote
Tepes Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 [quote name='Martunia']No no, fajnego masz kolegę. :D Ale na początku chyba sam miał trochę stracha, musiałaś mówić, by był bliżej. :evil_lol: O właśnie, też go muszę na nk zobaczyć. :p A jak inaczej. :D Ale wrażenia. :) Musisz zrobić zdjęcie! No może i miał stracha ale dobrze poszło:) Opatrunek ściągnięty poszmarowane alentanem plus i gitara zara fotki;) Quote
Tepes Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 A oto moje dziecko:evil_lol::loveu: Nawet włos Bona sie zaliczył:diabloti: ale został ściągnięty szybko:) Quote
Tepes Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 [quote name='gordonowa']ale fajny tatuaż :razz: a to czerwone koło niego to co to, krew? :o dzięki:) no krew:) podczas samego tatuowania nie leciało tylko dopiero później. Quote
Tepes Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 [quote name='aleb']Chyba diabełkowa ma podobny tatuaż :eviltong: ale fajny jest :) Pokaż potem jak się troszkę zagoi :cool3: Ona ma odcisk łapy Logana:cool3: Ok pokażę xP Quote
aleb Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Chyba diabełkowa ma podobny tatuaż :eviltong: ale fajny jest :) Pokaż potem jak się troszkę zagoi :cool3: Quote
Alicja Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Anula przemywaj sobie wodą z manusanem , ładnie się goi i nie podrażnia albo jakimś antybakteryjnym ....no i smarować alantanem ... Łapcia spoczko , fajna i sympatyczna ...ale poważniejszego wzorku nie zaryzykowałabym u facia :razz: Quote
Tepes Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 [quote name='Alicja']Anula przemywaj sobie wodą z manusanem , ładnie się goi i nie podrażnia albo jakimś antybakteryjnym ....no i smarować alantanem ... Łapcia spoczko , fajna i sympatyczna ...ale poważniejszego wzorku nie zaryzykowałabym u facia :razz: Alantanem smaruje:) A mi taka łapcia tylko starczy xP na osiemnastke ide dorobić 2 mniejsze obok:diabloti: [quote name='sandrulka']fajny, fajny:) ja mam coś takiego Dzięki:) Ooo ja gwiazda super:loveu::loveu: Quote
Tepes Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Mojej giry ciąg dalszy:diabloti: Kurde ale zadowolona jestem jak CHOLERA !!:loveu: Quote
Tepes Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 [quote name='Shappy']Fajny ten tatuaż :D Dzięki, dzięki:) Quote
Tepes Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 [quote name='Maks i Spark']Hej, fajny tatuaż, odważna jesteś! A. Dzięki:) Do odważnych świat należy:evil_lol: Ale wątpię że bym była tak odważna jakby tam nie było Adama i Kalinki:D Quote
M&S Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='Anula & Bono']Dzięki:) Do odważnych świat należy:evil_lol: Ale wątpię że bym była tak odważna jakby tam nie było Adama i Kalinki:D ...czyli odwaga zbiorowa;) A. Quote
Sweet Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 HEj:D fajny nawet ten tatuaż:D chociaz ja bym sobie nigdy nie zrobiła:eviltong: Quote
Tepes Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 [quote name='Maks i Spark']...czyli odwaga zbiorowa;) A. Oj tak zbiorowa xP [quote name='Sweet']HEj:D fajny nawet ten tatuaż:D chociaz ja bym sobie nigdy nie zrobiła:eviltong: Dzięki:) ty byś nie zrobiła nigdy a ja chce jeszcze jakiś:evil_lol: Quote
Sweet Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='Anula & Bono'] Dzięki:) ty byś nie zrobiła nigdy a ja chce jeszcze jakiś:evil_lol: nmzc:eviltong: hehe nie no dobre:evil_lol: ale wiesz ja tam ci nie bronie jak chcesz to rób:razz: Quote
Tepes Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 [quote name='Sweet']nmzc:eviltong: hehe nie no dobre:evil_lol: ale wiesz ja tam ci nie bronie jak chcesz to rób:razz: Jak pisałam na osiemnastkę dorabiam 2małe łapki obok:diabloti: Quote
Recommended Posts