Tepes Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 [quote name='Martunia']Świetna sesja!!! :loveu::loveu::loveu: Wesołych! :calus: Dzięki Martuś:loveu: Poważnie szlag mnie trefi z tymi skaczącymi postami:angryy: Quote
Martunia Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Anulcia. :loveu::loveu::loveu: Wymiziaj Bonka. :) Quote
Tepes Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 [quote name='Ania :)']Wesolych kochani. :loveu: Dziękujemy i wzajemnie:loveu: [quote name='Maks i Spark'] Pięknych Świąt Wielkiej Nocy A. Dzięki bardzo i wzajemnie:) [quote name='Martunia']Anulcia. :loveu::loveu::loveu: Wymiziaj Bonka. :) Ok ale jutro bo śpi:D [quote name='Patisa']Easter Bunny on acapela.tv Thx:loveu: [quote name='Shappy']Wesolych Świąt wam zyczę ;) Dziękujemy i również wesołych:) Quote
C&B Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Hejka:loveu: Wchodzę do galerii, patrzę na suwaczek, a Bono za tydzień 4 latka skończy:loveu: Quote
Tepes Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='Domka_Czika']Hejka:loveu: Wchodzę do galerii, patrzę na suwaczek, a Bono za tydzień 4 latka skończy:loveu: No tak moja klucha już będzie kończyła 4 lata:) A niedawno taki malusi był:evil_lol: Quote
Pestka Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 No tak moja klucha już będzie kończyła 4 lata:smile: A niedawno taki malusi był:evil_lol: Jak ten czas leci... :shake: Quote
Tepes Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='Shappy'] Jak ten czas leci... :shake: No strasznie szybko...Niedawno to po niego jechaliśmy tak daleko błądziliśmy 10 szczeniorów na nas napadło:D A teraz taka KROWA wielka:evil_lol::loveu: Quote
Pestka Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 [quote name='Anula & Bono']No strasznie szybko...Niedawno to po niego jechaliśmy tak daleko błądziliśmy 10 szczeniorów na nas napadło:D A teraz taka KROWA wielka:evil_lol::loveu: A Bono jest z hodowli, z rodowodem? Quote
Tepes Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='Shappy']A Bono jest z hodowli, z rodowodem? Nie Bono jest bez rodowodu ale rodzice w sumie byli rodowodowi. Bonuś jest cała mamusia:loveu::evil_lol: Quote
dog193 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 To Bono jest w wieku mojej Ciapuli :-D Tez jej 4 lata niedawno stuknely ;) Quote
Tepes Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='globalnydog193']To Bono jest w wieku mojej Ciapuli :-D Tez jej 4 lata niedawno stuknely ;) Bono już niedługo dziadek:evil_lol: Oczywiście na urodzinki torcik dostanie:) A ja w sumie znalazłam hodowle mojego psa:evil_lol: No znaczy strony nie mają:P i też flaciki mają:diabloti: Jak jechaliśmy po Bona to była piękna sunia flatowa:loveu: Quote
Pestka Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 [quote name='Anula & Bono']Nie Bono jest bez rodowodu ale rodzice w sumie byli rodowodowi. Bonuś jest cała mamusia:loveu::evil_lol: aach moja saba np tez bez rodowodu, ale matka była z rodowodem a ojciec juz niestety nie ... moja to dopiero staruszka - 7 latek 14 kwietnia bedzie miałą xd Quote
Tepes Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='Shappy']aach moja saba np tez bez rodowodu, ale matka była z rodowodem a ojciec juz niestety nie ... moja to dopiero staruszka - 7 latek 14 kwietnia bedzie miałą xd Aha. To ona ma urodziny jak moja przyjaciółka:evil_lol: Quote
Tepes Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='Izabela124.']A te oczka to Twoje? :razz: Taaaak moje:) Quote
Martunia Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Ładne oczka, Anulciu. :loveu::loveu::loveu: A BOnek jak zawsze cud miód. :loveu: Wymiziany? :cool3: Quote
Tepes Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='Martunia']Ładne oczka, Anulciu. :loveu::loveu::loveu: A BOnek jak zawsze cud miód. :loveu: Wymiziany? :cool3: Dziękuję kochana:) Tak wymiziany wycałowany i wszystko co możliwe:D Na zlocie sama będziesz go miziać i całować:diabloti: A tattoo będzie!:) Tata powiedział "Rób co chesz i mi daj już spokój" bo przed tym pytaniem czy w końcu mogę posłałam mu z 10 esów:D Jutro dokładana data:) ale tak dopiero po tym wolnym w maju...do tego czasu UMRE:diabloti::evil_lol: Quote
Martunia Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Oj tak, aż nie mogę się tego doczekać! :loveu: A co do tatuaża to fajnie. :) Tylko, żeby Ci się nie znudził i potem następny pomysł się pojawi. :eviltong: Quote
Martunia Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Ok, będę musiała się na to przygotować. :eviltong: No to skoro tak uważasz. :D A gdzie chcesz ten tatuaż mieć? Domyślałam się, że kolczyki następne sobie zachcesz. :eviltong: Quote
Recommended Posts