Marta_Ares Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 ale fajna ta łapka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tepes Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 [quote name='Marta_Ares']ale fajna ta łapka:loveu: :loveu: :loveu: dzięki bardzo:) Quote
Martunia Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 (fajna teraz strona wątku xD) Fajny tatuaż :) Ja bym sobie nie zrobiła, bałabym się strasznie. :eviltong: Ale ładny jest. :) Quote
Ania :) Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 http://i43.tinypic.com/2zp5vl1.jpg Podoba mi się ten tatuaż. :cool3: Ja niedawno myślałam nad jakimś małym .. ale stwierdziłam, że sobie nie będę robić, bo będę starą babcią 80letnią z tatuażem. :lol: A takie coś za fajnie nie wygląda xD No chyba, że jest w jakimś mało widocznym miejscu :razz: Quote
Tepes Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 [quote name='Martunia'](fajna teraz strona wątku xD) Fajny tatuaż :) Ja bym sobie nie zrobiła, bałabym się strasznie. :eviltong: Ale ładny jest. :) Dzięki:) Ty się boisz a ja chce już lecieć po następny:diabloti: [quote name='Ania :)']http://i43.tinypic.com/2zp5vl1.jpg Podoba mi się ten tatuaż. :cool3: Ja niedawno myślałam nad jakimś małym .. ale stwierdziłam, że sobie nie będę robić, bo będę starą babcią 80letnią z tatuażem. :lol: A takie coś za fajnie nie wygląda xD No chyba, że jest w jakimś mało widocznym miejscu :razz: Dzięki:) A co ja będę starą babcią z psami z i psim odciskiem na nodze a co:evil_lol: Quote
Tepes Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 [quote name='Kaja10014']http://i43.tinypic.com/2zp5vl1.jpg :loveu: Super efekt:cool3: Dziękuje:) Jutro jakieś fotki Boniastego:) A tattoo dobrze:) Opuchlizna zeszła całkiem. Smaruję alantanem i jest git majonez. Tylko z kąpaniem jest niezłe wyzwanie bo ja mam wannę a tattoo nie wolno moczyć jak na razie to z jedna nogą po za wanną się kąpię. Raz mi zdrętwiałą to nie umiałam wstac:evil_lol: Quote
kajkoowa Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 http://i43.tinypic.com/2zp5vl1.jpg :loveu: Super efekt:cool3: Quote
Tepes Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 [quote name='Ania :)']hehe. :cool3: Albo najwyżej dam se amputować nogę to wyjdzie taniej niż laserowe usówanie:diabloti::evil_lol: Quote
Ania :) Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='Anula & Bono']A co ja będę starą babcią z psami z i psim odciskiem na nodze a co:evil_lol: hehe. :cool3: Quote
LadyK Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [CENTER]Ale super ten tatuaż :loveu::loveu: Też chcę taki :evil_lol:[/CENTER] Quote
Tepes Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 [quote name='Owczarkowa']Ale super ten tatuaż :loveu::loveu: Też chcę taki :evil_lol: Dzięki:) A to se zrób:diabloti: Quote
Tepes Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Moje Wieczne Szczęście obchodzi dziś 4 urodzinki:loveu::loveu: A niedawno był taką maleńką kuleczką: Dokładnie pamiętam jak po niego jechaliśmy jakby to było wczoraj!:) Te zdjęcie na środku jest jego pierwszym zdjeciem w zyciu:) Jak już jechaliśmy samochodzikiem do domu;) On od razu rzucił sie w oczy był największy o najjaśniejszy:loveu: Moje skarby kochane:loveu::loveu::loveu: Teraz już wielkie jak krowa ale dalej kochane tak samo:loveu::loveu: Wczoraj jak oglądałam jego fotki jak był malutki to się pobeczałam:evil_lol: No kurde trzeba jechać po torcik jakiś:diabloti::evil_lol: Quote
LadyK Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [SIZE="4"]Wszystkiego najlepsiejszego Boniaczku :loveu::loveu::loveu::diabloti: [SIZE="1"]Nie wiele się zmienił przez te cztery lata :evil_lol: :BIG::new-bday::tort::bday: Quote
Tepes Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='Owczarkowa']Wszystkiego najlepsiejszego Boniaczku :loveu::loveu::loveu::diabloti: Nie wiele się zmienił przez te cztery lata :evil_lol: :BIG::new-bday::tort::bday: W sumie zmieniła sie tylko wielkość i włos:evil_lol: Dzięki kochana:) Quote
Tepes Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='sandrulka']sto lat! sto lat! niech żyje żyje nam... Wszystkiego najlepszego Bonku!!:calus::new-bday: Dzięki:loveu::loveu: Kurde miałam jechać przed chwilą po torcika i prezenty a tu dupa autobus mi nie przyjechał jak mi znów nie przyjedzie to sie chyba załamie:evil_lol: Quote
sandrulka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 sto lat! sto lat! niech żyje żyje nam... Wszystkiego najlepszego Bonku!!:calus::new-bday: Quote
kajkoowa Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [SIZE="5"]Sto lat sto lat Boneczku:loveu: :laola::new-bday::tort: Quote
Tepes Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='Kaja10014']Sto lat sto lat Boneczku:loveu: :laola::new-bday::tort: Dziękujemy!:) Quote
Rahl Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Bonuś WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ! Spadających kości z nieba :evil_lol:. Quote
Sweet Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 :multi::multi::multi: WSZYSTKIEGO NAJ dla BONKA:multi::multi::multi: Quote
sandrulka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='Anula & Bono']Dzięki:loveu::loveu: Kurde miałam jechać przed chwilą po torcika i prezenty a tu dupa autobus mi nie przyjechał jak mi znów nie przyjedzie to sie chyba załamie:evil_lol: Lepiej żeby przyjechał! Torcik i prezent obowiązkowo!! ucałuj Bonka :**** Quote
Tepes Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='sandrulka']Lepiej żeby przyjechał! Torcik i prezent obowiązkowo!! ucałuj Bonka :**** No to jedziemy zaraz xP I byliśmy na fazańcu:) fotki później:) Quote
agaciaaa Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 WSZYSTKIEGO NAAAAAAAAJ DLA BONKA :loveu::loveu::loveu: Fajny tatuaż :) http://i42.tinypic.com/t8tgmr.jpg śliczności :loveu::loveu: Quote
Anusia&Saba Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Ja tu pierwszy raz :razz: I życzę...:BIG: :new-bday:Wszystkiego najlepszego! :laola: Quote
Bartiśkowa_ Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Wszystkiego Najlepszego dla Bona :multi::laola::new-bday::BIG::tort: atatuaż bardo fajny :loveu: Quote
Recommended Posts