LadyK Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Acctiually']Na wakacje też sie raczej spotkamy i moze by tak większą grupką i bym MOŻE psióra wzięła, co Ty na to? O tak :loveu::loveu::loveu: Quote
Tepes Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']Witamy :loveu: Nam też sie ferie kończą i do szkoły :placz: gratuluję 600 :loveu: Niestety szkoła... Dzięki:) [quote name='Martunia']Na zlocie razem będziemy... :loveu::loveu::loveu: A no:multi::loveu::loveu: [quote name='Patisa']Kurczę,a le Wam zazdroszczę...:placz: Nie trzeba zazdrościć tylko sie spotkać:D [quote name='Owczarkowa'] O tak :loveu::loveu::loveu: No to git majonez:diabloti: Quote
agaciaaa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 http://i40.tinypic.com/14324oj.jpg ślicznie mu :loveu: Quote
Tepes Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='agaciaaa']http://i40.tinypic.com/14324oj.jpg ślicznie mu :loveu: Dzięki:) Jutro foto w obróżce kolegi i jeszcze trzeba poczekać na szelki:) Quote
basia2202 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 kochana... przepraszam za off...:roll: ale... TYŚKOWEJ ZAGINĄŁ GARO :-( a Kropek nie wiadomo, czy dojdzie do zdrowia (jest ciężko pogryziony, dziurawe płuco, dren...) psy zostały zaatakowane na spacerze... Kropek mały, to się jakoś wywinął... ale nie wiadomo, co z Garo... proszę - pomóżcie... roześlijcie, jeśli macie znajomych w Aleksandrowie Łódzkim... i podnoście wątek pliiiiisss.... Aleksandrów Łódzki zaginal husky Quote
Ania :) Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Super, że się spotkałyście :razz: http://i39.tinypic.com/2j2yqn4.jpg śliczna obróżka ;) Quote
Tepes Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='basia2202']kochana... przepraszam za off...:roll: ale... TYŚKOWEJ ZAGINĄŁ GARO :-( a Kropek nie wiadomo, czy dojdzie do zdrowia (jest ciężko pogryziony, dziurawe płuco, dren...) psy zostały zaatakowane na spacerze... Kropek mały, to się jakoś wywinął... ale nie wiadomo, co z Garo... proszę - pomóżcie... roześlijcie, jeśli macie znajomych w Aleksandrowie Łódzkim... i podnoście wątek pliiiiisss.... Aleksandrów Łódzki zaginal husky Bardzo mi przykro:( Kurde niezbyt mogę pomóc... [quote name='Ania :)']Super, że się spotkałyście :razz: http://i39.tinypic.com/2j2yqn4.jpg śliczna obróżka ;) :) Quote
Tepes Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Mam na zbyciu kilka rzeczy xP Zielona obrózka i smyczka nie uzywane Quote
Ania :) Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Ta zielona obroża super ;) A w jakich cenach ? ;> Może się skusze dla Andusia ? :cool3: Quote
Ania :) Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Acctiually']A tak z 10 zł i całkowita długość 55 cm Ojj to za mała :placz: Andy ma obwód szyji 60cm. Quote
Tepes Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Ania :)']Ta zielona obroża super ;) A w jakich cenach ? ;> Może się skusze dla Andusia ? :cool3: A tak z 10 zł i całkowita długość 55 cm Quote
Tepes Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Ania :)']Ojj to za mała :placz: Andy ma obwód szyji 60cm. Na Bonka też za mała i dlatego chcę sie jej pozbyć:D Quote
Dozia_13 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Wiatmy:multi::multi: A ta smyczka to Ile liczy? Quote
Tepes Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Dozia_13']Wiatmy:multi::multi: A ta smyczka to Ile liczy? Hej:) Zaraz Ci podam na pw:) Jak co o te rzeczy na priva pytajcie Quote
Tepes Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 OMG jutro do szkoły...aaaaaaaaaaa jak mi sie nie chce:-( Znów tak wcześnie wstawać kurde... Ale jeszcze ze 3 michy i kurde wakacje:D Będą pisać maturę-wolne, będą pisać testy gimnazjalne-wolne jeszcze swięta no i git majonez jakoś trzeba wytrwać xP Quote
Ania :) Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Macie liceum razem z gimnazjum ? :-o :eviltong: Quote
Dozia_13 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Ja też jutro do skzoły:mad::-( U nas od nowego roku do gimnazjum maja przyłączyć liceum, ale mnie już nie bedzie:multi: Quote
Rahl Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Ło matko ale ci zazdroszcze, też bym chciała mieć tylko 3 miechy jeszcze :(:(. Ale mature masz za to... Stresujesz sie? Mój brat dosyć :shake:. Ciągle zmienia kierunki na które chce iśc bo "sie nie dostanie" :evil_lol:... Quote
Martunia Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 No praktycznie jeszcze tylko 3 miesiące nauki i spokój. :D :loveu: Tym się pocieszam, bo 3 miesiące to wcale nie tak dużo, jak niektórym się zdaje. Zwłaszcza, że czas leci tak szybko... ;) Quote
Tepes Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='Ania :)']Macie liceum razem z gimnazjum ? :-o :eviltong: No i lic i gim razem. [quote name='Dozia_13']Ja też jutro do skzoły:mad::-( U nas od nowego roku do gimnazjum maja przyłączyć liceum, ale mnie już nie bedzie:multi: Hah:D Mi to róznicy nie sprawia czy jesteśmy z gim czy nie:D [quote name='gordonowa']Ło matko ale ci zazdroszcze, też bym chciała mieć tylko 3 miechy jeszcze :(:(. Ale mature masz za to... Stresujesz sie? Mój brat dosyć :shake:. Ciągle zmienia kierunki na które chce iśc bo "sie nie dostanie" :evil_lol:... Ja nie mam matury jestem w 1 lic:D Quote
Tepes Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Obróżka zrobiona przez kumpla:smile: pies bojowy:evil_lol: Quote
Ania :) Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Są takie paski do spodni jak ta obroża :evil_lol: Może jest właśnie z paska zrobiona ? :razz: Quote
Tepes Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='Ania :)']Są takie paski do spodni jak ta obroża :evil_lol: Może jest właśnie z paska zrobiona ? :razz: [quote name='Dozia_13']To samo mialam napisac.:eviltong: jak on ja zrobił? Jest zrobiona z mojego paska xP Quote
Dozia_13 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Ania :)']Są takie paski do spodni jak ta obroża :evil_lol: Może jest właśnie z paska zrobiona ? :razz: To samo mialam napisac.:eviltong: jak on ja zrobił? Quote
Recommended Posts