Tepes Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [quote name='Martunia']O, jaka fajna obróżka. :cool3: [quote name='anitaaa i bartis']ładna :loveu: :) [quote name='Kinia']Fajna;) Będzie mu się podobać:D Mu jest obojętne w jakiej obroży chodzi:evil_lol: [quote name='Anka_ZG']hej:) no obróżka sliczna!!!:lol: już się nie moge doczekać aż zobaczymy Bonowe zdjęcia w nowej obróżce, ale jeszce poczekamy troszke:cool3: Hej!:) No troche se poczekacie ale znając życie jakaś obróżka jeszcze dojdzie:diabloti: [quote name='M&T']http://i36.tinypic.com/351thth.jpg no to śliczny Bono będzie miał prezent :cool3: :) Quote
Martunia Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Piękne są te zdjęcia - pięknego modela. :cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 http://i35.tinypic.com/2u9s3lc.jpg jaka ładnie stoi :loveu: Widzę że masz dla Bona smycz automatyczną a ja własnie zastanawiałam sie jak się taka sprawdza u dużego psa myślę o takiej dla mojego :lol: Dobrze ci się go na niej prowadzi ?? ;) Quote
LadyK Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 http://i35.tinypic.com/2it2alj.jpg O jak tu ładnie król wyszedł :loveu::loveu: Quote
Tepes Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [quote name='Martunia']Piękne są te zdjęcia - pięknego modela. :cool3: Dzięki:) [quote name='gordonowa']piękny Bono :). Ładna obróżka :razz: Thx:) [quote name='anitaaa i bartis']http://i35.tinypic.com/2u9s3lc.jpg jaka ładnie stoi :loveu: Widzę że masz dla Bona smycz automatyczną a ja własnie zastanawiałam sie jak się taka sprawdza u dużego psa myślę o takiej dla mojego :lol: Dobrze ci się go na niej prowadzi ?? ;) Dzięki:) No dobrze się sprawdza:) Dobrze się go na niej prowadzi:) [quote name='Owczarkowa']http://i35.tinypic.com/2it2alj.jpg O jak tu ładnie król wyszedł :loveu::loveu: :D Quote
Tepes Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Witam poniedziałkowo xP Niestety znów dos zkoły...masakra mi sie już tak nie hcce zę to jest niemożliwe ale na szczęście w czwartek przyjeżdża do Polski Renata!!:multi::multi::multi::multi: Już się nie mogę doczekać:D Bono też się bezie cieszył:) Ale niestety bedziemy widzialysię tylko 1 dzień:( Bo ona do POlski przyjeżdża ze szkoły jako wycieczka... I nie będą mieli duzo wolnego czasu do siebie...:( Ale lepiej 1 dzień niz wcale;) Quote
Ciasteczkowy potfur Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ładnie tak na informatyce się obijać? :mad: Przyjeżdża będzie disco :evil_lol: Quote
Martunia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 O, to pewnie się bardzo cieszysz z przyjazdu Twojej koleżanki. :) 1 dzień to zawsze coś. :) Quote
Tepes Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='Martunia']O, to pewnie się bardzo cieszysz z przyjazdu Twojej koleżanki. :) 1 dzień to zawsze coś. :) Przyjaciółki nie koleżanki:evil_lol: [quote name='Ciasteczkowy potfur']Ładnie tak na informatyce się obijać? :mad: Przyjeżdża będzie disco :evil_lol: A Ty co:D Pilnuj własnego nosa Tyś na infie NIC nie robił wiec cicho:evil_lol: Quote
Dozia_13 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Witamy was kochani... :buzi: Obróżka jest śliczny Bonuś będzie w niej sexy wyglądąc, a foteczki ahhh śliczne a ten Bonuś ahh prześliczny... wpadajcie do nas bo już dawno was tam nie było...:angryy::mad: Quote
Tepes Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='Dozia_13']Witamy was kochani... :buzi: Obróżka jest śliczny Bonuś będzie w niej sexy wyglądąc, a foteczki ahhh śliczne a ten Bonuś ahh prześliczny... wpadajcie do nas bo już dawno was tam nie było...:angryy::mad: Hej:):** No niestety nie było nas dawno u nikogo:oops: Ale nie mam czasu...tylko na chwile wpadam na moją galeria zobaczyc co słychać... Quote
Ciasteczkowy potfur Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Acctiually']Przyjaciółki nie koleżanki:evil_lol: A Ty co:D Pilnuj własnego nosa Tyś na infie NIC nie robił wiec cicho:evil_lol: Jak to nic? Ja ODPOCZYWAŁEM przecież to też czynność :p Html jest nudny lepiej pospać mentalnie na lekcji polecam :diabloti: Quote
Tepes Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='Ciasteczkowy potfur']Jak to nic? Ja ODPOCZYWAŁEM przecież to też czynność :p Html jest nudny lepiej pospać mentalnie na lekcji polecam :diabloti: Taaa a potem sie dziwisz czemu mosz 0 za praca na lekcji:evil_lol: A mi sie html podobo:diabloti: Quote
Sweet Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 hej Gieniu:loveu: co tam??:D co u bonka??:D Wycałuj go mocno odemnie:) Quote
Dozia_13 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ojej a to czemu nie masz czasu?? a w weekendy? Quote
Tepes Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='Sweetaśna']hej Gieniu:loveu: co tam??:D co u bonka??:D Wycałuj go mocno odemnie:) Elo:D A nic w czwartek do Krakowa jedziemy:evil_lol: [quote name='Dozia_13']ojej a to czemu nie masz czasu?? a w weekendy? Odpowiedź jest prosta...szkoła Quote
Dozia_13 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Jak będziesz miała chwilke to wpadaj do nas...;) no fakt ta szkoła jest okropna ja mam jutro poprawe z bioli a baba zabrala mi zeszyt a tam mialam wszystko napisane co bedzie...:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::-(:-(:-(:-( Quote
Martunia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 My też teraz html przerabiamy na informatyce... I też normalnie odpoczywam na tych lekcjach. :D No przyjaciółki, koleżanki.. o to samo mi chodzi. :D Quote
Rahl Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Cześć, tak sobie przyszłam się przywitać ;). Quote
Tepes Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='Dozia_13']Jak będziesz miała chwilke to wpadaj do nas...;) no fakt ta szkoła jest okropna ja mam jutro poprawe z bioli a baba zabrala mi zeszyt a tam mialam wszystko napisane co bedzie...:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::-(:-(:-(:-( No ale niestety trzeba do szkoły chodzić i się męczyć [quote name='Martunia']My też teraz html przerabiamy na informatyce... I też normalnie odpoczywam na tych lekcjach. :D No przyjaciółki, koleżanki.. o to samo mi chodzi. :D E tam przyjaciółka a koleżanka to jest co innego:evil_lol: [quote name='Anka_ZG']czesc:) wpadlismy sie przywitać:lol: Hej:) [quote name='gordonowa']Cześć, tak sobie przyszłam się przywitać ;). Witam:hand: Quote
Tepes Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Kupiłam Bonowi dziś 2 część preznetu pod choinkę:D Czyli kaczkę wydającą prawdziwe odgłosy:evil_lol: To miał być pod choinkę prenzet...ale dałam mu teraz jak sie cieszył gupiał:D Quote
Recommended Posts