LadyK Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 http://i37.tinypic.com/2ahfc5u.jpg Jaki poważny :razz::loveu: Quote
Tepes Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Martunia napisał(a):Jak dużo śniegu. :loveu: Bonuś się cieszy, taki szczęśliwy. :loveu: No tak ten to ze sniegu bardzo szczęśliwy:) Owczarkowa napisał(a):http://i37.tinypic.com/2ahfc5u.jpg Jaki poważny :razz::loveu: Obserwuje teren czy nikt mu na jego "prywatne" pola nie wchodzi:diabloti: Quote
zuzolandia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 http://i35.tinypic.com/24mvuo9.jpg hihih slunskie yeti :diabloti::diabloti: witanko zimowe :loveu: Quote
LadyK Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Acctiually napisał(a): Obserwuje teren czy nikt mu na jego "prywatne" pola nie wchodzi:diabloti: Wygląda jakby na tronie siedział :diabloti: Quote
Tepes Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 zuzolandia napisał(a):http://i35.tinypic.com/24mvuo9.jpg hihih slunskie yeti :diabloti::diabloti: witanko zimowe :loveu: Heej:) No tak coś nas ostatnio yeti nawiedzają na polach xP Owczarkowa napisał(a): Wygląda jakby na tronie siedział :diabloti: Pan i władca świata xP Quote
Tepes Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Owczarkowa napisał(a): Królowa śniegu :diabloti: Hem hem chyba król:D Quote
LadyK Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Acctiually napisał(a): [COLOR=Blue]Pan i władca świata xP Królowa śniegu :diabloti: Quote
Tepes Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Ciasteczkowy potfur napisał(a):Już chyba na jego prywatne pola nie wejdę, za duża ochrona... szkoda bo fajne SPA było w jeziorze :eviltong: Ta Ty lepi nie właź xP A bobry mają pecha muszą SPA przenieść gdzie indziej:evil_lol: Quote
Ciasteczkowy potfur Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Acctiually napisał(a):No tak ten to ze sniegu bardzo szczęśliwy:) Obserwuje teren czy nikt mu na jego "prywatne" pola nie wchodzi:diabloti: Już chyba na jego prywatne pola nie wejdę, za duża ochrona... szkoda bo fajne SPA było w jeziorze :eviltong: Quote
Ciasteczkowy potfur Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Acctiually napisał(a):Ta Ty lepi nie właź xP A bobry mają pecha muszą SPA przenieść gdzie indziej:evil_lol: No taa tera się przeniosły na te drugie jeziorko i z kaczkami mieszkają :diabloti: Quote
Tepes Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Ciasteczkowy potfur napisał(a):No taa tera się przeniosły na te drugie jeziorko i z kaczkami mieszkają :diabloti: Na 2?:D U nas jest chyba ino 1:hmmmm: Czyżby na Fazaniec sie przenisoły xP? Ty mi tu nie pierdziel o bobrach ino zachwycej sie Bonkiem:evil_lol: Quote
Ciasteczkowy potfur Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Acctiually napisał(a):Na 2?:D U nas jest chyba ino 1:hmmmm: Czyżby na Fazaniec sie przenisoły xP? Ty mi tu nie pierdziel o bobrach ino zachwycej sie Bonkiem:evil_lol: Mom się zachwycać Bonem, który chce mnie wygryźć z obawy o pańcię? ^^ Jak chcesz :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 http://i37.tinypic.com/2ahfc5u.jpg ale bielutko macie tak jak my :multi: Quote
Tepes Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):http://i37.tinypic.com/2ahfc5u.jpg ale bielutko macie tak jak my :multi: Heej:) No tak fajnie biało Moja Biała Krowa zadowolona xP Ciasteczkowy potfur napisał(a):Mom się zachwycać Bonem, który chce mnie wygryźć z obawy o pańcię? ^^ Jak chcesz :evil_lol: To idź sie z nim na piwo czy co tam chcesz se pogodejcie i bydzie dobrze:diabloti: A tak nawiasem Kto z Was wybiera się na Zlot Dogomaniaków?:evil_lol: Quote
LadyK Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Acctiually napisał(a):Hem hem chyba król:D Bonosław I Poważny :diabloti: Quote
Tepes Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Owczarkowa napisał(a): Bonosław I Poważny :diabloti: Dobre xP Ale jak na razie nie mam zdjęć Bonisława:D Musicie poczekać:diabloti: Quote
LadyK Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [CENTER]Za 20 lat to się będą o nim na histori uczyć :diabloti: Czekamy na foty :diabloti:[/CENTER] Quote
Tepes Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Owczarkowa napisał(a):Za 20 lat to się będą o nim na histori uczyć :diabloti: Czekamy na foty :diabloti: taaak:evil_lol: Na razie nie mam zbytnio czasu na zdjęcia Quote
LadyK Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [CENTER]Ahh, no bo przecież musisz królowi Bonosławowi usługiwać :diabloti: Najpierw obowiązki potem fotki :eviltong:[/CENTER] Quote
M&T Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Acctiually'] A tak nawiasem Kto z Was wybiera się na Zlot Dogomaniaków?:evil_lol: Oczywiście my :) A wiecie może, czy jest już założony wątek o Zlocie? EDIT: Już znalazłam, już się zapisałam :eviltong: Quote
Tepes Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='Owczarkowa']Ahh, no bo przecież musisz królowi Bonosławowi usługiwać :diabloti: Najpierw obowiązki potem fotki :eviltong: No tak trzeba mu usługowac a lekko nie ma:evil_lol: [quote name='M&T']Oczywiście my :) A wiecie może, czy jest już założony wątek o Zlocie? EDIT: Już znalazłam, już się zapisałam :eviltong: No to super że jedziecie!!:) My pojedziemy na 99%:p Quote
Martunia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Witajcie! :hand: Co do zlotu, ja jeszcze czekam na trochę więcej informacji. Po tym mogę stwierdzić dopiero, czy mogę jechać. :D Quote
Tepes Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='Martunia']Witajcie! :hand: Co do zlotu, ja jeszcze czekam na trochę więcej informacji. Po tym mogę stwierdzić dopiero, czy mogę jechać. :D Ty nie masz nie do gadania jedziesz i już!!:D A jak nie to ja Cie tu normalnie...:mad::evil_lol: [quote name='gordonowa']ja jade na zlot :eviltong: Oho to siem cieszymy:p Quote
Martunia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Jakie groźby, ojj. :eviltong: Nie no, co jak co, ale oczywiście będę się starała przyjechać i raczej będę na 60%. :eviltong: Quote
Recommended Posts