Martunia Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Oj no, czepiasz się. :D O jaki fajny kaczor! ^^ Jak się Bonkowi podoba. :) Quote
Dozia_13 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Hejka... Fajna jest ta kaczka... Bonusiowi wpadła do gustku...:evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Fajna zabawka :loveu: Barti miał takiego nosorożca co wydawała swój dźwięk ale jakoś tak się poniszczył więc mozę kupię mu taką kaczkę jak gdzieś u nas będzie :multi: Quote
Tepes Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='Martunia']Oj no, czepiasz się. :D O jaki fajny kaczor! ^^ Jak się Bonkowi podoba. :) Ta czepiam sie:evil_lol::evil_lol: W końcu Bono nie musi gonić kaczek na polu bo ma swoją:evil_lol: [quote name='Dozia_13']Hejka... Fajna jest ta kaczka... Bonusiowi wpadła do gustku...:evil_lol: Oj tak wpadła wpadła:diabloti: [quote name='anitaaa i bartis']Fajna zabawka :loveu: Barti miał takiego nosorożca co wydawała swój dźwięk ale jakoś tak się poniszczył więc mozę kupię mu taką kaczkę jak gdzieś u nas będzie :multi: U nas jeszcze świnki są:D I możliwe zę mu kupimy jeszcze prosiaka:lol::evil_lol: Quote
Tepes Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']ŚWinki polecam są to wytrzymałe zabawki i tak śmiesznie chrumkają :evil_lol: Barti ma ją do dziś i ona dużo przeszła trochę rozwalona ale jest :evil_lol: Barti to morderca xP Bono ma taką zwykłą piszczącą świnkę ale jej nie lubi ale taka mu sie podoba:D Quote
Bartiśkowa_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 ŚWinki polecam są to wytrzymałe zabawki i tak śmiesznie chrumkają :evil_lol: Barti ma ją do dziś i ona dużo przeszła trochę rozwalona ale jest :evil_lol: Quote
Sweet Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 hej:D ta kaczka jest boska:loveu: u nas są tez takie te dźwieki co wydaje fajne są:loveu: albo taka podobna świnka jest jeszcze lepsza:p Quote
agaciaaa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Witamy :) http://i34.tinypic.com/sv5niu.jpg super ziew :lol: :loveu: Quote
LadyK Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [CENTER]Król kaczkę upolował :diabloti::loveu:[/CENTER] Quote
Tepes Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']ŚWinki polecam są to wytrzymałe zabawki i tak śmiesznie chrumkają :evil_lol: Barti ma ją do dziś i ona dużo przeszła trochę rozwalona ale jest :evil_lol: Ta trochę rozwalona morderca jeden:evil_lol: [quote name='Sweetaśna']hej:D ta kaczka jest boska:loveu: u nas są tez takie te dźwieki co wydaje fajne są:loveu: albo taka podobna świnka jest jeszcze lepsza:p [quote name='agaciaaa']Witamy :) http://i34.tinypic.com/sv5niu.jpg super ziew :lol: :loveu: :) [quote name='Owczarkowa']Król kaczkę upolował :diabloti::loveu: :evil_lol: [quote name='Martunia']Witajcie! :hand: Co tam u Was? Hej!:) Dzis byłam z klasą w Krakowie i było SUPER! Nie chce mi sie opowiadać co i jak:D Zaraz wklejam fotki;) Quote
Tepes Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 niestety zdj pozamieniane przez tinypic... Quote
Martunia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Jakie ładne te zdjęcia! Piękne. Widziałam jeszcze kilka zdjęć w Twojej galerii na nk. :cool3: Zaraz skomentuję. Quote
Tepes Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='Martunia']Jakie ładne te zdjęcia! Piękne. Widziałam jeszcze kilka zdjęć w Twojej galerii na nk. :cool3: Zaraz skomentuję. Dzięki:) Bonowi kupiłam pluszowego smoka xP I jakoś mu sie spodobał i patrze dziś rano a Bono se śpi ze smokiem xP Quote
Martunia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 O, no to widocznie mu się spodobał. :loveu: Fotki! :D Quote
Tepes Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='Martunia']O, no to widocznie mu się spodobał. :loveu: Fotki! :D Nie mam zdjęć... Jakoś nie mam humoru du robienia... Quote
LadyK Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [CENTER]Kraków się odwiedziło :diabloti:[/CENTER] Quote
Recommended Posts