amakor Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Reno jest cudowny:loveu::loveu::loveu: Dziś miał sesję zdjęciową :cool3: bardzo udaną :multi: zdjęcia będą jutro. Wpadłam po uszy:evil_lol: normalnie się w tym psie zakochałam:loveu::loveu::loveu: Quote
Madzik77 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Reno2001 napisał(a):Żałuję, że nie ma domu z ogrodem...:-( jak nie ma domu z ogrodem?? Quote
Reno2001 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 amakor napisał(a):...Wpadłam po uszy:evil_lol: normalnie się w tym psie zakochałam:loveu::loveu::loveu: Nie dziwię się. Reno są super :loveu::loveu::loveu:. Ja mam konia Reno i jest moją miłością odkąd go zobaczyłam (STĄD MÓJ NIK). Czułam, ze ten pies jest równie cudowny. Gratuluje wyboru i życzę wam szczęścia. Quote
Reno2001 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Madzik77']jak nie ma domu z ogrodem?? Zjadłam jedno m :oops:. Chodziło mi, że ja NIE MAM DOMU Z OGRODEM :-(. Quote
kasia14 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Reno2001 napisał(a):Nie dziwię się. Reno są super :loveu::loveu::loveu:. Ja mam konia Reno i jest moją miłością odkąd go zobaczyłam (STĄD MÓJ NIK). Czułam, ze ten pies jest równie cudowny. Gratuluje wyboru i życzę wam szczęścia. masz konika? a gdzie jeżdzisz? Reno gratuluję ci!!! wspaniały domek ci sie trafił i pancia tez :razz: Quote
Reno2001 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 kasia14 napisał(a):masz konika? a gdzie jeżdzisz? Jeżdżę zupełnie amatorsko. Na sport jestem za stara i zbyt pogięta (czyt. zaawansowana skolioza z powikłaniami). Trzymam kciuki z pierwszą noc Reno w nowym miejscu - swoim własnym domku :loveu:. Quote
itab Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 amakor napisał(a):Reno jest cudowny:loveu::loveu::loveu: Dziś miał sesję zdjęciową :cool3: bardzo udaną :multi: zdjęcia będą jutro. Wpadłam po uszy:evil_lol: normalnie się w tym psie zakochałam:loveu::loveu::loveu: odwiedziłam dziś Reno, właściwie niedawno wróciłam, razem z córką się w nim również zakochałyśmy, nierozumiem jak taki cudny pies tak długo był w schronisku. Powiem wam jeszcze że zdjęcia nie oddają jego urody, a ta jego radość z człowieka !i ufność! On na nasz widok cieszył się całym ciałem od uszu do koniuszka ogona. Przyszły dobre dni dla Reno, jego los się odmienił! Quote
modliszka84 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 itab napisał(a):odwiedziłam dziś Reno, właściwie niedawno wróciłam, razem z córką się w nim również zakochałyśmy, nierozumiem jak taki cudny pies tak długo był w schronisku. Powiem wam jeszcze że zdjęcia nie oddają jego urody, a ta jego radość z człowieka !i ufność! On na nasz widok cieszył się całym ciałem od uszu do koniuszka ogona. Przyszły dobre dni dla Reno, jego los się odmienił! noo to stróż będzie z niego dobry :evil_lol: haha Quote
amakor Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 modliszka84 napisał(a):noo to stróż będzie z niego dobry :evil_lol: haha Proszę z szacunkiem:cool3::lol: Jak chce to szczeka jak prawdziwy stroż:eviltong: Quote
itab Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 zobaczcie jakie cudo! wyglada na szczęśliwego , prawda? Quote
itab Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 amakor napisał(a):Proszę z szacunkiem:cool3::lol: Jak chce to szczeka jak prawdziwy stroż:eviltong: potwierdzam! przed płotem zostałyśmy obszczekane! i nie daje sie zwariowanym suczkom z ADHD! Quote
modliszka84 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 O jakie cudne te zdjęcia! Reniek się śmieje :loveu: Cieszę się, że Reniek już szczęsliwy, ponad rok na to czekał. Oby jeszcze udało się wymyślić z Galopem (jeden z pozostałych ONków w schronie) ... Ale wierzę w Amakor :cool3: widać, że się kobieta zna na rzeczy :razz: Quote
itab Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 a to się nazywa miłość od pierwszego spojrzenia! dobrej nocy! Quote
amakor Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 dziękuje Iwonka za fotki:loveu: popłakałam się :siara: Quote
Madzik77 Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 dziekujemy za fotki nawet nie wiecie jak dobijala mnie mysl ze on w schronie tyle czasu sie meczy wspaniale jestescie -D Z I E K U J E !! Quote
Gajesia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Super wieści:multi: Śliczny Reno ma dom:loveu: Quote
Madzik77 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 czekamy na dalsze relacje z Renow roli głównej! Quote
Klaudus__ Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Jeeee jak to dobrze, że już bezpieczny, Kochany... a przede wszystkim jaaaaaaaaaaaaki uśmiechnięty! :D Quote
MagYa^^ Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 wooow rewelacja,ze sie udalo! ;) gratuluje wszystkim, ktorzy przyczynili sie do tego szczesliwego konca :) (a raczej poczatku..) Quote
Madzik77 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 tak to jest dopiero poczatek zycia dla RENO bo schreonisko to nie zycie -to WEGETACJA- Quote
halbina Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
itab Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Amakor bardzo zabiegana wiec ja śpieszę donieść że u Reno wszystko wspaniale. Dziś pochłonął prawdziwe mięsko z ryżem. Humor dopisuje, towarzystwo też, obszczekuje wszystkich za płotem i przytula się do Pańci :) Quote
Madzik77 Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 a towazystwo - to rozumie w postaci drugiego owczarka? to jest sunia? Quote
Recommended Posts