Jump to content
Dogomania

Typ: Owczarek Niemiecki, Pabianice (podpalany na jasno CUDNY!) MA JUZ SWOJ DOMEK !!

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale to nic nie rokuje
na stronke: http://www.allegro.pl/item256718546_powiedz_jak_pachnie_trawa_bardzo_madry_amstaff.html
mam co tydzien po 800 wejsc + paru obserwatorow i nic.......
nikt nie dzwoni nie pyta...
pies w schronie siedzi i marnieje...
tyle wejsc mowi tylko ze jest dobry tytul i tyle...
a obserwatorzy... ni eiwme po co kos obserwoj epo miesiac czasu i nic w tym temacie nie robi... mam nadzieje tylkoz e to nie ludzie z dogo takie prozne nadzieje robia!!

no ale mam nadzieje ze kiedys sie uda im wszystkim!!

Posted

na chwile obecną: 505 wejść i 1 obserwator

zapytań ZERO
telefonów ZERO

moze jeden ale konkretny...
moze dzis zadzoni...
a jak nie dzis to jutro juz napewno....

Posted

765 + 1 obserwator aukcja konczy sie za 13h - telefonow ZERO, zapytan emailowych ZERO

Nero wraz ze spajkim i jeszcze jednym pieskiem w najblizszych tygodniach ukaze sie w lokalnej gazecie -moze ktos z naszego rejonu zakocha sie w nim!!

Posted

NO NIEEE czemu mi nikt nie powiedział, że Reno ma swój wątek, hę :mad::cool3: ?

ogłoszenie w gazecie jest ok, ma tylko jedno ALE:
nie każdy dzwoni pod wskazany numer. niektórzy wyczytają, że pies jest w schronie to idą bezpośrednio tam. no i tu jest ryzyko, że pies może trafić niewiadomo gdzie.

Tak jak ostatnio miałam tel z gazety w sprawie Luki - bo pani by ją chciała do budy wziąc :cool1:. Poradziłam, żeby sie udała do schroniska i wybrała pieska długowłosego...

Ale przynajmniej ludzie z Pabianic dowiadują się że jest w mieście schronisko :/

Posted

Madzik77 napisał(a):
to co?
mam usunac ta wiadomosc o schronisku?
nie bedzie problemu
sa plusy i minusy tej info

WIEC JAK ROBIMY?
TWOJA DECYZJA!

niech juz ostanie jak jest...
bo moze czasem jak dany pies sie komus nie spodoba, to wybierze innego ze schronu...

no i wydaje mi sie, że jak jest napisane ze w schronisku, to jakoś bardziej ludzi zainteresuje...