Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 345
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No coz w takim razie szukamy domku dalej !!! Widocznie Pani sie rozmyslila!!! Skoro mowicie zeby nie dzwonic to nie bede moze Pani jeszcze sama sie odezwie, a poki co domku Angelka odezwij sie!!!

Posted

Jutro jade odwiedzic Angelka serce mi juz peka jak wiem co jutro tam zastane :placz: Psiaka ktory bedzie mnie blagal zeby go zabrac jktory bedzie wyl gdy bede odchodzila, a ja znow jade tam i nie mam dla niego domku znow go zawiodlanm bo znow tam zostanie:placz:

Posted

dzis po wizycie w schrionisku jestem zalamana Angelek jest jeszcze bardziej zalamny, serce mi pekalao a lzy lecialy gdy odchodzilam . Obiecalam ze mu znajde domek, tylko czy on dozyje tego domku jego depresja jest gigantyczna:placz:

Posted

Bardzo prosimy o dom dla tego piękna psa w ciężkiej depresji.
Dziś w naszym schronisku spotkałam dwa piękne podhalany, straszny wysyp. To takie piękne psy a ludzie się ich pozbywają....:-(

Posted

Ja po nocach nie moge spac ciagle mysle jak mu znalesc dom, te oczy jego ciagle widze !!!! Ciagle mu obiecuje ze znajde dom i ciegl nie mam dla niego domku. Nie rozumim czemu ludzie wyzucaja takie piekne psy. A Angelek jest taki kochany taki przyjacielski. tylko zabrac go i kochac!!

Posted

Wyobraż sobie miejsce na świecie gdzie wszystkie psy mają soją kość, swojego człowieka, swoje posłanko w cieplutkim kąciku - nie ma takiego miejsca na ziemi :-(

Posted

Biedny pieseczek!!!
Jak przykro, że takie wspaniałe zwierzaki, jak on, sa bezdomne i nie ma ich kto głaskac i przytulać :shake:
Wskakuj na górę kochany, niech ktoś cie wreszcie wypatrzy...