betinka24 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 to taki kochany psaik i tak bardzo cierpi czy ktos go wreszczie pokocha!!! Quote
betinka24 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Kto pomorze mi w znalezieniu jemu domku jego adopcja jest naprawde bardzo pilna on tam w tym schronisku poprostu sie wykonczy!!! Quote
betinka24 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 spojrz w te oczy one tak cie prosza Quote
betinka24 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 ciagle cisza w sprawie Angelka:placz: Quote
betinka24 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Neris napisał(a):A jak z ogłoszeniami? ma allegro, jest oglaszany na adopcjach i ma porozwieszane ogłoszenia w moim rodzinnym miescie Legionowie ostatnio bylo tez ogloszenie w gazecie wyborczej ale zero zainteresownaia, a dla niego kazdy dzien w schronisku to koszmar :placz: Quote
betinka24 Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 idziemy na poranny spacerek!!! Sprawa bardzo pilna!!! Quote
Neris Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Na podhalana to on nie do końca wygląda, on ma chyba szorstką siersć, ale mogę go podrzucić Camarze. Quote
iwop Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 neris on został juz camarze "polecony" :cool3: Trochę z podhalana to on chyba ma - jest biały i duzy :lol: Quote
Neris Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 aj ja gapa jestem, wybaczcie... no jest biały i spory, ale chyba trzeba wymysleć inną reklamę - całkiem niedawno w Olsztynie umarł pradziwy podhalan - nikt go nie chciał... Quote
betinka24 Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Neris napisał(a):aj ja gapa jestem, wybaczcie... no jest biały i spory, ale chyba trzeba wymysleć inną reklamę - całkiem niedawno w Olsztynie umarł pradziwy podhalan - nikt go nie chciał... Boze mam nadzieje ze Angelek nie skonczy tak jak ten podhalańczyk prawdziwy!!! choc jegom sytuacja naprawde wyglada drastycznie :placz: na poczatku byl taki wesoly a teraz kazdego dnia jest coraz gorzej siedzi w budzie albo wyje jak mnie widzi to troszke odzywa ale to tylko chwile pozniej znow placze i patrzy w dal tymi swoimi smutnymi oczkami!!! Quote
Neris Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Tak Iwop, Lord... ja bardzo kocham podhalany, moja przyjaciółka je hoduje, ale miewają dość twarde charaktery. Quote
iwop Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Miałam na tymczasie podhalanke - Camara znalazła jej taki dom, ze na filmach mozna takie oglądac... Oglądam sobie teraz "moją" podhalanke na stronie internetowej .... Jest tak szczęsliwa, że aż dech zapiera....:oops: Quote
betinka24 Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Neris napisał(a):Tak Iwop, Lord... ja bardzo kocham podhalany, moja przyjaciółka je hoduje, ale miewają dość twarde charaktery. Przykro mi bardzo z powodu Lorda-biedny psiak. Angelek jest mixem podhala ale jest naprawde bardzo łagodny!!! Quote
betinka24 Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Angelek wszystkim sie przypomina i szuka pilnie domeczku!!!Psiak naprawde umiera w oczach!! Quote
betinka24 Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Angelek biegnie do góry po domek!!! Quote
vesna30 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 hej Betinka a skąd ten psiak jest?? I jak na dzieci reagowałby??? Quote
betinka24 Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 vesna30 napisał(a):hej Betinka a skąd ten psiak jest?? I jak na dzieci reagowałby??? Na dzieci reaguje super, bo to jest sprawdzone, córeczka Pani ktora pracuje w schronisku bawila sie z nim glaskala i bylo świetnie!!! A jest w schronsiku w Józefowie koło Legionowa- czyli blisko Warszawy!!! Quote
vesna30 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Daleko my z pomorza :( siostrze się spodobał. ale mruczy że musiałaby go na żywo zobaczyć itd. :( sorki za fałszywy alarm. Quote
betinka24 Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 vesna30 napisał(a):Daleko my z pomorza :( siostrze się spodobał. ale mruczy że musiałaby go na żywo zobaczyć itd. :( sorki za fałszywy alarm. Nieszkodzi!!! rozumiem ze daleko!!! Quote
iwop Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 My mozemy transport zalatwić jakby trzeba było... :cool3: Quote
betinka24 Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 iwop napisał(a):My mozemy transport zalatwić jakby trzeba było... :cool3: Niestety !!! Pani chciala osobiscie najpierw poznac pieska!!! Quote
betinka24 Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 jestem calkiem zalamana dowiedzialam sie ze znalezienie domu dla podhalanczyka jest bardzo trudne zadko kto chce adoptowac takiego psa. Nie rozumiem czemu i nie wiem co mam robic przed oczami mam ciagle jego i to jak te schronisko go zabija powoli:placz: Quote
Recommended Posts