Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 345
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neris napisał(a):
A jak z ogłoszeniami?

ma allegro, jest oglaszany na adopcjach i ma porozwieszane ogłoszenia w moim rodzinnym miescie Legionowie ostatnio bylo tez ogloszenie w gazecie wyborczej ale zero zainteresownaia, a dla niego kazdy dzien w schronisku to koszmar :placz:

Posted

aj ja gapa jestem, wybaczcie... no jest biały i spory, ale chyba trzeba wymysleć inną reklamę - całkiem niedawno w Olsztynie umarł pradziwy podhalan - nikt go nie chciał...

Posted

Neris napisał(a):
aj ja gapa jestem, wybaczcie... no jest biały i spory, ale chyba trzeba wymysleć inną reklamę - całkiem niedawno w Olsztynie umarł pradziwy podhalan - nikt go nie chciał...

Boze mam nadzieje ze Angelek nie skonczy tak jak ten podhalańczyk prawdziwy!!! choc jegom sytuacja naprawde wyglada drastycznie :placz: na poczatku byl taki wesoly a teraz kazdego dnia jest coraz gorzej siedzi w budzie albo wyje jak mnie widzi to troszke odzywa ale to tylko chwile pozniej znow placze i patrzy w dal tymi swoimi smutnymi oczkami!!!

Posted

Miałam na tymczasie podhalanke - Camara znalazła jej taki dom, ze na filmach mozna takie oglądac... Oglądam sobie teraz "moją" podhalanke na stronie internetowej .... Jest tak szczęsliwa, że aż dech zapiera....:oops:

Posted

Neris napisał(a):
Tak Iwop, Lord... ja bardzo kocham podhalany, moja przyjaciółka je hoduje, ale miewają dość twarde charaktery.

Przykro mi bardzo z powodu Lorda-biedny psiak. Angelek jest mixem podhala ale jest naprawde bardzo łagodny!!!

Posted

vesna30 napisał(a):
hej Betinka a skąd ten psiak jest?? I jak na dzieci reagowałby???

Na dzieci reaguje super, bo to jest sprawdzone, córeczka Pani ktora pracuje w schronisku bawila sie z nim glaskala i bylo świetnie!!! A jest w schronsiku w Józefowie koło Legionowa- czyli blisko Warszawy!!!

Posted

vesna30 napisał(a):
Daleko my z pomorza :( siostrze się spodobał. ale mruczy że musiałaby go na żywo zobaczyć itd. :( sorki za fałszywy alarm.

Nieszkodzi!!! rozumiem ze daleko!!!

Posted

jestem calkiem zalamana dowiedzialam sie ze znalezienie domu dla podhalanczyka jest bardzo trudne zadko kto chce adoptowac takiego psa. Nie rozumiem czemu i nie wiem co mam robic przed oczami mam ciagle jego i to jak te schronisko go zabija powoli:placz: