andzia69 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Izabela124. napisał(a):Domku, domeczku gdzie jestes? no właśnie:placz::placz::placz::placz: Quote
ewatonieja Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Dzisiaj Rufus był na spacerze razem z Cosmo,chłopaki raczej nie wchodzili sobie w droge Cosmo latał gdzies daleko Rufus trzymał sie mnie, Rufus zgnije w schronisku jesli ktos nie da mu szansy Quote
ewatonieja Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Pogoda paskudna Rufus siedzi w budzie i mam nadziej eze nie marznie strasznie,wymieniłam mu słome i dodałam ciepłych rzeczy do budy Quote
ewatonieja Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 No co może dzisiaj wyjdziemy na chwilkę? Quote
ewatonieja Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Rufus ile to juz mineło? mnóstwo czasu i nikt go nie pokochał :(( Quote
ewatonieja Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Rufus jest świetnym psem, al;e zapewne ze względu na wiek i otyłośc szanse na dom ma niewielkie, a charakter na prawde godny polecenia, tylko jak widze to sprawa trzeciorzedna :placz: Quote
ewatonieja Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 kto da dom Rufusowi zanim pies zamarznie w boksie? Quote
Ayia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Hop na gore pokazujemy sie!! Kto go pokocha i da mu domek? Quote
ewatonieja Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Rufus o ile nei zachoruje jutro idziemy na spacer Quote
ewatonieja Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 pobiegalismy, pobawilismy sie tylko ze Rufus mocno gryzł moja rekę, bardzo nieładnie z jego strony ze tak sie zachowuje to utrudni potencjalną adopcję :( co robić? Quote
karolina1 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Nie mam pojęcia.! Widać żę pies próbuje dominować.! Nie pozwalać mu na takie rzeczy.Może narazie kaganiec? Odechce mu się gryźć. Quote
ewatonieja Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 on mnie tak gryzł jak te swoje kamienie i patyki moja rekę która go podszczypywała głaskała drapała potraktował jak zabawkę do gryzienia moze po prostu zabawy ograniczyć do klepania a podkładac mu kości sznury itp? chyba mało prawdopodobne jest odzwyczaic takiego starszego psa od tego na co mu pozwalano byc może latami mnie martwi nie to ze on podgryza tylko ze robi to bez wyczucia mocno Quote
Recommended Posts