Izabela124. Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Moj Bobi tez lubi gryzc reke i czasem robi to mocno,a le wystarczy pisnac to od razu robi sie delikatniejszy, moze to i w pzrypadku Rufusa pomoze Quote
ewatonieja Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 spróbuje głośniej mówić do niego "Fe" albo bardziej mu okazac ze mnie to boli jutro idziemy na spacer a na razie tylko wirtulanie Quote
ewatonieja Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Rufusowi zrobic dobre zdjęcie- graniczy to z cudem Quote
Izabela124. Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Ale on piekny, nie wiem czemu jeszcze domku nie ma Quote
ewatonieja Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 http://ewatonieja.wrzuta.pl/film/UxjDpWYGYl/rufciowe_zabawy Quote
invictus hilaritas Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 on sie z suczka bawil czy samcem ? :) Quote
ewatonieja Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 sama nie wiedziałam jak kreciłam,myslałam ze to pies ale sie okazało potem ze to była sunia,ale z psami tez sie dogaduje Quote
ewatonieja Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 on jest uroczy, czemu nikt go nie chce? Quote
ewatonieja Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Rufus traci nadzieje, nikt go nie pokocha?:placz: Quote
Izabela124. Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Ale fajny filmik, cze,mu nikt go nie chce adoptowac? Quote
ewatonieja Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Nikt go nie chce, Rufus ma straszne wzdecia ,nie czuje sie dobrze :placz: Quote
Izabela124. Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Biedaczek, duzo zdrwoka zycze no i kochajacego domku Quote
ewatonieja Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 a co mi tam przypominamy się! Quote
ewatonieja Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Rufus kiedy miał się całkiem dobrze Quote
invictus hilaritas Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 oby nowy rok przyniosl ci dom !! Quote
Vutz Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 nie mam pojęcia jak zrobić dla niej JEJ sobisty banerek,więc piszę o niej to co wiem... :oops: :roll: :-(:-(:-( Wilczyca miała dom i człowieka, nie wiadomo, czy była kochana... Zestarzała się i stała się niepotrzebna. Ktoś przywiązał ją do drzewa koło schroniska, wyrzucił jak niepotrzebny śmieć. Ona nie może sobie poradzić z samotnością. Owczarki niemieckie to psy, które kochają pracować - pilnować lub brać udział w różnych zawodach, po prostu potrzebują zajęcia. Nie są to psy dla osób, które nie lubią ruchu. Z braku zajęć i tęsknoty Wilczyca biega całymi dniami dookoła drzewa, czeka i tęskni, choć nikt po nią nie przyjdzie... Boi się ludzi - jak pracownik wchodzi do kojca, to wycofuje się. Natomiast zza krat wydaje się być "bojowa" - obszczekuje wszystich, pilnuje swojego terenu. Dobrze byłoby, aby trafiła do domu z ogrodem, aby miała czego pilnować - w ten sposób zapracuje na swoją miskę i dach nad głową w nowym - miejmy nadzieję - lepszym domu... Wilczyca jest starsza, ma jednak sprężyste chody, jest energiczna i ZDROWA - mimo to ma zostać uśpiona, bo zajmuje sama duży kojec, z którego można zrobić dwa mniejsze. W schronisku jest przepełnienie, a ona jest już stara i nikt jej nie chce... więc po co trzymać takiego psa? Najlepiej i najłatwiej uśpić... - problem z głowy... Sunia znajduje się w schronisku w Cieszynie - jednak jeśli znajdzie się dla niej dobry dom, możliwy jest dowóz dziewczynki na miejsce. W sprawie adopcji oraz bliższych informacji w tej sprawie można zasięgać u jej opiekunki Kasi (Dea) tel. kom. 603-244-518. POMÓŻCIE !!! link na wątek dziewczynki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74441 Quote
ewatonieja Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 http://allegro.pl/show_item.php?item=293045816 znowu zainwestowałam w allegro,moze tym razem :cool3: Quote
ewatonieja Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 pokazujemy swój stary wytarty pysk na 1 stronie ;) Quote
ewatonieja Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 utuliłam Rufusa, wyprowadziłam na spacer i dorzuciłam ciepłych rzeczy do budy, moze nie zamarznie :-( Quote
Recommended Posts