REDA&MELA Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Lounelines']Życzę powodzenia w wybieraniu, koniecznie przemyśl swoją decyzję, bo ja teraz trochę żałuję,że zarejestrowałam taki, a nie inny ;-/...[/quote] A jaki zarejestrowałaś?:cool3: Quote
Karolina_Nett Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Lounelines']Życzę powodzenia w wybieraniu, koniecznie przemyśl swoją decyzję, bo ja teraz trochę żałuję,że zarejestrowałam taki, a nie inny ;-/...[/quote] [quote name='Mela&Reda']A jaki zarejestrowałaś?:cool3:[/quote] O to samo miałam zapytać :razz:. Quote
Sharona Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Jej nick to przydomek hodowlany ;) Uważam, że bardzo ładny :) Quote
Magot Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Sharona']Jej nick to przydomek hodowlany ;) Uważam, że bardzo ładny :)[/quote] Mnie też się bardzo podoba!;) Quote
Ewelina & Hera Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 No właśnie, mój nick, to przydomek ;-). Sama nie wiem, trochę mnie pocieszyłyście :D!!! Wydaje mi się trochę zbyt skomplikowany, trudny do zapamiętania... Quote
Magot Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Lounelines']No właśnie, mój nick, to przydomek ;-). Sama nie wiem, trochę mnie pocieszyłyście :D!!! Wydaje mi się trochę zbyt skomplikowany, trudny do zapamiętania...[/quote] Nie ma co szukać dziury w całym;) Twój przydomek chyba nic nie oznacza?:) Quote
Sharona Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Hawana']ja jak szukalam swojego przydomnka mialam propozycjie [B]Nivalis[/B] - łac. Śnieżno-bialy, ale niestety do rudych seterow nie bardzo :P Ale bardzo mi sie podoba :) [/quote] Dzisiaj rejestrowałam przydomki i jednym z propozycji właśnie ten ;) Quote
Ewelina & Hera Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='magda_drakkar']Nie ma co szukać dziury w całym;) Twój przydomek chyba nic nie oznacza?:)[/quote] Nie, to przerobione ang. słowo - lonelines - samotność :cool3: [quote name='Sharona']Dzisiaj rejestrowałam przydomki i jednym z propozycji właśnie ten ;)[/quote] No to czekamy, który zatwierdzą :lol: Quote
Sharona Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Taaaak. Sama jestem b. ciekawa - dałam 4 propozycje... Zobaczymy ;) Quote
Magot Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Lounelines']Nie, to przerobione ang. słowo - lonelines - samotność :cool3:[/quote] Tak mi się właśnie z jakimś angielskim słówkiem kojarzyło:lol: Quote
Sharona Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 no tak :) Ale przydomek [B]Lounelines [/B]jest na prawdę bardzo ładny :) Quote
revii Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Lounelines']Nie, to przerobione ang. słowo - lonelines - samotność :cool3:[/quote] :crazyeye: A ja myślałam, że to ubarwiona sklejka luna+line = linia księżyca (abo coś podobnego...) :lol: Tak to jest jak człowiek uczy się niemieckiego... Quote
Goldenka 02 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Ostatni oglądałam reklamę kawy "prima finezja" i spodobalo mi się samo słowo [U]finezja[/U], też mogloby byc przydomkiem. [U]srebrny świat[/U] [U]złoty świat[/U] [U]szlachetna rodzina[/U] [U]srebrny błysk[/U] [U]srebrny księżyc[/U] [U]złote słonce[/U] [U]błysk słońca[/U] srebrny może byż dla każdego szarego lub srebrnego psa ;) coś mnie tchnęlo w stronę księżyca slonca srebra i złota Quote
Sharona Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Ładne :) Już nie mogę się doczekać, kiedy i który przydomek zostanie zatwierdzony! :eviltong: :evil_lol: Quote
Ewelina & Hera Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='revii']:crazyeye: A ja myślałam, że to ubarwiona sklejka luna+line = linia księżyca (abo coś podobnego...) :lol: Tak to jest jak człowiek uczy się niemieckiego...[/quote] A ja tam niemieckiego nigdy nie lubiłam i nie lubię, więc na pewno w tym języku przydomka bym nie wymyśliła :eviltong: [quote name='Sharona']no tak :) Ale przydomek [B]Lounelines [/B]jest na prawdę bardzo ładny :)[/quote] Dzięki :loveu:,ach aż zaczął mi się podobać :diabloti: :evil_lol: [quote name='Goldenka 02']Ostatni oglądałam reklamę kawy "prima finezja" i spodobalo mi się samo słowo [U]finezja[/U], też mogloby byc przydomkiem. [U]srebrny świat[/U] [U]złoty świat[/U] [U]szlachetna rodzina[/U] [U]srebrny błysk[/U] [U]srebrny księżyc[/U] [U]złote słonce[/U] [U]błysk słońca[/U] srebrny może byż dla każdego szarego lub srebrnego psa ;) coś mnie tchnęlo w stronę księżyca slonca srebra i złota[/quote] ładne, zwłaszcza 'złoty świat' [quote name='Sharona']Ładne :) Już nie mogę się doczekać, kiedy i który przydomek zostanie zatwierdzony! :eviltong: :evil_lol:[/quote] heh, cierpliwości :diabloti: :evil_lol: Quote
tylko psy Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Lounelines, bardzo mi sie podoba ten przydomek:) Quote
Ewelina & Hera Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='tylko psy']Lounelines, bardzo mi sie podoba ten przydomek:)[/quote] Nooo dzięki dogomaniakmom życie staje się ładniejsze :evil_lol:, dzięki :lol: Quote
Karolina_Nett Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Lounelines? Mi się strasznie podoba :loveu: Quote
Sharona Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Jest b. ładny - nie rozumiem, co tu może się nie podobać??? ;) Quote
zuzolandia Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Interesujace propozycje...moze cosi k wybiore albo przerobie ;-) W sumie to dla shihtzaka potrzebuje moze macie jakies pomysły? a przydomek lounelines bardzo oryginalny gratuluje ! Quote
zuzolandia Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='tylko psy']bardzo ładne te przydomki a ja fymyśliłam "Sounds of Africa" dźwięki Afryki:)[/quote] ladniutki...ja bym dla siebie przerobila go na Sounds of Tybet :loveu: Quote
revii Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Tak na szybko: tybetański dar/dar tybetu ;) duch tybetu I bardziej neutralne: corona regni - korona królestwa (łac) coricancha - dom słońca (aztecki?) lung yen - oko smoka (ch) magnum in parvo - wiele w małym (łac) tibi et igni - dla ciebie i dla ognia (łac) ex oriente lux - światło ze wschodu (łac) Polskie tłumaczenia też fajnie brzmią :D Quote
tylko psy Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='zuzolandia']ladniutki...ja bym dla siebie przerobila go na Sounds of Tybet :loveu:[/QUOTE] Można podstawić każdy kraj/kontynent:) Quote
Recommended Posts