Karolina_Nett Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 "Miracle" jest ładne i "Malinowe pole" :loveu:. Quote
revii Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Goldenka 02'] sound of running water - szum płynącej wody[/quote] Ooo... to mi się bardzo podoba... ale po polskiemu :D Choć trochę długie. Ale fajnie gdy nazwa kojarzy się z jakimiś odczuciami, właśnie np. szum, ciepło, bezpieczeństwo, miłość. Równie atrakcyjne są nazwy eleganckie, dumne, dostojne, tajemnicze... Zapewne większość kombinacji i wariantów jest już użyta. A nie wiecie może jak to jest, gdy ktoś zarejestruje już przydomek, ale nigdy nie odchowa szczeniąt z tym przydomkiem - czy jest on już stacony i nie będzie można go użyć? wilczy uśmiech ponad wszystko pragnienie miłości nie uznaje świętości Quote
tylko psy Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 bardzo ładne te przydomki a ja fymyśliłam "Sounds of Africa" dźwięki Afryki:) Quote
revii Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 A ja mam jeszcze takie: dobry wybór rajskie jabłuszko świetlik w ciemności ukryte pragnienie cwes wyloir-znaczy: psy niebios (z galijskiej legendy) i nie mam pojęcia jak to się czyta :lol: Quote
Sharona Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 To świetny wątek! :lol: Właśnie jestem na etapie "wymyślania" i poszukiwania przyd. hod. i muszę przyznać, że zaskoczyła mnie taka ilość tak trafnych propozycji!!! :multi: Quote
tylko psy Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 a wybrałaś/ wymyślilaś już sobie jakaś? Quote
revii Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Jeśli wybierzesz coś z naszych propozycji to daj znać! A do jakiej rasy? Quote
Sharona Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Sznaucerki mini :) narazie sprawdzam jeszcze, które są wolne ;) i sama też próbuję coś wymyślić ;) Quote
Sharona Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Dziękuje :) A prężność ZK baaaardzo mi się przyda... ;) Quote
Magot Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Właśnie przyszło mi do głowy Small Spark :) Quote
Magot Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Miło słyszeć:) Oznacza to "mała iskierka" wiec myślę, ze do sznupka mini pasuje:evil_lol::evil_lol: Quote
Sharona Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 taaak :) Tylko za kilka lat chciałabym mieć również "coś większego" ;) Fajnie wyglądałby np. czernysz z takim przydomkiem :) Ale jest b. ladny i kto wie??? :) Quote
Goldenka 02 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 tak, a jak wybierzesz cos z tych tu to koniecznie napisz!:) Quote
REDA&MELA Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 A czy można sprawdzić czy przydomek jest wolny, jakąś inną drogą niz telefonując do ZK?? Quote
Sharona Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Tak :) [quote name='arima']Dostałam dziś to na maila [URL]http://www.fci.be/affixes.asp?lang=en&sel=8[/URL] Super, duże ułatwienie przy wymyślaniu:)) Mój już tam jest[/quote] Można sprawidzić ;) Quote
Ewelina & Hera Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Życzę powodzenia w wybieraniu, koniecznie przemyśl swoją decyzję, bo ja teraz trochę żałuję,że zarejestrowałam taki, a nie inny ;-/... Quote
REDA&MELA Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Sharona']Tak :) Można sprawidzić ;)[/quote] Dzięki sharona:loveu:. To ja sprawdze czy moje pomysłe są wolne:razz:. Quote
Recommended Posts