Jump to content
Dogomania

Piękny owczarek niemiecki czeka na dom!!- domek znaleziony!! :) :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='al-ka']Transport się zorganizuje poprzez forum.To nie jest problem w porównaniu ze znalezieniem domu.W razie czego umieść apel na watku transportowym i zmień tytuł tego watku tak aby ktoś kto moze pomóc w dowiezieniu psiurka miał szanse zauważyć.Podaję zaraz GG,pozdrawiam,ala[/quote]
ok bede czekac jak napisze do mnie ...
wiem, że transport by się znalazło ale mi chodzi o to, że nie zobaczę jakie będzie miał warunki i czy pogodzi się z psem tej dziewczyny... żeby nie wyszło, że ja nie chce ale jestem uważna jeśli chodzi o nowe domy dla psów

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Bary!!!
Chyba jesteś moim bratem bliżniakiem, tylko troszkę ciemniejszm.:multi: Tez mam 2 lata, uwielbiam aportować i kocham kamienie. Tych kamieni musisz się oduczyć. Wiem że trudno jest się oduczyć tego co się kocha ale to dla naszego dobra i naszych ząbków. Też jeszcze nie tak dawno nie miałem domku, swojego Pan i też byłem smutny i samotny. Ale szybko znalazłem swój kącik.;) Tu mam swój wątek na dogo:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75592 .
W schronisku nie było mi żle ,bo trafiłem do najlepszego schroniska na świecie w Uciechowie, ale w domku to w domku. Moi Państwo mnie uwielbiają. Bardzo często leżą ze mna na moim posłanku na podłodze i mnie zagłaskowywują i zacałowywują na śmierć. Nawet jak po tygodniu dowiedzieli się ze mam dysplazję, to mnie nie oddali choć jeszcze mogli. Pan doktor chciał mnie operować , ale Pani nie dała mnie pokroić. Zażywam tabletki i jem rózne smakołyki na stawy takie jak kurze łapki i chrząstki z indyka. Wierzę ze Ty też szybko znajdziesz wspaniały domek tak jak ja. Biegnij szybko po niego. :Dog_run:Życzę Ci tego z całego mojego psiego serduszka. Przecież zasługujemy na kawałek nieba na ziemi. Powodzenia Kajan.:laola:

Posted

hejka :)
rozmawiałam z właścicielem schroniska i podobno telefon sie urywa tyle ludzi chce wziąść Barego. W ciagu najbliższych 2 tygodni nie możemy go jeszcze wydać bo wyrok sądowy musi zostać zatwierdzony przez kogoś tam... Naprawdę tyle ludzi chce Barego :) miło mi to słyszeć :) dziękuje wszystkim którzy umieszczali go w internecie :) psiak napewno po zatwierdzeniu wyroku będzie miał dom ;)
pozdrawiam

Posted

Niestety nie jest wykastrowany.
al-ka Bary chyba pójdzie do tej Pani z okolic Krakowa co dawałaś jej mój numer gg. Mieszka w domku, miała już ONka, teraz ma kundelka i 2 koty (chyba jeden ze schroniska).

Posted

Och tak się cieszę,że mogłam przyczynić się do pomocy.Dziewczyna(pani) od której dostałam priva jest z forum owczarkarzy.To jest już jakas rekomendacja.Ale z kontroli przedadopcyjnej chyba nie zrezygnujecie?pzdr ala

Posted

[quote name='al-ka']Och tak się cieszę,że mogłam przyczynić się do pomocy.Dziewczyna(pani) od której dostałam priva jest z forum owczarkarzy.To jest już jakas rekomendacja.Ale z kontroli przedadopcyjnej chyba nie zrezygnujecie?pzdr ala[/quote]
nie zrezygnujemy... poszukam najwyzej kogos z forum kto może przeprowadzić mała kontrole, bo Kraków jest daleko od nas. Pani natomiast przyjedzie do nas po Barego.
A druga pani co chciała Barego zdecydowała się na innego psa ze schroniska. Albo Pokera (jest w moim podpisie"wyzel niemiecki czeka na dom") albo Sarunie :multi:
Dziekuję wszystkim i mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze!!

Posted

Czy w życiu Barego już pojawił się ten kochajacy dom?Czy sprawdzony-bo taki cudny pies mógłby skusić całkiem nie-cudnych ludzi......A ONki powinny mieć domy najwspanialsze z najwspanialszych.

Posted

Peter Beny napisał(a):
Jak dobrze pójdzie to Bary już jutro będzie w nowym domku :lol::lol::lol::lol:
Jadę po niego i zawiozę do Krakowa :lol: Trzymajcie kciuki :multi::multi::multi:

No to trzymamy kciuki :loveu:.

Posted

Peter Beny napisał(a):
Jak dobrze pójdzie to Bary już jutro będzie w nowym domku :lol::lol::lol::lol:
Jadę po niego i zawiozę do Krakowa :lol: Trzymajcie kciuki :multi::multi::multi:

hej :)
no juz się dogadaliśmy i jutro BAry będzie w nowym domku :)
Dziekuję ci Peter za to, że poświecisz swój czas i dowieziesz Barego do nowego domku :)